Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Na, akkor most az én köröm jön. Mint vérbeli hűtős, természetesen erre nagy hangsúlyt fektettem. Nem tudom, ki írta, de a hűtésre nem akkor kapott sokat a versenyző, ha 80 venti tolta a levegőt (mondjuk 400 CFM-et), hanem akkor, ha a légáramlás útja tökéletesen lett kialakítva, és biztosítva volt a megfelelő hűtés. Erre nem csak én figyeltem, azért Ordasi kolléga is komolyan figyelt az ilyesmire. Akármilyen szép is egy mod, ha azáltal a hűtéstechnikai képességei csökkennek, akkor az nem érdemel annyi pontot, mely szép is, ráadásul a hűtés is fejlesztve lett. Rakhatunk szőrös borítást a gépre, nagyon aranyos és ötletes, de mikor alapból 20 fokkal melegebb van a gépházban, mint szőr nélkül, akkor nem kapunk sokat a hűtésre.
A 2. helyezett gép 1 ponttal maradt le, emiatt lehet reklamálni, de felesleges. Nagyon ötletes volt, befejezett állapotban talán nyert volna, de igazából a hűtésen bukta el. Én Satan gépét ajánlom tanulmányozásra, bizony kevés ventivel, de okosan csinálta meg a hűtést, míg a 2. helyezett gép esetében erre nem fordítottak figyelmet. Egyszerűen semennyit. Persze lehet azzal jönni, hogy ez egy modding verseny volt és nem cooling kupa, de a kettő összetartozik, mindkettő hatással van a másikra, nem lehet elválasztani egymástól őket. Ráadásul a pontok többségét a mod vitte el. Nem a ventik számát, ha A HŰTÉST vizsgáltuk, méghozzá szerintem korrekt módon, szakszerűen, innét kezdve pedig erről felesleges többet beszélni.
Még lenne mit mondanom, de most libbenek tovább, talán holnap folytatom, annyit azért leszögeznék: én nagyon élveztem az egészet, szerintem jó volt minden, a szervezés, a verseny, a helyszín, szóval minden, és szerintem nem ilyen pitiáner fikázásokkal kellene feltölteni ezt a topicot, hanem örülni, hogy a modderek végre országos, profi keretek között találkozhattak és igényes versenyen indulhattak. Egymás cseszegetését abba lehet hagyni, ez a topic nem erről szól.
Aktív témák
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest