Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem többeknek max az nem tetszhet, hogy a festés nélkül nem nyert volna, márpedig azt nem ő csinálta.
Egyébként meg kb. olyan ez mint egy szépségverseny...Ott sem mindig a zsüri által első helyezettnek választott tetszik a legtöbb embernek.
Ennyi.A gép pedig szép,bár kár, hogy nem látom hol van az a hangszóró benne!:D(néztem én a képeket, de nem jöttem rá)
Én gratulálok kalandornak!
Bár nekem más a két kedvencem,de kalandor megérdemelte. -
tildy
nagyúr
from index:
Egér a gépben
Klikk a képre!
A második napon már a tervezők versenye zajlott (magyarul: modding), amelyen a házak hűtését, ötletességét, kivitelezését, praktikusságát és összhatását vette figyelembe a zsűri. A tucatnyi résztvevő különböző érdekes megoldásokkal rukkoltak elő, de a győztes nem igazán nyerte el a tetszésünket. Megfigyeléseink szerint csak az oldalán található festés volt igazán különleges, ami akár megrendelésre is készülhetett. Sokkal érdekesebbnek találtuk a metálos-halálfejes díszítésű gépet (második helyezett és közönségdíj), amelyből csak a gombnyomásra indítható halálhörgést hiányoltuk.
Az egyik gép tulajdonosa parányi egérkalitkát épített számítógépébe, amit eleinte roppant szadista dolognak tartottunk. A fiatal konstruktőr elmagyarázta, hogy az egér vágyott a szereplésre, és csak a kiállítás idejére marad a bonbonos dobozban. Az átlátszó műanyag dobozba a számítógépházon keresztül érkezett levegő, és az egér magas víztartalmú gyümölcsöket is kapott, nehogy kiszáradjon. -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor #192 üzenetére
Gratula a gépedhez, bár tudom , csak a festés nem a te munkád.
Viszont ha csak a külcsínt nézem akkor nekem a 2. jobban bejön, de ez az egész nem erről szólt:)
Mégegyszer gratu.AZt megkérdezhetem, hogy a tapasztalaton kívűl még mivel lettél gazdagabb?egy újabb moddolásra váró házzal?:)
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest