- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Na, akkor most az én köröm jön. Mint vérbeli hűtős, természetesen erre nagy hangsúlyt fektettem. Nem tudom, ki írta, de a hűtésre nem akkor kapott sokat a versenyző, ha 80 venti tolta a levegőt (mondjuk 400 CFM-et), hanem akkor, ha a légáramlás útja tökéletesen lett kialakítva, és biztosítva volt a megfelelő hűtés. Erre nem csak én figyeltem, azért Ordasi kolléga is komolyan figyelt az ilyesmire. Akármilyen szép is egy mod, ha azáltal a hűtéstechnikai képességei csökkennek, akkor az nem érdemel annyi pontot, mely szép is, ráadásul a hűtés is fejlesztve lett. Rakhatunk szőrös borítást a gépre, nagyon aranyos és ötletes, de mikor alapból 20 fokkal melegebb van a gépházban, mint szőr nélkül, akkor nem kapunk sokat a hűtésre.
A 2. helyezett gép 1 ponttal maradt le, emiatt lehet reklamálni, de felesleges. Nagyon ötletes volt, befejezett állapotban talán nyert volna, de igazából a hűtésen bukta el. Én Satan gépét ajánlom tanulmányozásra, bizony kevés ventivel, de okosan csinálta meg a hűtést, míg a 2. helyezett gép esetében erre nem fordítottak figyelmet. Egyszerűen semennyit. Persze lehet azzal jönni, hogy ez egy modding verseny volt és nem cooling kupa, de a kettő összetartozik, mindkettő hatással van a másikra, nem lehet elválasztani egymástól őket. Ráadásul a pontok többségét a mod vitte el. Nem a ventik számát, ha A HŰTÉST vizsgáltuk, méghozzá szerintem korrekt módon, szakszerűen, innét kezdve pedig erről felesleges többet beszélni.
Még lenne mit mondanom, de most libbenek tovább, talán holnap folytatom, annyit azért leszögeznék: én nagyon élveztem az egészet, szerintem jó volt minden, a szervezés, a verseny, a helyszín, szóval minden, és szerintem nem ilyen pitiáner fikázásokkal kellene feltölteni ezt a topicot, hanem örülni, hogy a modderek végre országos, profi keretek között találkozhattak és igényes versenyen indulhattak. Egymás cseszegetését abba lehet hagyni, ez a topic nem erről szól.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- EA Sports WRC '23
- Háztartási gépek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest