Aktív témák
-
modd3r
őstag
A modding verseny eredményhírdetésének videója letölthető az ftp.eplanet.hu -ről, ftp-hacktivity felhasználónévvel, JELSZÓ NÉLKÜL !
Sorry a sz@r minőségért... :( -
modd3r
őstag
Úgy tűnik Flatcoke lassan csorgatja azért az infot, a radikal-ra felkerült az interjú a 3. helyezettel + képek.
[L]http://www.radikalmod.hu/index.php?p=9&PHPSESSID=57420dac0c9f49c5656487698e8ad8db[/L] -
modd3r
őstag
Visszaolvastam, és rájöttem hogy igazad van, tényleg reklamáltam.
Ezúton elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam, akinek a szakmai hozzáértését 'ne adj Isten megkérdőjeleztem.
Ezzel a ''vitát'' a magam részéről lezártnak tekintem.
Kalandor: szerintem sokan ötletet merítettek a munkádból, én személy szerint nagyon szeretném, ha jövőre is eljönnél és megmutatnád, hogy mit tudtál még kihozni a gépedből, illetve ha új gépet építesz, az hogyan sikerül majd. -
modd3r
őstag
válasz
andorpapa
üzenetére
Miért, reklamált v.ki ?
Én maximum a véleményem írtam le, ami hűtés-modding tekintetében mit sem változott.
Viszont egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a zsűri milyen szempontok alapján dönt, és kész.
Ezzel nincsen probléma, a következő versenyre úgy kell majd készülni, hogy az ember tudja, hogy a zsűri mit figyel.
Ennyi. -
modd3r
őstag
-
modd3r
őstag
Köszönjük az értékelést, a véleményeddel egyébként 90%-ig egyetértek.
Nekem jobban fekszik a Crimson féle ''vonal'', ami ahogyan te is írtad inkább már ''műalkotás''.
Véleményem szerint ezt kellett volna inkább a zsűrinek is szem előtt tartania, és nem azt, hogy egy, vagy netán két venti van -e a gépben, és hány fokos bent a levegő... :)
Összegezve: szerintem a szervezők/zsűritagok is ''kinövik'' jövőre ezeket a problémákat, ahogyan a versenyzők is tanulnak az idei tapasztalatokból. -
modd3r
őstag
Egy pár kép a rendezvényről + hogyan készült a Chrome Hell :
[L]crow.kepeim.hu[/L] -
modd3r
őstag
Gratula a díjazottaknak !
Nekem is az a véleményem, hogy egy modding versenyen nem szabadott volna azért pontokat levonni (pontosabban meg sem kapni), mert a zsűritagoknak nem tetszett a ház hűtése.
Én személy szerint azért nem raktam a házba plusz ventiket, mert egyszerűen felesleges, és álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt is nézi a zsűri...
Nézzétek meg a nagyobb modderek munkáit külföldön (pl.: Crimson Sky,stb.) egyszerűen nem is foglalkoznak a hűtéssel.
Egyéb iránt nagyon köszönöm a szervezőknek, hogy egy ilyen színvonalas rendezvényt tudtak ilyen rövid idő alatt összehozni, és lehetőséget biztosítottak a hazai moddereknek a munkáik bemutatására. -
modd3r
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Nem volt nehéz, mert nagyon szép munkát végeztél. Gratula !
-
modd3r
őstag
[L]http://freemod.uw.hu[/L]
-
modd3r
őstag
Ugye mindenki olvasta a HOC-on:
''Szerencsére a modding versenyt nagy érdeklődés övezi. Utolsó információim szerint több mint háromszor annyian jelentkeztek, mint tuningra.''
Ennek fényében kéretik kialakítani a vasárnapi programot. :DD -
modd3r
őstag
Szerintem senki ne hagyja ki a rendezvényt, bár már olyan sokan készítenek (készítünk) majd cikket, fotót, videót, hogy ezeket elnézve olyan lesz, mintha ott lettél volna... :)
-
modd3r
őstag
Sajnos az idő rövidsége miatt (későn kezdték hirdetni a rendezvényt) nem nagyon lehetett merészebb dolgokba belevágni (pl.: új formákat kitalálni, stb.) ezért szerintem inkább a hagyományos kocka formák fognak majd dominálni vasárnap, viszont azok remélem nagyon szépek lesznek.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Drón topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...