Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• atus

senior tag

válasz Cane #416 üzenetére

Ez beletartozott a hűtésbe. A gépek egyébként szinte kivétel nélkül el voltak látva fankontrollerrel, szóval lehetett választani a csend és a brutál hűtés közt.

• atus

senior tag

válasz modd3r #294 üzenetére

Azért a fix 90 fokos procihőnek lehet, hogy nem tapsolna a gép. :t

• atus

senior tag

Akkor egy kicsit beleugatnék én is a témába, ha megengeditek.

1. Kalandor első helyezése teljesen jogos volt, Ő nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. Ezúton gratulálok is neked! Nem csak a külsőre adott, a belsőt is nagyon korrektül elrendezte, igényesen valósította meg az ötleteit, jól szellőzött a háza. Ezen kívűl a két oldallapon gyönyörű airbrush festmények voltak, és olyan tükrösre lakkozott felület, hogy elállt a szavam amikor közelebbről szemügyre vettem, pedig azért a saját gépemnek se kell ilyen téren szégyenkeznie. Kívülről nagyon kúl volt a gép, a hangszóró pedig biztosította a szükséges pluszt. Kijelenthetjük, hogy az ő gépe egy kész munka, amit nagyon jól sikerült kiviteleznie.

2.modd3r (crow) második helyezése, és az egy pontos különbség is teljesen helyénvaló. Nekem személy szerint az ő háza tetszett a legjobban, ettől függetlenül belátom, hogy ezen a versenyen nem érdemelte meg az első helyet. Az ötlet hihetetlenül jó, eddig a megvalósítás is, de még nem készült el teljesen. A tetőre tervezett plasztikájával biztosan még ütősebb lesz a gép. (Tudom, h nem volt ideje befejezni, mert nem lett elég korán meghirdetve a kiállítás...) A gép belsejével viszont nem sokat törődött, és a szellőzés sem volt nagyon erőltetve. Van még rajta mit dolgozni, de ha elkészül a háza, akkor a mostani első helyezettnek, és mindenki másnak is nagyon fel kell kötnie az alsóneműjét, hogy versenyre kelhessen vele.

3.Satan gépe nagyon letisztult, szempihentető, és nem utolsó sorban igényes munka. No meg ördögi, de ez csak természetes... Az ő harmadik helyre sorolása főleg a belső rendetlenségnek, és valami ötletes extra fícsör hiányának köszönhető. Ettől függetlenül tegnap bankot robbantott a sátáni pár, amihez gratulálok. Még most is fáj a hasam a sok véres hurkától... :DDD

Az értékelési szempontokon sokat rágódtunk, szerintem elég jól jött ki a végére. Elárulom, hogy a hűtés eredetileg duplaennyi pontot, tehát 20-at számított! Ez pedig nem véletlen. Maga a moddolás, eredetileg a házszellőzés jobbá tétele miatt indult, a 3-4 évvel ezelőtti gépekben 10-20 ventilátor dolgozott, az volt a legmenőbb akinek a legmagasabb toronyháza volt a legtöbb turbinával. Igaz, hogy ezeknek az időknek vége, mi mégis úgy ítéltük meg, hogy a hűtés egy fontos momentum a moddolás témakörben. Crimson nem igazán jó példa erre, az ő gépei már inkább a hagyományos értelemben vett műalkotások, és nem számítógépek. Érdemes viszont megnézni G-gnome gépét, aki amellett, hogy minden idők egyik legszebb casemodját építi, vízzel hűti a gépét. Víz nélkül is lehetett nagy pontokat kapni a hűtésre, példa erre sátán, aki néhány logikusan elhelyezett ventilátor segítségével alakított ki egy nagyon jól működő szellőzési rendszert. És itt nem 20 ventiről, meg nem vízről van szó, hanem a minden részletre kiterjedő odafigyelésről.

Mégegyszer gratulálok minden moddernek, aki elhozta a házát, különös tekintettel a dobogósokra! Szép munkákat láthattunk, remélem jövőre is eljöttök!

Az meg, hogy a dobogóról lemaradás miatt valaki nem akar eljönni jövőre, a versenyszellem teljes hiányáról tanúskodik. Inkább törjétek a fejeteket minél jobb ötleteken, aztán MODRA FEL!

• atus

senior tag

válasz fanatic #42 üzenetére

Szerintem a legnagyobb mértékű teljesítménynövekedéssel lenne korrekt számolni. Akkor még lehet, hogy én is beneveznék...

• atus

senior tag

Gondoltam rá, hogy viszem a gépeket, de akkor kocsival kellene menni, és nem nagyon van lóvém benzinre. Viszont ha négyen megyünk akkor majdnem ugyanannyira jön ki kocsival fejenként, mint a vonat. Ha jöttök mind a ketten, akkor felőlem mehetünk kocsival, és akkor lehet, hogy addigra rendbe rakom kicsit a házakat, és elhozom. Benevezni nem fogok velük, az mégiscsak hülyén venné ki magát.... :DDD
    jeges: Gondoltam rá, hogy jó lenne belőle egy tudósítást írni, digigépet viszek, úgyhogy képek lesznek, meg elvileg valami írás is. Még megdumáljuk flatcoke-kal hogy is legyen.
    Addig is, mindenki hozzon magával még egy embert! :DDD;]

Aktív témák

Hirdetés