- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
launcser
senior tag
én??!
kis kozmEtikázás után esetleg.. :))
amúgy a jelöltek közé mostmár tiszteletbeli tagnak elmehetne a sátánasszonya is, ha már így lezsíroztuk neki az alaplapot..
celticnek ne igérgess, igérgesd azt hogy azonnali hatállyal toborzó körútra indulsz!
az index oldalán külön FŐhírben foglalkoztak az egérrel
az se rossz, viktor híres lött -
tikomio
csendes tag
hát az igazság az, hogy nem tudom milyen alaplapot nyertem, de valami überkirály lehet, mert a fiúk így csináltak, hogy: hűűűűűű, haaa, mutiii, meg ilyenek. én meg álltam a szépen csillogó dobozom mellett és úgy vigyorogtam mint aki tudja mit nyert. :)) de nagyon jól jött, mert most szeretnék új gépet, ami természetesen a satan segítségével jön létre! hát ha ez a pasi nincs.....:))
egyébként nagy felháborodás volt hogy egy lány nyerte, de amikor látták hogy örülök akkor mindenki velem örült. :)) :)) :)) :))
az egeres gépben nagyon sajnáltam a kis fehér foltost, de megnyugodtam, hogy saját akaratábol jött a versenyre, sőt könyörgött hogy ott lehessen! :))
Aktív témák
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest