- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Akku 52%-on
43 perces SOT-al..
Ez közel sem normális.. Mindezt szinte csak mobil hálózaton.. Wifin nem csinalj ilyet.
Kikpacsolt kijelzovel 8,4%-ot merül óránként..
Valakinek valami ötlet? -
Becksman
őstag
Mivel, hogy itt most nagyon sürög-forog az emagos akció miatt a tartozékokon a beszélgetés.:
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/akciok-kedvezmenyek/aktualis/coop-klub-kedvezmenyAkinek van COOP kártyája Telekom-nál 10000ft-os tartozék kupont kap és itt bármire fel lehet használni. Igaz rengeteg dologbol már nincs készlet, de azért így is van pár tartozék amit érdemes megnézni. Nem tudom ki tudott , ki nem erről csak ide is leirtam Én gyári tokot + JBL hangszórót vettem 1500ftért tán szállítással együtt.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
royslade
tag
Újra akciós a tegnapi Huawei AP08Q gyorstöltős power bank, bár most egy ezressel többe kerül...
[Huawei AP08Q][ Szerkesztve ]
-
tami92
aktív tag
Aki B394-en van, érzékelte, hogy kaptunk egy új alkalmazást? QUIK néven van és emlékeim szerintem, én nem telepítettem a telefonomra
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
-
-
ADAM1337
nagyúr
Személyes tok összesítőm,
Nem teljes még lesz 1-2 tok nálam.
Remélem valakinek segítettem.1. Gyári szilikon tok, passzos nagyon, viszont a töltő csati körül a kevés anyag miatt túl megnyúlik, és belazul az alja idővel.
2. Honor perem védős tok, műanyag.
A sarkokat teljesen jól védi, az oldalakat nem, viszont így a legjobb fogása mármint érzetre hogy fémet fogsz.3. Szilikon tok, körbe kék peremmel.
Nagyon passzos nekem bejött, csak belülről a peremről lejön a festék ahogy a képen is látszik.
4. Nillkin műanyag tok.
Nagyon passzos nem csúszos tok bátran ajánlom, az árát viszont nem éri meg. (Szerencsére ez egy beszámításból lett, akár csak a 2. peremvédős tok)5. hybrid tok néven fut.
Nekem van a telefonnak függőlegesen 1mm-es járása benne, van akinek passzos.
Kijelzőnél körbe véd, a legbiztonságosabbak közül való a kijelzőre nézve.6. Hybrid shockproff tok.
Ez a legnagyobb, batár, viszont körbe nagyon jól véd, nehézkes az ujjlenyomat elérése, a legjobb védelmet ez adja.[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Ha már külső akku ajánlás van, én ezt vettem: ADATA P20000D 20.000mAh, 7.490-ért
Elég fasza cucc... S6 Edge, Honor 8 és Galaxy Tab S 8.4 feltöltése után még mindig volt benne olyan 30% körül.
-
clon
aktív tag
H8 nilkin tpu tok lassan 1 éves a nyár és a "kor" megtette hatását kellőképpen megnyúlt és úgy áll rajta mint tehénen a gatya . Egy régi samu fülest használok amin van egy "nagy" tégla 1db gombbal. No ennyit a körülményekről, jöjjön a lényeg
Időnként a zenehallgatás közben megbolondul a rendszer - kikapcsolja a zenét, felnyomja max.-ra a hangerőt (vagyis csak kiírja OKE-zam le ha engedélyezem), lépteti a zenét, bekapcsolja a hangvezérlést (vagyis kiírja bekapcsolná ha nem szólna a zene). Próbáltam hajtogatni a kábelt, de ez is hol itt hol ott jelez mintha ott lenne vele baj, de leginkább a dugó tövénél. Gyakorlatilag van, hogy napokig semmi, máskor meg egyfolytában mindent bevet (ilyenkor dugó kihúz, kábel összeteker majd zsebbe elhelyez - de van mikor 10 perc múlva előveszem oszt' minden megy tökéletesen ).
Mivel a nilkin tokon van záródugó a jack és a type-c aljzathoz és használom, nem lehet(ne) idegen anyag az jack-be DE azért kipucoltam. Találtam egy másik sima fülest és azzal is baj van mert leállítja elindítja a zenét (mondjuk 100 éves régen volt használva, dugó tisztítva de úgy is csinálja).
Arra gondoltam, maga a nilkin tok nyúl alá és emeli meg a dugót majd kijön alóla és visszacsúszik.Esetleg valakinek ötlet?
Tokot mindenképpen veszek amint tudok.
[ Szerkesztve ]
-
loukie
tag
Sziasztok! Történt a telómmal az elmúlt héten, hogy az sms üzeneteket óriási betűkkel írja számomra. Alapvetően semmilyen beállítást nem módosítottam, de fogalmam sincs hol tudnám visszaállítani normál méretűre. Azóta is csak nagy méretben olvasható az sms. FRD-L19 B398 Tud valaki valamilyen megoldást, ami esetleg elkerülte a figyelmemet?
-
Caranita
aktív tag
válasz anonymus89 #23158 üzenetére
én még mindig 4990ért látom, csak a kosárba nem engedi belerakni
-
ADAM1337
nagyúr
válasz lbence #23156 üzenetére
Nem az a Pro-ra való, az 5,7 colos.
Nekem van egy álom tokom ami nincs a honor 8-ra csak a prora. (egy hybrid armor camouflage tok)
De sehol se találom.
Jelenleg én ezt a peremeset használom vagy egy nillkin-t, ami full áttetsző és körbe kék csík van ott ledobja a festéket belülről, a spigen-t nem probáltam még, de a spigen copy meg lötyög benne a telefon. (Bár lehet a kocsiban nyúlt meg a tartóban.) -
anonymus89
addikt
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
válasz jatszo #23143 üzenetére
Rádobsz egy ezrest, és azon az áron kapsz kettő darab 20k-s Xiaomi Bankot. Ugyan nem tudja az FCP gyorstöltést, csak a QC3 megy neki, de a kettő kapacitása szerintem kárpótol.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Sanki
addikt
válasz johnsmithnex #23154 üzenetére
Vedd ki és úgy nézd meg, a napokban volt erről szó, hogy sd kártyával lassabb a feloldás.
-
ADAM1337
nagyúr
EMAG-on huawei leárazás van.
A kedvenc tokomat is leárazták.[link] -
Sanki
addikt
válasz johnsmithnex #23150 üzenetére
SD kártya van a telefonban?
-
jatszo
aktív tag
válasz johnsmithnex #23150 üzenetére
Factory reset.
-
fant0mi
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz anonymus89 #23146 üzenetére
Rákerestem 9v/2a és van rajta type-c akkor instant get.
-
Caranita
aktív tag
szokás szerint a Huawei supportnak fogalma sincs:
először rákenték a szolgáltatóra:
"A készülék támogatja a 4G+ funkciót, viszont az elérhetőségéért a mobilszolgáltató a felelős, kérjük vedd fel velük a kapcsolatot ez ügyben."
miután a kártyám bármelyik másik 4g+ képes telóban kijelzi, és produkálja is a sebességet, megírtam nekik:
"Amennyiben készülékén a leírt beállítások aktívak illetve a szolgáltató által elérhető az opció úgy a 4G + opció automatikusan működik."
tehát fogalmuk nincs róla, hogy hiába európai modell a H8, nem tudja a megfelelő CA-t...
A H6-nak ez 3évvel ezelőtt nem okozott problémát
-
jatszo
aktív tag
-
Becksman
őstag
emui 5.0.1-en se változtatható a betűtípus nem tudjátok?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
ADAM1337
nagyúr
-
Becksman
őstag
Nekem is megjött a B394 , most frissítem.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
dave0825
őstag
Értem, köszi. Kár volt szerintem kivenniük (vagy csak talán bug, és még senki nem szólt nekik, vagy nem vették észre), egyszerűbb és gyorsabb volt rányomni, hogy megnyissa a Galériát, ha lecsúsztam a Megosztás gombról, mint külön megnyitni.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Azt megnézné nekem valaki, aki már frissített a 394-re, hogy ha lő egy képernyőképet (hangerő le + bekapcs.), akkor kap-e értesítést? Más nagyon nem hiányzik a frissítésből, de ez már B131 óta nincs benne.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
lenand
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja mért változtatott át a töltöttség jelző ikonom a "simáról" a képen láthatóra?
Ez nem az új frissítés műve, már 4-5 hónapja ilyen.
Most kezdett el érdekelni, eddig nem foglalkoztam vele. Ha valaki tudja a választ azt nagyon megköszönném.Mit jelenthet az a kereszt?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Kicsit utána néztem és a MA spec oldala szerint tudja a telefon a 300mb/sec-et, ami 4G+. Viszont:
Egyelőre azonban csak az okostelefonok egy része jelzi 4G+ felirattal, hogy a leggyorsabb hálózatra váltott, más részük csak a 4G-t írja ki, de észrevehetjük, hogy gyorsabban töltik le a videókat, nagy felbontású képeket és a zenéket.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
De van, a főkamera képernyőn felül egy ikonnal bővült a szépítés és a bokeh mellett(kör alakú).
Croissant
sztem csak telefonon és ott tudod mutogatni. Eddig iphone tudta, de ott más a rendszer és pl egy macbookon le lehet játszani, mert ugyan az az ios fut rajta.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Croissant
aktív tag
válasz Croissant #23052 üzenetére
Senki?
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha már felmerült a kérdés.
Talán a legutóbbi frissítéssel kapott új funkciót a kamera, mégpedig rövid mozgóképes felvételeket lehet készíteni. Azt lenne a kérdésem, hogy valaki rájött már, hogy mit lehet ezekkel kezdeni, azon kívül, hogy a telefonon mutogatom?
Messengerben elküldve kép, PC-n megkeresve egyelőre szintén csak eddig jutottam.
Ötlet? -
Jamis
tag
Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, de főleg GyureX-nek a sok infót az autós gyorstöltőkről és a tippeket, hogy milyent vásároljak. Ma végre megérkezett az UGreen töltő, röpke 10 nap alatt. Úgy tűnik valóban jó lesz, bár még hosszútávon nem tudtam kipróbálni.
-
szepi23
tag
Sziasztok. Nekem a 64 GB verzió van (magyar, edigitalban vásárolt, FRD-L19), most este dobta fel a frissítést, de a 398-at, nem a 394-et. Eddig 389-en voltam én is. Tudtok erről valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt112
tag
Üdv!
Ma nekem is megérkezett a B394, fel is raktam /Sanki módszerrel /.
Ezt a fényerő bugot miért nem lehet kijavítani nem tudom felfogni, engem marhára idegesít, vagy ha nem bug hanem feature akkor meg kapcsolhatóvá tenni...
Más: A kamerát próbálgattátok? Nekem úgy tűnik mintha romlott volna, de nem mondom biztosra, nem voltak már jók a fényviszonyok amikor nézegettem.
Más problémát nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz johnsmithnex #23101 üzenetére
Frissites utan nekem is nagyon lassu volt az ujjlenyomat. Csak restartot csinaltam, jo lett.
-
johnsmithnex
tag
válasz johnsmithnex #23098 üzenetére
Úgy néz ki segített a wipe, de lehet csak egy restart kellett neki.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen routert?
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest