- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Hali. Megvettem a telefont. Elég vegyesek az érzelmek vele kapcsolatban. Főleg az akku idő látszik elég siralmasnak. 10 hónapos a telefon. 70 ról 5%ra sikerült fél nap alatt lemeríteni. 3 óra sot sim kártya nélkül 70%os töltöttségtől számolva elég hervasztó. Holnap megy bele 2 sim. 100%ról kíváncsi leszek mit produkál. Esetleg valami beállítás nem segít az aksin? Nem használtam még honor készüléket.
-
sooty81
csendes tag
Ez a Rootolás elég bonyolult. Sajnos az első HSZ leírása sem egyértelmű. Vagy azóta már változott vmi.
Még csak ott tartok, hogy van nyitó kódom.
Viszont az adb.fastboot-t hiába töltöm le, nem lehet kicsomagolni. Hibát ír ki.
Az SRK Tool-ban nincs olyan pont amire a leírás hivatkozik.Meg stb miegymás. De nem adom fel...
-
norberto9
aktív tag
Valaki tud arról valami bíztosat hogy a Honor 8-ra lesz e Oreo frissítés?
-
Redchucky
aktív tag
válasz malnabokor #25075 üzenetére
Imei alapján azonosította a Huawei, nincs rá magyar garancia. 2017 szeptemberi vétel.
-
jatszo
aktív tag
Ujjlenyomat feloldáskor kiírta: A nagyobb biztonság érdekében szükség van a jelszóra minden 3.nap. Erre nagy szükség volt . B399
[ Szerkesztve ]
-
Caranita
aktív tag
válasz Kovács Zoli #25080 üzenetére
7.0
-
-
Kovács Zoli
tag
Sziasztok! Ehez a telefonhoz melyik a legfrissebb hivatalos android verzió?
-
Seduxen33
csendes tag
válasz anonymus89 #25078 üzenetére
Amit a szivargyújtós töltőhöz adtak.
A telefon sajátjával még nem volt időm próbálni
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
válasz malnabokor #25075 üzenetére
Persze, ezt így elég meredek kijelenteni. Jótállást bárki vállalhat szerződés alapján.
-
Seduxen33
csendes tag
Na kérem, leadtam az asszony telefonját a postán a folytonos kikapcsolások miatt... valakinek valami ötlet, hogy mennyi idő alatt fordulhat meg?
Más. Coop-os kártyával rendeltem egy huawei autós töltőt, ami az összefoglalóban is van. Viszont ha bedugom a céges Transitban akkor csak sima töltést ír mindkét aljzaton. Lehet szivargyújtó függő? Bár kétlem. Valami ötlet valakinek?
-
clon
aktív tag
Az indulásnál a [link] volt a hivatalosnak mondott oldal és ott a partnerek is ki voltak írva, hogy ezek a partnerek biztosan adják a Honor garanciát.
A hivatalos partnerek listája ez volt a kezdetekkor (még meg van a kép róla )
Ugyanott most ez a lista
-
Wílson
csendes újonc
-
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Feleségem kezéből kiesett a telefon és szerencsétlen módon az útpatkára esett. Hiába a tok és a fólia a kijelző berepedt.
Az MM -ben vásárolt telóhoz biztosítást is kötöttem.
Tudja valaki mi ilyenkor az ügyintézés menete?
A biztosítót kell hívni vagy elég, ha a szervizbe viszem?
A József körúton láttam Huawei szervizt. Oda lehet vinni a Honort is?Köszi
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
rosejbli
senior tag
válasz leikomessi #25063 üzenetére
Kapsz egy papírt amit visszaviszel a vásárlás helyére, ők meg kötelesek adni egy vadi újat. A régit a szerviz benyeli, szoval érdemes a fontos dolgokat leszedni, meg kijelentkezni innen-onnan.
-
rosejbli
senior tag
válasz leikomessi #25057 üzenetére
90%,hogy csereutalványt fogsz kapni. Ebben a három hónaposban eddig szerintem senkinek nem javították.
-
TaRka94
senior tag
Egyébként akinek fent van a b399 írna róla véleményt?
-
TaRka94
senior tag
válasz anonymus89 #25058 üzenetére
Fújd ki sűrített levegővel az aljzatot, lehet valami kosz van benne.
-
anonymus89
addikt
Srácok mostanában többször azt tapasztaltam, hogy töltőre dugva elsőre nem veszi a töltést se gyári se nem gyári töltővel.
Most újraindítottam meglátom fog-e még ilyet csinálni.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
A telefonom lecsúszott kb. 1 méter magasságból, utána kaptam de még így is a sarkára esett, kis sérülés mellett lett a kijelzőn egy hosszabb karcolás is.
Annyira nem durva, de bosszant.
(Lehet üvegfólia alatt nem is látszana, de még nem érkezett meg a rendelésem.)Tervezem emiatt igénybe venni a három hónapos kijelző garanciát.
Kérdésem lenne, hogy van akinek a telefonja átesett ilyenen? Nem lesz nagyobb baja a készüléknek, mint előtte? Gondolok ilyenre, hogy lötyögni fog valami, nem lesz olyan minőségű az illesztése mint egy gyári, megbontatlan példánynak.Ilyenkor csak az érintőpanelt cserélik vagy a kijelzőt is?
Köszönöm előre is a válaszokat, véleményeket!
-
cozmo
őstag
válasz anonymus89 #25034 üzenetére
Ez jó, köszönöm!
Facebook app-ban is le kéne ezt tiltani valahogyEladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
malnabokor
senior tag
Úgy tűnik tényleg jön az Oreo nekünk is, a Co megerősítette [link] (tudom, eddig is volt sok minden linkelve, de azok vagy forrás nélküliek, vagy a többé-kevésbé tájékoztatott support kérdez-felelekből származtak )
De persze BlackBerry után már a CEO-nak sem hiszek el mindent, khmmm PlayBook[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Montii
csendes tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket és a véleményeteket, hogy ha veszek egy Honor telefont, akkor a Huawei gyári garancia hogyan működik? Minden esetben a kereskedőn keresztül? Azon agyalok hogy mekkora kockázat egy webáruházból rendelni (annak ellenére, hogy gyári garanciával hirdet) egy Media Markt-hoz vagy Edigital-hoz képest.
-
tdhenry
tag
válasz anonymus89 #25034 üzenetére
Szép lista, kíváncsi lennék mit jelent a többi.
-
Sanki
addikt
válasz Klaya1986 #25046 üzenetére
Az imei-t akár előre el is kérheted, tudod ellenőrizni, hogy melyik régiós telefon és, hogy nem e mókolt.
Illetve a doboza is, ha megvan, akkor egyeznie kell az adatokkal. Mielőtt FR-t nyomna az eladó lépjen ki minden huawei fiókból és kapcsolja ki a védelmet, különben nem tudsz majd belépni.
Típushiba nincs.
Illetve kérdezd meg, hogy melyik üzletből vette.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz Klaya1986 #25046 üzenetére
Nem tudok tipushibarol, nagyon jo telefon mai napig, mondom ezt annak dacara, hogy gariztatnom kellett, es mar h9-em van azota. Azt tudod, hogy szolgaltatotol, hivatalos viszonteladotol van, vagy gsm? Szamla, garlevel van?
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Klaya1986
aktív tag
Hali! Most készülök venni ilyen telót (használt). Mivel 24ezer hozzászólást nehéz átnézni, így írnátok pár véleményt a telefonról? Van valami komolyabb probléma vele? Jöhetnek negatív, pozitív vélemények.
-
Surplus
tag
Nekem gyàri Flip tokom van, de elégedetlen vagyok vele a por és azujlenyomatok miatt,meg kétszer lecsuszott a telo egy alacsony aztalrol és kiesett belöle. Szerencsére nem történt semmi. Abban kérném a véleményeteket, javaslataitokat, hogy melyik tok +folia kombinàciot lenne az igazi.
-
spider80
őstag
válasz #24536576 #25033 üzenetére
Ha jól rémlik 20 ezer alatt volt hivatalosan.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Csabikavagyo
tag
Sziasztok!
Van köztünk olyan aki akksi problémával beküldte a telefont és már vissza is kapta? 50%-nál kikpacsolt fotózás közben...
-
tamas.nick
aktív tag
Mi a különbség a kisebb és nagyobb méretű update.app között?
-
Shummo
senior tag
Sziasztok. Nektek a widgetek jól működnek? Nova launcherrel nekem b394 óta elég sok nem reagál. Ötlet? Volt HR. De semmi...
-
gaba94
csendes tag
A b394 Firmware, hogy tudom letölteni?
-
dokee78
félisten
Valaki feltenné valami tárhelyre?
Firmware Finder félig letölti,majd ott megáll.
Pedig van szabad helyem belső és SD tárban is. -
-
lbence
aktív tag
Google Cameraval lehet 3D panorámát csinálni, és sztem nem is csak a telefonon lehet megnézni.
-
jatszo
aktív tag
válasz johnsmithnex #25007 üzenetére
3d panoráma a fényképezőben. Bár lehet, hogy már benne volt. Majd kijavít, akinek előző verziója van
[ Szerkesztve ]
-
Surplus
tag
válasz P. Laci1975 #25002 üzenetére
Udv. Az elötem szólónak, meg kinkat fórumtársnak.
[ Szerkesztve ]
-
Surplus
tag
Melyik kisebbiket a 448 MB-t, vagy a 2,1 GB méretűt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dolce Gusto
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest