- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini PC
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
engusz
veterán
1) Örülök, hogy böngészitek a képeket, amiket feltöltöttem! Ha valakinek van még ezen felül képe, akkor ne tarta vissza és írjon mailban!
2) Kalandor gépéhez csak annyit, hogy szvsz a legkiegyensúlyozottabb gép volt a mezőnyben! Szinte minden klappolt! Bár a mobile rack festése hagyott kívánni valót maga után, de apróság.
3) Az egész napos várakozás eléggé húzos volt vasárnap. Szerencsére nekem ott volt néhány barátom és tudtam társalogni. Az Athlon FX-es gép bámulászása sem volt utolsó...
4) Andor Papával beszélgettem a kiállításon a CPU hűtőkről. Segített egy picit eligazodnom és úgy néz ki, hogy sikerült megvennem az ár/teljesítmény/hangerő bajnok ventilátort. GlacialTech Silent Breeze II. Nem találok szavakat!!! Istenkirály! Viszont így van fölöslegbe egy Thermaltake Volcano 7+! Aki igény tart rá, elviheti 4e Ft-ért minden tartozékával és dobozával együtt!
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest