- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
Honor 7 utan hatalmas csalodas es bughalmaz ez a telefon.. Egy rakas alkalmazas crashel rajta, vagy el sem indul.. Per pill a messenger halt le teljesen rajta, folyamatosan csak azt irja h ismeretlen hiba... Nem segitett sem adatok es gyorsitotar torlese, sem az ujratelepites...
-
EstherD
csendes tag
Sziasztok.
Egy hete nyüstölöm a telót, szerencsére korlátlan net mellé ingyen hozzám vágták a Telekomnál.^^
Hát pozitív csalódás. Gyors, okos, nagyon sok plusz van az EMUI-ban. Nagy szerelem lett.
Azokat a usereket viszont nem értem, akik fikázzák az EMUI-t.. Szerintem sokkal többet tud és persze sokkal szebb, mint egy stock android rom..
Várjuk az Android O-t.^^ -
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Euronics akció keretében beruháztam egy kék színű modellre. Hát eddig nagyon pozitív a véleményem. -
Sanki
addikt
válasz anonymus89 #24781 üzenetére
De jó, ez így világít? Azt nem is tudtam.
A töltő már megvan, már csak kocsi kell. -
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #24710 üzenetére
Pöppet minőségi amikor a kezemben van és használat közben is.
Sanki: majd eljön annak is az ideje, én nem tudtam de egyre jobban tetszik[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Valaki probalt mar VPN-t hasznalni a telon? Nekem nem mukodik sajna... Ha megnyitok barmilyen programot ami VPN szerverre csatlakozna, feldobja h engedelyezzem, de az OK gomb teljesen halott, hiaba nyomok ra nem erzekeli... Megse gombot gond nelkul veszi. Honor 7 emen gond nelkul mukodott, illetve galaxy A5 on is.. :S
[ Szerkesztve ]
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Igaz, hogy ezekben nincs hálózatfüggő, hiába telenoros vagy telekomos?
Köszi
-
gery2123
őstag
Hali!
Miért van az, hogy valamelyik nap bootlodaer unlock, majd TWRP telepít és nem bootol be TWRp-be... Csak a gyári recovery jött be. Azóta már ment egy gyári visszaállítás és recovery...
Ez már csak kérdés, hogy valaki találkozott e ilyennel? Illetve egyáltalán használ valaki itt nem gyári ROM-ot?
Nincs baj a gyárival csak az EMUI-- PSN_ID: GerY2123
-
antal750
aktív tag
Heló
Segítsetek
Valahol sikerült bekapcsolnom a főképernyő forgatást, tehát nem az autómatát és most nem találom hol kellene kikapcsolni. 😠Help -
phoenix64
őstag
Ennek a honor 8-nak kb olyan minőségű a digitizere, mint egy leharcolt vernee Thornak. Képtelenség vele gyorsan gépelni, mert lehal nem érzékeli a felét... Kipróbáltam barátnőm honor 8-án, médiában a kiállított darabon, illetve osztálytársamén is, dettó mindegyiken hulladék minőségű...
-
peti85
senior tag
válasz rosejbli #24758 üzenetére
Nekem is a Cafele TPU van. Szerintem is nagyon jó!
Bár annyira biztos nem védi a telefont, mint egy Spigen, de jó hallani, hogy Nálad átment a teszten.
Nekem egyszer esett betonra 1m magasból kb, azt meg se érezte. Mielőtt megvettem a tokot leesett a telefon a sarkára kb 50 cm magasból járólapra, be is nyomódott egy kicsit a kerete. De ezt a Cafele eltakarja és tényleg alig lesz vastagabb tőle, ráadásul nem csúszik, jó a fogása is.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
rosejbli
senior tag
-
1976ramones
tag
válasz sztiviii #24756 üzenetére
Szia! Tényleg nem látni gyanús jelet,hogy nem eredeti lenne.innen rendeltem
-
sztiviii
tag
válasz 1976ramones #24755 üzenetére
Ez már nem az első tok amivel ráfázok sajnos... elsőként egy Nillkin Super Frosted-et vettem speedshopról. Ez egy jó darabig bevált aztán az egyik sarkánál elrepedt, pedig soha nem esett le. A második egy Ipaky tok volt, ezért refundot kértem, mert a műanyag keret lötyögött rajta. Majd jött egy MSVII ami meg szépen begyűjtötte a port, majd leszedte a festést pontokban a fémkeretről, ezen felhúztam magam, mert eddig hibátlan volt a külseje. Így most rendeltem múlt héten Spigen tokot, ami az összefoglalóban van linkelve, ez is lötyög így visszaküldöm nekik. Nagyon nem tudom már mit kéne venni.
@Sanki egy linket kérhetnék az ebay spigen tokhoz?
@ADAM1337 melyik neo hybridre gondolsz? Spigenből, csak ezt az egyfélét látom a hivatalos honlapon amit én is rendeltem Rugged Armor.
@1976ramones tiedhez is kérhetnék egy linket? Megnéztem amit linkeltél, de a hivatalos honlapon már írják, hogy megszüntették az eredetiség ellenőrző rendszert. Amúgy itt vannak képek én nem láttam semmi gyanúsat.
[ Szerkesztve ]
-
1976ramones
tag
válasz sztiviii #24749 üzenetére
Szia! Én ebay-ről rendeltem kb 4-5 hónapos és olyan feszes,hogy egy hajszál se férne alá. Csinálj róla pár képet teló nélkül kívül belül,hátha látni különbséget. hátha segít
[ Szerkesztve ]
-
sztiviii
tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban linkelt magyar oldalról rendeltem Spigen tokot. Pénteken ideért, de tegnap óta észre vettem, hogy lötyög benne a telefon. Lehetséges, hogy copy-t kaptam csak? Érdemes ezzel reklamálni? Azért vettem ezt mert ráuntam a sok ilyen olyan problémás kínai tokokra, de ez így csak árban drágább, minőségben nem jobb...
-
Quqesz
nagyúr
Nos ez mindenképpen bizalmat ébreszt a honor brandal szemben nálam: a 7.0 megérkezése óta nem csinálta gyári visszaállítást......asszem ez elismerésre méltó.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Soltee1
tag
válasz johnsmithnex #24738 üzenetére
Vissza A 6osra azon működik..
-
johnsmithnex
tag
válasz fant0mi #24736 üzenetére
Igazából engem csak az agresszív akkumulátor kímélés zavar a gyári rendszerbe.
Hozzáadtam az appokat a kivételekhez, mindent megcsináltam amit csak lehetett, de mégis bezárja.
Ami a legidegesítőbb az az, hogy ha bluetooth-on keresztül spotify-al hallgatok zenét akkor van hogy lecsatlakozik a bluetooth, mintha kikapcsolna. És minden bluetooth eszközzel ezt csinálja.
Van erre valami megoldás? -
fant0mi
őstag
válasz johnsmithnex #24735 üzenetére
Nem, azota sincs jo custom rom. Volt, aki kiprobalta, de csak visszatert az emuira.
-
johnsmithnex
tag
Üdv!
Valaki használ custon romot?
Ki milyet és mik a tapasztalatok?
Emuira épített romok léteznek, mert csak stock droidosat találok? -
-
-
norberto9
aktív tag
A telekomnál 80 alatt van az ára a kéknek,mert csak az van
-
lbence
aktív tag
válasz PpenoO #24721 üzenetére
Nem lehet, hogy csak egy idő után bezáródnak ezek az alkalmazások, és ezért nem értesít? Az emui-nak elég agresszív a memóriakezelése, és ez részemről sokkal gyanúsabb, mint az, hogy nem lennének kompatibilisek az említett appok ezzel a készülékkel. (Bár a Randivonal az elnevezése es értékelései alapján nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek.)
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Randivonal és Tinder. Nemsokára hivatalos lesz a Blackberry Work is erre a készülékre, ha az sem fog értesíteni, elválnak útjaink... Sajnálnám mert szeretem, de úgy néz ki nem minden app támogatja ezt a készüléket (Torque Pro sem működik rendesen vele) vagy az emui szarakszik. Felhasználói oldalról mindegy...
-
wednesday
őstag
Na én le is csapok valamelyikre. Nekem tetszik a kék meg a fekete is. Az ár eldöntötte.
Bár élőbe csak feketét láttam.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz anonymus89 #24715 üzenetére
Vicces, hogy a kék van leárazva a többi nem, pedig a kék a legszebb színe gyárilag.
-
Sanki
addikt
válasz anonymus89 #24711 üzenetére
Ennyiért nagyon jó vétel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz anonymus89 #24711 üzenetére
Elég durván leakciózzák, és eléggé bestbuy ennyiért.
-
r3muska
csendes tag
válasz anonymus89 #24710 üzenetére
Köszi a tippet. Sikerült rendelni!
-
anonymus89
addikt
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Na srácok akinek van még fel nem használt Coop tartozék kuponkódja és venne szivargyújtós töltőt most vegyen 0,-ft-ért Huawei Supercharge szivargyújtós töltőt mert még a szállítás is ingyenes.
A lényeg akinek van Coop törzsvásárlói kártyája a fentebbi linken igényeljen kupont a telekomtól 24h-n belül meg kell jönnie érdemes a Spam mappát is ellenőrizni.
Akár regisztráció nélkül pénztárnál a 10.000,-Ft értékű kupont beírni és levonja a vételárból.[ Szerkesztve ]
-
mlaci01
tag
Sziasztok!
Ma amikor töltőre akartam tenni a telefont, akkor vettem észre hogy nagyon lazán megy bele, és a legkisebb mozdulatra is kiesik. Ha az asztalon fekszik, és nem mozgatom, akkor tölt, de a gyorstöltés nem megy. Később kipróbáltam, a számítógép nem látja usb portról is csak töltés megy. Több kábellel is kipróbáltam mindegyikkel "lötyög".
Tapasztalt már valaki ilyet ?
Vajon garanciális probléma (1 év 2 hónapos a telefon.) -
glacious
addikt
válasz johnsmithnex #24697 üzenetére
App hiba. S7E-n is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest