Aktív témák
-
én is most olvastam el... szarok rá...
-
válasz
Kalandor #232 üzenetére
Ifjú lélek, toldd félre az érzelmi kitöréseidet és gondold át a mondanivalódat mégegyszer. Itt senki sem akar bántani téged, szerintem igenis jogos a díjad és örülök, hogy megnyerted. Csak máskor egy házat közelebbről is szemügyre kellene venned. Ennyi az egész... nem több.
-
Szerintem maga az ötlet, hogy modding kiállítás és verseny az jó volt, de gondolkozzunk el egy picit azon is, hogy reggel 10-től este 18:30-ig ott állni és várni... hát az kiábrándító volt. Egy gépről lehet órákat is beszélni, de nem akkor, amikor 15 gép is van azon kívül. Ezért fogtam rövidre a témát, csak a lénbyeget mondtam Andorpapának, nem nyomtam a süket dumát, csak a tényeket.
-
Akkor vasárnap talizunk!!
Addig is jó hétvégét mindenkinek! :D -
válasz
Satan-Claus #82 üzenetére
uppold már légyszi, vagy szúrjál be egy linket a gépedről...
I wanna see it!!! :DD -
válasz
Satan-Claus #80 üzenetére
Á szerintem nem, csak a srác estefelé ér inkább rá, holnap reggel nézd majd meg a méledet. Amúgy szerintem az én házam is ''átlagosnak'' mondható, mégis meghívtak.
-
Lehet tudni, hogy eddig hány versenyző/jelentkező van már?
-
Bizony bizony... én is megyek. Meg vagyok (elméletileg hívva) :D Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest