Hirdetés

Aktív témák

• andorpapa

őstag

Még egy apróságot szeretnék hozzátenni az egészhez. Páran említették, hogy jobb lett volna, ha tudják, mire kell felkészülni, mit fog pontozni a nép. Szerintem ez így nem korrekt, elvégre nem a zsűrinek moddoltatok, és nem is azért, hogy mások elvárásainak megfeleljetek. Attól még, hogy valaki nem lett dobogós, még szeretheti a házát, sokat foglalkozhatott vele, örömmel barkácsolhatott rajta, és ez a lényeg, nem az, hogy a mi elvárásainknak megfeleljen a mű. Szerintem az a helyes hozzáállás, ha nem azért moddoltok, hogy nyerjetek, hanem azért nyerek, mert moddoltok.

Amúgy meg a zsűrivel kapcsolatban szeretném azt leszögezni, hogy a változatos összetétel (hardcore hűtőstől a vérbeli modderig) szerintem garantálta a teljes körültekintést, és ha ennyi és ilyen különféle beállítottságú ember állít fel egy rangsort, akkor az már kellőképpen reprezentatív erejű.

Én pedig baromira élveztem az egész rendezvényt, örülök neki, hogy összefuthattunk egy csomó ismerőssel, és persze annak is, hogy személyesen is találkoztunk olyan arcokkal, akik nevéhez eddig csak gif képeket tudtam kapcsolni. Na meg az is nagy dolog, hogy modding verseny volt, végre megérett erre a hazai modder nemzedék. Kár, hogy páran még nem nőttek fel erre a szintre, és demagóg, sztereotip cikkekkel hagynak nyomot érzékeny lelkivilágunkban. Na de sebaj, mi tudjuk, hogy jó volt, és ez a lényeg. Na meg az, hogy ha minden jól megy, tavasszal ismét találkozunk!

Aktív témák