Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• andorpapa

őstag

Még egy apróságot szeretnék hozzátenni az egészhez. Páran említették, hogy jobb lett volna, ha tudják, mire kell felkészülni, mit fog pontozni a nép. Szerintem ez így nem korrekt, elvégre nem a zsűrinek moddoltatok, és nem is azért, hogy mások elvárásainak megfeleljetek. Attól még, hogy valaki nem lett dobogós, még szeretheti a házát, sokat foglalkozhatott vele, örömmel barkácsolhatott rajta, és ez a lényeg, nem az, hogy a mi elvárásainknak megfeleljen a mű. Szerintem az a helyes hozzáállás, ha nem azért moddoltok, hogy nyerjetek, hanem azért nyerek, mert moddoltok.

Amúgy meg a zsűrivel kapcsolatban szeretném azt leszögezni, hogy a változatos összetétel (hardcore hűtőstől a vérbeli modderig) szerintem garantálta a teljes körültekintést, és ha ennyi és ilyen különféle beállítottságú ember állít fel egy rangsort, akkor az már kellőképpen reprezentatív erejű.

Én pedig baromira élveztem az egész rendezvényt, örülök neki, hogy összefuthattunk egy csomó ismerőssel, és persze annak is, hogy személyesen is találkoztunk olyan arcokkal, akik nevéhez eddig csak gif képeket tudtam kapcsolni. Na meg az is nagy dolog, hogy modding verseny volt, végre megérett erre a hazai modder nemzedék. Kár, hogy páran még nem nőttek fel erre a szintre, és demagóg, sztereotip cikkekkel hagynak nyomot érzékeny lelkivilágunkban. Na de sebaj, mi tudjuk, hogy jó volt, és ez a lényeg. Na meg az, hogy ha minden jól megy, tavasszal ismét találkozunk!

• andorpapa

őstag

Na, akkor most az én köröm jön. Mint vérbeli hűtős, természetesen erre nagy hangsúlyt fektettem. Nem tudom, ki írta, de a hűtésre nem akkor kapott sokat a versenyző, ha 80 venti tolta a levegőt (mondjuk 400 CFM-et), hanem akkor, ha a légáramlás útja tökéletesen lett kialakítva, és biztosítva volt a megfelelő hűtés. Erre nem csak én figyeltem, azért Ordasi kolléga is komolyan figyelt az ilyesmire. Akármilyen szép is egy mod, ha azáltal a hűtéstechnikai képességei csökkennek, akkor az nem érdemel annyi pontot, mely szép is, ráadásul a hűtés is fejlesztve lett. Rakhatunk szőrös borítást a gépre, nagyon aranyos és ötletes, de mikor alapból 20 fokkal melegebb van a gépházban, mint szőr nélkül, akkor nem kapunk sokat a hűtésre.

A 2. helyezett gép 1 ponttal maradt le, emiatt lehet reklamálni, de felesleges. Nagyon ötletes volt, befejezett állapotban talán nyert volna, de igazából a hűtésen bukta el. Én Satan gépét ajánlom tanulmányozásra, bizony kevés ventivel, de okosan csinálta meg a hűtést, míg a 2. helyezett gép esetében erre nem fordítottak figyelmet. Egyszerűen semennyit. Persze lehet azzal jönni, hogy ez egy modding verseny volt és nem cooling kupa, de a kettő összetartozik, mindkettő hatással van a másikra, nem lehet elválasztani egymástól őket. Ráadásul a pontok többségét a mod vitte el. Nem a ventik számát, ha A HŰTÉST vizsgáltuk, méghozzá szerintem korrekt módon, szakszerűen, innét kezdve pedig erről felesleges többet beszélni.

Még lenne mit mondanom, de most libbenek tovább, talán holnap folytatom, annyit azért leszögeznék: én nagyon élveztem az egészet, szerintem jó volt minden, a szervezés, a verseny, a helyszín, szóval minden, és szerintem nem ilyen pitiáner fikázásokkal kellene feltölteni ezt a topicot, hanem örülni, hogy a modderek végre országos, profi keretek között találkozhattak és igényes versenyen indulhattak. Egymás cseszegetését abba lehet hagyni, ez a topic nem erről szól.

• andorpapa

őstag

válasz LukE #94 üzenetére

Legfeljebb rendezünk egy kis tömegverekedést is! Na jó, viccet félretéve, szerintem tök jó, hogy minden táborból lesznek hétvégén, elvégre aki moddol, az már (annyira) rossz ember nem lehet. :)

• andorpapa

őstag

válasz Satan-Claus #88 üzenetére

Végre látni téged is a fórumon! Szerintem molesztáld kitartóan mailben a radikalmodos srácokat, kár lenne, ha te nem jelennél meg a versenyen. [Legfeljebb beviszünk a VIP bejárón! :D]

A topic alapján arra következtetek, hogy bizonyos szintig PH! tali lesz a vasárnapi eseményből. Nagyon helyes!

• andorpapa

őstag

válasz _George #32 üzenetére

Csak vasárnapra megyünk, elvégre a vasárnapi program passzol leginkább a munkaköri leírásunkhoz. Én legalábbis szombaton biztosan nem érek rá, és túlságosan nem is érdekel a tuning része. Cikket mi is szeretnénk belőle hegeszteni.

Aktív témák

Hirdetés