Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
F7
tag
'' Miért, reklamált v.ki ?
Én maximum a véleményem írtam le, ami hűtés-modding tekintetében mit sem változott.
Viszont egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a zsűri milyen szempontok alapján dönt, és kész.
Ezzel nincsen probléma, a következő versenyre úgy kell majd készülni, hogy az ember tudja, hogy a zsűri mit figyel.
Ennyi. ''
Bocs, de ez álszent egy kicsit szvsz. Olvasd vissza, igen reklamáltál, nem is gyengén.
Volt egy érzésem, hogy ez lesz. Kalandornak nekiesünk, Andorpapánál már csendben figyelünk.
UI.: most én leszek az egyik közellenség, lehet utálni, de csalódás volt az, hogy PH!, PH! nak farkasa .. '':)''
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Medence topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest