Aktív témák
-
F7
tag
Radikalmod és a Hardwareoc volt a szervező.
Ha jól tudom hwsw-nek nem sok köze volt a dologhoz. -
F7
tag
'' Miért, reklamált v.ki ?
Én maximum a véleményem írtam le, ami hűtés-modding tekintetében mit sem változott.
Viszont egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a zsűri milyen szempontok alapján dönt, és kész.
Ezzel nincsen probléma, a következő versenyre úgy kell majd készülni, hogy az ember tudja, hogy a zsűri mit figyel.
Ennyi. ''
Bocs, de ez álszent egy kicsit szvsz. Olvasd vissza, igen reklamáltál, nem is gyengén.
Volt egy érzésem, hogy ez lesz. Kalandornak nekiesünk, Andorpapánál már csendben figyelünk.
UI.: most én leszek az egyik közellenség, lehet utálni, de csalódás volt az, hogy PH!, PH! nak farkasa .. '':)'' -
F7
tag
Nem értem az egész ''csapatot''?!
Kalandor lett az első, Modd3r közönségdíjat kapott (ha jól tudom).
Miért kell nekiesni Kalandornak?
Ha nem tetszett az értékelés, talán a zsűrinek kéne feltenni egy-két kérdést, nemdebár?
Ha nem tetszik, hogy a hűtést is pontozta a zsűri, tessék kérdőre vonni Andorpapát, hogy miért? Tessék nekiesni Atusnak is...merthogy ők is szavaztak.
Nem Kalandort kéne b***ni.
Aktív témák
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest