- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
engusz
veterán
1) Örülök, hogy böngészitek a képeket, amiket feltöltöttem! Ha valakinek van még ezen felül képe, akkor ne tarta vissza és írjon mailban!
2) Kalandor gépéhez csak annyit, hogy szvsz a legkiegyensúlyozottabb gép volt a mezőnyben! Szinte minden klappolt! Bár a mobile rack festése hagyott kívánni valót maga után, de apróság.
3) Az egész napos várakozás eléggé húzos volt vasárnap. Szerencsére nekem ott volt néhány barátom és tudtam társalogni. Az Athlon FX-es gép bámulászása sem volt utolsó...
4) Andor Papával beszélgettem a kiállításon a CPU hűtőkről. Segített egy picit eligazodnom és úgy néz ki, hogy sikerült megvennem az ár/teljesítmény/hangerő bajnok ventilátort. GlacialTech Silent Breeze II. Nem találok szavakat!!! Istenkirály! Viszont így van fölöslegbe egy Thermaltake Volcano 7+! Aki igény tart rá, elviheti 4e Ft-ért minden tartozékával és dobozával együtt!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest