- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
modd3r
őstag
A modding verseny eredményhírdetésének videója letölthető az ftp.eplanet.hu -ről, ftp-hacktivity felhasználónévvel, JELSZÓ NÉLKÜL !
Sorry a sz@r minőségért... :( -
sequator
senior tag
ezen a versenyen felbuzdulva (de főleg szükségből) addig moddoltam egy mikro-ATXes házat, míg a sima ATXes táp bele nem fért:)) tudom, hogy nem nagy dolog, de kezdetnek azért nem rossz, mi? :DD
Sautia -
modd3r
őstag
Úgy tűnik Flatcoke lassan csorgatja azért az infot, a radikal-ra felkerült az interjú a 3. helyezettel + képek.
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=9&PHPSESSID=57420dac0c9f49c5656487698e8ad8db[/L] -
Cane
őstag
Mivel nem voltam a versenyen és nincs most időm végigolvasni a 415 db hozzászólást, ezért megkérdezném hogy a modding versenyen pontozásra került a dizájn, rend, szellőzés mellett az is hogy minél hankabb legyen a gép?
-
andorpapa
őstag
Még egy apróságot szeretnék hozzátenni az egészhez. Páran említették, hogy jobb lett volna, ha tudják, mire kell felkészülni, mit fog pontozni a nép. Szerintem ez így nem korrekt, elvégre nem a zsűrinek moddoltatok, és nem is azért, hogy mások elvárásainak megfeleljetek. Attól még, hogy valaki nem lett dobogós, még szeretheti a házát, sokat foglalkozhatott vele, örömmel barkácsolhatott rajta, és ez a lényeg, nem az, hogy a mi elvárásainknak megfeleljen a mű. Szerintem az a helyes hozzáállás, ha nem azért moddoltok, hogy nyerjetek, hanem azért nyerek, mert moddoltok.
Amúgy meg a zsűrivel kapcsolatban szeretném azt leszögezni, hogy a változatos összetétel (hardcore hűtőstől a vérbeli modderig) szerintem garantálta a teljes körültekintést, és ha ennyi és ilyen különféle beállítottságú ember állít fel egy rangsort, akkor az már kellőképpen reprezentatív erejű.
Én pedig baromira élveztem az egész rendezvényt, örülök neki, hogy összefuthattunk egy csomó ismerőssel, és persze annak is, hogy személyesen is találkoztunk olyan arcokkal, akik nevéhez eddig csak gif képeket tudtam kapcsolni. Na meg az is nagy dolog, hogy modding verseny volt, végre megérett erre a hazai modder nemzedék. Kár, hogy páran még nem nőttek fel erre a szintre, és demagóg, sztereotip cikkekkel hagynak nyomot érzékeny lelkivilágunkban. Na de sebaj, mi tudjuk, hogy jó volt, és ez a lényeg. Na meg az, hogy ha minden jól megy, tavasszal ismét találkozunk! -
_George
senior tag
kedves T. Balázs barátunknak (cikk szerzője) írtam is egy mailt gyorsan :)
-
Shim
őstag
Élmény volt a kiállítás, főleg amikor a léghűtés győzedelmeskedett a vízhűtés felett renderelés közben :DDD Persze aztán bizonygatták, h ilyen sose történt még és, h 50%kal jobb ha vízzel működtetjük a cuccost :U
Rákerestem itt a hozzászólásokban de nem találtam ezért berakom:
[L]http://kiallitaskepek.hypernics.dyndns.org/index.htm[/L] Néhány kép.
Gratula mindenkinek akik hozzájárultak eme történenelmi pillanat (hétvége) létrejöttéhez :C:C:C:C:C:C:C:C:C -
-
Ye_Nő
tag
válasz
Satan-Claus #402 üzenetére
//OFF
'madam' helyett egyből 'mum'-ra gondoltam...:))
//FFO
S*** javítva, bocsánat! :B -
én is most olvastam el... szarok rá...
-
ath
senior tag
lécc mondjátok + h hol lehet +néni h nyertem-e a sorsoláson!!!köszi!!!
-
-
engusz
veterán
Valóban felhábortító az index-es cikk! Megveregetném a hátát annak, aki írta...
-
launcser
senior tag
sátán és kalandor, a nyereményt nem illik elbizniszelni ám!
legyetek rá büszkék :)
(na, mennyiért adjátok?) -
_George
senior tag
Satan! amúgy itt a cucc amit mondtam:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22914[/L] -
_George
senior tag
válasz
Satan-Claus #376 üzenetére
ok, még gondolkom, kösz
a fénycsővet amúgy még 1x thx. :) -
_George
senior tag
válasz
Satan-Claus #372 üzenetére
mennyit gondolnál értük?
-
F7
tag
Radikalmod és a Hardwareoc volt a szervező.
Ha jól tudom hwsw-nek nem sok köze volt a dologhoz. -
szöszi
csendes tag
válasz
Satan-Claus #347 üzenetére
No problem!
jól szórakoztam rajta, te ''virtuális keresztpapa'' ;) -
j.bravo
addikt
Igen, sajnos.
Ők alapból is hajlanak az ilyesmire (mármint erősen cinikus, kifigurázó hangvétel, mindent csak fikáznak) , de ez még a szokásosnál is sokkal durvább.
Szomorú.
Ha a PH! is a szervezők/támogatók között volt, akkor a legalább emiatt (tekintve hogy a PH! valamilyen szinten index-oldal) visszavehettek volna... -
törölt tag
csak engem bant a cikk stilusa vagy poen az egesz?
[L]http://index.hu/tech/hardver/tuning0929/[/L]
biztos poen... -
_George
senior tag
sATAN
AJÁNLOK 3500AT A KETTŐÉRT? :) -
_George
senior tag
válasz
Satan-Claus #355 üzenetére
MITTOMÉN :)
MENNYIT KÉRSZ MÉG A DISZNÓRA? :) -
tildy
nagyúr
Szerintem többeknek max az nem tetszhet, hogy a festés nélkül nem nyert volna, márpedig azt nem ő csinálta.
Egyébként meg kb. olyan ez mint egy szépségverseny...Ott sem mindig a zsüri által első helyezettnek választott tetszik a legtöbb embernek.
Ennyi.A gép pedig szép,bár kár, hogy nem látom hol van az a hangszóró benne!:D(néztem én a képeket, de nem jöttem rá)
Én gratulálok kalandornak!
Bár nekem más a két kedvencem,de kalandor megérdemelte. -
modd3r
őstag
Visszaolvastam, és rájöttem hogy igazad van, tényleg reklamáltam.
Ezúton elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam, akinek a szakmai hozzáértését 'ne adj Isten megkérdőjeleztem.
Ezzel a ''vitát'' a magam részéről lezártnak tekintem.
Kalandor: szerintem sokan ötletet merítettek a munkádból, én személy szerint nagyon szeretném, ha jövőre is eljönnél és megmutatnád, hogy mit tudtál még kihozni a gépedből, illetve ha új gépet építesz, az hogyan sikerül majd. -
_George
senior tag
válasz
Satan-Claus #353 üzenetére
:)))
NA MIND1 A LÉNYEG!
A KÉT COBRA KÁBEL NEM ELADÓ?? -
_George
senior tag
válasz
Satan-Claus #349 üzenetére
IRTAM MéLT :)
-
F7
tag
'' Miért, reklamált v.ki ?
Én maximum a véleményem írtam le, ami hűtés-modding tekintetében mit sem változott.
Viszont egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a zsűri milyen szempontok alapján dönt, és kész.
Ezzel nincsen probléma, a következő versenyre úgy kell majd készülni, hogy az ember tudja, hogy a zsűri mit figyel.
Ennyi. ''
Bocs, de ez álszent egy kicsit szvsz. Olvasd vissza, igen reklamáltál, nem is gyengén.
Volt egy érzésem, hogy ez lesz. Kalandornak nekiesünk, Andorpapánál már csendben figyelünk.
UI.: most én leszek az egyik közellenség, lehet utálni, de csalódás volt az, hogy PH!, PH! nak farkasa .. '':)'' -
-
modd3r
őstag
válasz
andorpapa #334 üzenetére
Miért, reklamált v.ki ?
Én maximum a véleményem írtam le, ami hűtés-modding tekintetében mit sem változott.
Viszont egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a zsűri milyen szempontok alapján dönt, és kész.
Ezzel nincsen probléma, a következő versenyre úgy kell majd készülni, hogy az ember tudja, hogy a zsűri mit figyel.
Ennyi. -
s3nki
csendes tag
Mielőtt elfelejtem!
A szervezők nevében szeretném megköszönni mégegyszer mindenkinek a részvételt, látogatást.
Tavasszal jön a következő menet! Remélem izgalmas tuning versenyt rendezhetünk és még több szép gépet láthatunk majd. Kössétek fel a gatyátokat, mert a HWSW csapat is ráizgult a témára. :)
Van kb hat hónapotok, tavasszal találkozunk! Sok sikert addig is mindenkinek.
ps.: Aki most nem jött el az még javíthat! ;)
s3nki -
andorpapa
őstag
Na, akkor most az én köröm jön. Mint vérbeli hűtős, természetesen erre nagy hangsúlyt fektettem. Nem tudom, ki írta, de a hűtésre nem akkor kapott sokat a versenyző, ha 80 venti tolta a levegőt (mondjuk 400 CFM-et), hanem akkor, ha a légáramlás útja tökéletesen lett kialakítva, és biztosítva volt a megfelelő hűtés. Erre nem csak én figyeltem, azért Ordasi kolléga is komolyan figyelt az ilyesmire. Akármilyen szép is egy mod, ha azáltal a hűtéstechnikai képességei csökkennek, akkor az nem érdemel annyi pontot, mely szép is, ráadásul a hűtés is fejlesztve lett. Rakhatunk szőrös borítást a gépre, nagyon aranyos és ötletes, de mikor alapból 20 fokkal melegebb van a gépházban, mint szőr nélkül, akkor nem kapunk sokat a hűtésre.
A 2. helyezett gép 1 ponttal maradt le, emiatt lehet reklamálni, de felesleges. Nagyon ötletes volt, befejezett állapotban talán nyert volna, de igazából a hűtésen bukta el. Én Satan gépét ajánlom tanulmányozásra, bizony kevés ventivel, de okosan csinálta meg a hűtést, míg a 2. helyezett gép esetében erre nem fordítottak figyelmet. Egyszerűen semennyit. Persze lehet azzal jönni, hogy ez egy modding verseny volt és nem cooling kupa, de a kettő összetartozik, mindkettő hatással van a másikra, nem lehet elválasztani egymástól őket. Ráadásul a pontok többségét a mod vitte el. Nem a ventik számát, ha A HŰTÉST vizsgáltuk, méghozzá szerintem korrekt módon, szakszerűen, innét kezdve pedig erről felesleges többet beszélni.
Még lenne mit mondanom, de most libbenek tovább, talán holnap folytatom, annyit azért leszögeznék: én nagyon élveztem az egészet, szerintem jó volt minden, a szervezés, a verseny, a helyszín, szóval minden, és szerintem nem ilyen pitiáner fikázásokkal kellene feltölteni ezt a topicot, hanem örülni, hogy a modderek végre országos, profi keretek között találkozhattak és igényes versenyen indulhattak. Egymás cseszegetését abba lehet hagyni, ez a topic nem erről szól. -
launcser
senior tag
én??!
kis kozmEtikázás után esetleg.. :))
amúgy a jelöltek közé mostmár tiszteletbeli tagnak elmehetne a sátánasszonya is, ha már így lezsíroztuk neki az alaplapot..
celticnek ne igérgess, igérgesd azt hogy azonnali hatállyal toborzó körútra indulsz!
az index oldalán külön FŐhírben foglalkoztak az egérrel
az se rossz, viktor híres lött -
Som@
őstag
Mindenkinek ezúton szeretnék tiszta szívemből gratulálni.
Az összes alkotás méltó volt a versenyhez. :DDD -
_George
senior tag
már csak én nem tudom melyik szőszikéről van szó... :(
majd tavasszal...
Parci! írtam mailt... -
LukE
veterán
azért SC fejét egész jól jellemzi az alábbi kép:
[L]http://www.internews.hu/dl/wizard/2003-09-28-D2-tun&mod/d2_tun&mod150.jpg[/L]
Crow azért ha C.S. a mátrix modjára gondolsz, abban egy epia van... De ZapWizard LANPC-jében meg 7 (?nem 100%) venti van. G-Gnome vízhűtőt rejt el a plexi dobozban. ja, Aus írta, mind1:DDD -
supercow
őstag
( szöszi fórumtárssal én is összefutottam szombaton délelőtt, de hát én sajnos házas ember vagyok... meg hát biztos nem emléxik rám :D )
Sajnos senkivel sem ismerkedtem meg, pedig azért mentem el. Lehet, hogy sok ember mellett elmentem anélkül hogy tudnám, hogy kiről van szó. Ugyanakkor a szombat reggeli pangás annyira zavarba hozott, hogy inkább hazamentem 20 perc után. Majd talán legközelebb jobban sikerül. -
launcser
senior tag
VIÁS LÁNYOKAT AKARUNK!
vazul néni nem tágít!
a viás lányokért alapítvány akár parciig is elmegy, hogy érvényesítse akaratát!
önként is lehet jelentkezni.. (itt akad egy önkéntjelentkezőő, vagy 2-3 vagy mégtöbb? :) ) -
tildy
nagyúr
from index:
Egér a gépben
Klikk a képre!
A második napon már a tervezők versenye zajlott (magyarul: modding), amelyen a házak hűtését, ötletességét, kivitelezését, praktikusságát és összhatását vette figyelembe a zsűri. A tucatnyi résztvevő különböző érdekes megoldásokkal rukkoltak elő, de a győztes nem igazán nyerte el a tetszésünket. Megfigyeléseink szerint csak az oldalán található festés volt igazán különleges, ami akár megrendelésre is készülhetett. Sokkal érdekesebbnek találtuk a metálos-halálfejes díszítésű gépet (második helyezett és közönségdíj), amelyből csak a gombnyomásra indítható halálhörgést hiányoltuk.
Az egyik gép tulajdonosa parányi egérkalitkát épített számítógépébe, amit eleinte roppant szadista dolognak tartottunk. A fiatal konstruktőr elmagyarázta, hogy az egér vágyott a szereplésre, és csak a kiállítás idejére marad a bonbonos dobozban. Az átlátszó műanyag dobozba a számítógépházon keresztül érkezett levegő, és az egér magas víztartalmú gyümölcsöket is kapott, nehogy kiszáradjon. -
engusz
veterán
1) Örülök, hogy böngészitek a képeket, amiket feltöltöttem! Ha valakinek van még ezen felül képe, akkor ne tarta vissza és írjon mailban!
2) Kalandor gépéhez csak annyit, hogy szvsz a legkiegyensúlyozottabb gép volt a mezőnyben! Szinte minden klappolt! Bár a mobile rack festése hagyott kívánni valót maga után, de apróság.
3) Az egész napos várakozás eléggé húzos volt vasárnap. Szerencsére nekem ott volt néhány barátom és tudtam társalogni. Az Athlon FX-es gép bámulászása sem volt utolsó...
4) Andor Papával beszélgettem a kiállításon a CPU hűtőkről. Segített egy picit eligazodnom és úgy néz ki, hogy sikerült megvennem az ár/teljesítmény/hangerő bajnok ventilátort. GlacialTech Silent Breeze II. Nem találok szavakat!!! Istenkirály! Viszont így van fölöslegbe egy Thermaltake Volcano 7+! Aki igény tart rá, elviheti 4e Ft-ért minden tartozékával és dobozával együtt! -
Nah, a ''szőke csaj'' továbbra is egy valóságos személy, aki egyrészt olvassa a fórumokat, másrészt hamarabb érkezett a helyszínre, mint én, harmadrészt semmi köze a barátnőmhöz (bár csinos -- főleg, ha ezt olvassa ;]).
De, csütörtökön egy szakmai napon átadom neki, amiket írtatok :P. -
Som@
őstag
Hm.
Már bánom, hogy nem mentem el, megnézni a versenyt.
Csakhát dolgoztam, utána pedig társadalmi életet éltem. :) -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus #292 üzenetére
attól még ismerheti a thai masszázst :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 24 Hours of Le Mans
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- sziku69: Szólánc.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged