- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tapasztal hasonlót? B394, 5 hónapos készülék, 20% körüli akksi töltöttségnel egy újraindítás után 0%-al indul. Két óra elteltével a bekapcsolást követően ugyanúgy 20% volt, töltés nélkül változatlan állapotban. Ez közvetlenül OTA update - FR-t követően történt. Ez FR előtt is fent állt. Lehet kezdeni vele valamit, vagy szervíz?
Két teló esetén is fent áll ugyanez a probléma.Köszi.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
TaRka94
senior tag
válasz AngeloDivina #23890 üzenetére
Köszi, de kékbe nincs :/
Sanki: nincs olyan hogy huawei kezdőlap. -
Sanki
addikt
Aki a "Normál" főképernyő stílust használja, annak egy kis hasznos infó:
Alkalmazások ikonjai abc sorrendben EMUI saját launcher alatt.Köszönjük Zeon.hu-nak!
-
nrg_52
addikt
válasz AngeloDivina #23875 üzenetére
Nekem is ez volt a legnagyobb bajom ezzel az uveggel, azon tul, hogy az erzekelopottyok szurtak a szemem. Ha jol sejtem az a jelenseg oka, hogy ez a fajta uveg csak alul es felul a szines csikoknal van ragasztozva, a ketto kozott epp ezert minimalisan elemelkedik az uvegtol, viszont egy hatarozottabb nyomas hatasara osszetapad a ketto, ilyenkor igy nez ki.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz TaRka94 #23887 üzenetére
Az már nincs meg ahonnan én rendeltem, de itt van egy Aliexpress App-os:
Full Cover Screen Protector Tempered Glass For Huawei P10 Lite P8 2017 P9 Plus Nova Honor 6x 7 8 Colorful Toughened Film Case
http://s.aliexpress.com/aAvuYnuI
(from AliExpress Android)Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
TaRka94
senior tag
válasz AngeloDivina #23805 üzenetére
Linket tudsz dobni Aliról?
-
phoenix64
őstag
Azt hol tudom beallitani, hogy ha le van zarva, akkor is kidobja az ertesiteseket? Pl irja h mit irtak messengeren stb.?
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Biztositotol most kaptam egy honor 8at, mert sajna a 7 esem meghalt. Eddig tetszik a telo, szep, gyors, aranylag lassan merul. Egy toltessel elvan reggel 7tol ese 7-8 ig. Kerdesem, hogy erdemes ra pakolni vmi custom romot, esetleg kernel cseret? Illetve hivatalos 8.0-ra mennyi eselye van a telonak?
Koszi.
-
t_a_m_a_s
addikt
Hozzád képest semmiképpen nem
Egyébként szvsz leginkább azért megy el ennyit, mert 98%-ban wifin van. Amúgy telefonálás, netezés, fb leginkább. Ez napi 1,5-2 óra lehet kb. Emellett viber üzenetek meg a gmail megy, de ez napi pár üzenet és mail.
Telefonom korlátlan, ha lehet inkább beszélek mint pötyögök.
Fényerő fél alatt kb.
Az asszony így is azt mondja, hogy állandóan a telefont basztatom 😁Sragi, ez neked is ment.
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz west76 #23857 üzenetére
+1.
Eddig minden frissítés OTA-n ment fel nekem, semmi reset nem volt, újraindítottam azt' helló. FB, messenger, viber fut, gmail szinkronizál, változatlan felhasználási szokásokkal pont úgy merül a telefon mint a 360-al amivel vettem februárban... Lehet hogy szerencsés vagyok?
Holnap majd jól beletépünk...
-
west76
aktív tag
Azért ne állítsuk be a fb alkalmazást magának az ördögnek Lehet, hogy sok erőforrást használ, meg jobban meríti az akksit, mintha valami böngészős megoldást, vagy lite-ot használna valaki, de a konkrét problémát, amit a kolléga említett, hogy random gyors merülések vannak, na ilyent nem láttam /hallottam még se az fb se a messenger alkalmazásról. Én a hw hibát se zárnám ki.
-
nrg_52
addikt
válasz retroid #23852 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, de szerintem egyertelmuen leirta. Sd kartyat vedd ki egy teszt erejeig/formazd meg. Beta appokat egyesevel erdemes leszedegetni es tesztelni valtozik-e valami. Fb/messenger paroson nem csodalkoznek mondjuk, szerintem bughalmaz mindketto, a stabil verziok is, nemhogy a betak. Ja, egyebkent no offense! 😁
[ Szerkesztve ]
-
tgabor94
csendes tag
Közben én megcsináltam a rollbacket, B394->B131->B360. Az normális hogy B360-nál azt írja nincs újabb frissítés?
-
retroid
senior tag
válasz malnabokor #23801 üzenetére
Gyorsabban merül a telefon, és random újraindul.
Gyári visszaáálítás nem oldotta meg sajnos.
Használok pár béta programot és MicroSD kártyát
Mi lehet a megoldás a jelenségre?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Raynbow74
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, h a Google Assistant-tel fel lehet oldani a telefont? Ahogy néztem más telefonokon lehetséges, de az Honor 8-asomat sajnos sehogy sem tudom rávenni -
espista
senior tag
Kapott már valaki ajánlatot a hivatalos szerviztől kijelző cserére?
Romani ite domum!
-
Shummo
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy B389-hez hol találok gyári recoveryt?
Vagy az az update file is jó lenne amiből ki tudom csomagolni. Annyi féle van a neten, nem tudom melyik lehet a jó. A régi updateból a file-t meg nem találomKöszike
-
ClioRS
őstag
Nova launchert használok, pár napja jelentős fogyasztó lett a hozzá tartozó TeslaUnread, letöröltem a telóról, és majdnem egy órával megnőtt a kijelzőidőm. Igaz így n.jelzi az ikonoknál, hogy mennyi értesítés van, de inkább ne jelezze, és bírja tovább a teló
-
tgabor94
csendes tag
Na jólvan ez már baromi unalmas amit a B394 művel... az éjszaka lemerült 100-ról 75%-ra... már a napokban beszélgettem itt néhány emberrel akiknek hasonló dolgokat produkál a telefon, de most mégis mit lehet ezzel kezdeni? Frissítés után volt factory reset... most ha csinálok egy újat az lehet megoldaná a problémát? Vagy rollback lenne a célszerűbb? -
Sanki
addikt
10 perc alatt 10% töltés szerintem normális a gyorstöltés miatt. Szerintem Ezzel nincs gond, bár azt a kikapcsolás alatti 11%-ot nem értem. Az mondjuk látszik, hogy gyorsan merült és lehet, hogy csak a biztonság miatt írt ki ilyen keveset (előre kalkulált érték).
[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
válasz Ultram3jor #23808 üzenetére
nem tiltják, nyugi
csak a mo-i szolgáltatóknál
UPC kártyával teszteld le, náluk előfordul, hogy nem tiltanak, míg a 3 "nagy" igen
-
Nexave
tag
Hahó!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy próbált a telefont a számítógéphez csatlakoztatni és a gép nem ismerte fel a készüléket? Sem a Huawei saját felülete, sem a win... Segítsetek!!!! ) -
johnsmithnex
tag
Adott egy ebay-es vezetékes kamu xbox 360 kontroller. Valahogy megoldható, hogy játékokhoz azt használjam?
Bedugtam, de csak villog, nem ismeri fel -
V@ns
aktív tag
válasz Quqesz #23790 üzenetére
Quqesz / Sanki / nrg_52
Akkor ha rámegyek mindre, hogy törlés, nem érhet nagy veszteség, nem törlök vele olyat, ami kell és fontos. Rendszer appot pláne nem töröl, nincs root sem, az egyenkénti fájlokat felülvizsgálom, mert nem szeretném, ha valamit kukába dobna, mert akkor a telefont is oda dobom
Letöltött apk-k nekem is vannak, azokat a PC-re át szoktam másolni, szóval az is pótolható utólag.Megjegyzem, csodákra képes a Spotify cache törlés, ha szeretsz offline zenét hallgatni...
A legutóbb leírt akksis mutatványnál kikapcsolva volt fél órát körülbelül, és kint voltam vele, valóban nem szobahőmérsékleten volt végig. Ma direkt teszteltem újból, végig a szobában volt, nem vittem ki magammal sehova. Kézzel kapcsoltam ki, kikapcs előtti grafikon 17,23-kor..
Feltettem tölteni, 17:30-kor még ennyin, majd 17:35-kor itt tartott.
Ezek már normális számok, nem gajdult meg a telefon szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Mivel dual active így két imei számmal rendelkezik és regisztral a hálózatra, gondolom még csak az egyiket tiltották.
-
Sanki
addikt
Szerintem egy idő után tiltva lesz mindenhol. De ne legyen igazam, ameddig tudod, addig használd úgy.
-
ADAM1337
nagyúr
Van hardverapró app vagy csak gyorslink ?
Amúgy köszönöm a képeket, nem is rossz egyáltalán a széleknél. -
Ultram3jor
senior tag
válasz nrg_52 #23804 üzenetére
Köszi mindenkinek, úgy néz ki megoldódott.
Telekom üzletben direktben rákérdeztem, hogy le van-e tiltva a telefon.
Sajna igen, úgyhogy egyik Mo.-i hálózatban sem lehet már használni. (számlatartozás miatt tiltották.)
Ez normális dolog, hogy két SIM-el tudom használni? "Tesco gazdaságos" 2G módban ugyan, de telefonálni és netezni is tudok. Amíg nem veszek újat azért jobb, mint a semmi.
Telekomnál azt mondták, hogy csak itthon nem lehet használni innentől kezdve.
Szerintetek a külföldi SIM-et is tiltani fogja egy idő után vagy így marad?[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
hippo0315
senior tag
válasz AngeloDivina #23781 üzenetére
Szia!
Én januárban raktam fel ilyen üveget (feketét), azóta is hibátlanul teszi a dolgát,
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz Ultram3jor #23785 üzenetére
Garancia van-e meg ra? Mert ha igen kuzdjenek ok vele... 😂
-
elekreg
tag
A szolgáltatós készülékre valóban 2 év gyártói jótállás van, illetve lenne, de egy lehetőség, amit Sanki is írt:
Sarki/aluljárós GSM bevette valakitől erősen nyomott áron a szolgáltatós/Telekomos készüléket, ami adott esetben gyárilag független, így nem reklámozta, hogy Telekomos, hanem eladta függetlennek, persze minimális (az említett esetben 6 hónap) saját garanciával.
Vannak még más lehetőségek is, a pontosításhoz ismerni kellene a vásárlás részleteit.[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Ez jogos, én is úgy tudom, hogy a szolgáltatós telefonokra 2 év garancia van. Akkor ez lehet valami zuggsm-es vásárlás, gondolom ilyen helyeken is lehet részletre venni. Vagy teljes összegben lett ott fizetve, viszont kétes helyről szerezhették be, vagy valaki simán leadta mert kellett a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
válasz elekreg #23800 üzenetére
Viszont ha részletre lett véve, akkor a fentebb írt garancia nem járhatott le, mert hivatalos helyekről (és gondolom a szolgáltatók ilyenek) 2 év gari jár rájuk. (vagy valahol rosszul gondolkodom )
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest