- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
ma kijön valaki? ha igen akkor mikor? találkozhatnánk 1 páran a ph! -ról :P
-
s3nki
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki nem kapott választ, az csak azért lehet, mert kicsit túlterhelődtünk az utóbbi időben. A mezőny erős lesz, de ha valaki úgy érzi van esélye az ne szégyelje magát, jöjjön el a gépével együtt, nem fogjuk kirúgni.
A PH!-s kitűzősöket sem fogjuk kirúgni! ;) -
Igyexem én is odakeveredni vasárnap délután. PH! kitűző PH!-soknak kötelező... mutassuk meg, ki az úr a háznál ;];];].
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
andorpapa #90 üzenetére
Na igen. Sajna mostanában többet találkozom élőben a Ph!-s arcokkal, mint itt...:(
A minap éppen Bobmaster-rel jöttünk össze, de vele is csak a munka meg a pénzcsinálás miatt, és mindketten ingben+nyakkendőben(!!!) virítottunk, illetve névjegyeket cseréltünk...
Mivél lett ez a nyomorult élet?! :O -
andorpapa
őstag
válasz
Satan-Claus #88 üzenetére
Végre látni téged is a fórumon! Szerintem molesztáld kitartóan mailben a radikalmodos srácokat, kár lenne, ha te nem jelennél meg a versenyen. [Legfeljebb beviszünk a VIP bejárón! :D]
A topic alapján arra következtetek, hogy bizonyos szintig PH! tali lesz a vasárnapi eseményből. Nagyon helyes! -
modd3r
őstag
válasz
Satan-Claus #88 üzenetére
Nem volt nehéz, mert nagyon szép munkát végeztél. Gratula !
-
modd3r
őstag
[L]http://freemod.uw.hu[/L]
-
Akkor vasárnap talizunk!!
Addig is jó hétvégét mindenkinek! :D -
zsoltee10
addikt
válasz
Satan-Claus #82 üzenetére
Küldj mégegyszer mailt, mert lehet, hogy elveszett, nehogy lemaradj! :)
-
Satan-Claus
senior tag
-
válasz
Satan-Claus #82 üzenetére
uppold már légyszi, vagy szúrjál be egy linket a gépedről...
I wanna see it!!! :DD -
-
válasz
Satan-Claus #80 üzenetére
Á szerintem nem, csak a srác estefelé ér inkább rá, holnap reggel nézd majd meg a méledet. Amúgy szerintem az én házam is ''átlagosnak'' mondható, mégis meghívtak.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Satan-Claus #77 üzenetére
Ugye te is benevezel a házaddal? :D
-
Starsky72
addikt
válasz
Satan-Claus #77 üzenetére
na látod, azt jól teszed:D
-
Starsky72
addikt
válasz
Satan-Claus #75 üzenetére
asszem beérem valami 1szerübbel is:D
extrém legyen, de még fogyasztható:P -
modd3r
őstag
Ugye mindenki olvasta a HOC-on:
''Szerencsére a modding versenyt nagy érdeklődés övezi. Utolsó információim szerint több mint háromszor annyian jelentkeztek, mint tuningra.''
Ennek fényében kéretik kialakítani a vasárnapi programot. :DD -
Starsky72
addikt
Jól értem, hogy szombaton csak annyi lesz a program, hogy ott lesz X gép, amit reggel beindítanak akárhány gigán, estig mennek és ezeket az értékeket lehet megnézni? Mert így ez nekem elég rotfl. Nem túl látványos. Viszont télleg jó lenne tutira tudnom, mert ugye erotika kiállítás is van 7végén és akkor az eddigi menetrend felborul, illetve cserélődik.
-
_George
senior tag
akkor a kitűző megvalósul (pl.: Kalandor (ph!), George (ph!)...) ???
-
_George
senior tag
Eddig az tuti, hogy mi 4en ott leszünk:
Atus, Andor, Zsoltee, George :)
sajna gépek nélkül, de ha előre tudtuk volna, hogy lesz, mér full extrás masináink lennének... :)
G. -
modd3r
őstag
Szerintem senki ne hagyja ki a rendezvényt, bár már olyan sokan készítenek (készítünk) majd cikket, fotót, videót, hogy ezeket elnézve olyan lesz, mintha ott lettél volna... :)
-
twollah
nagyúr
Ez az amire nem fogok sajnos kimenni a sok munka miatt.
-
zsoltee10
addikt
Hát, nem tudom.
Hétfőn lesz a szülinapom, amit vasárnap szoktunk megünnepelni. Ünnepi ebéd, stb.
Ha vasárnap feljövök, már nem megyek haza , hogy hétfőn újra feljöjjek, így cipelni kellene a cuccom, amit fel kellene vinnem. Kaja is van benne, amit hűtőbe kell rakni amint felérek, meg különben is nehéz, és nagy ahhoz, hogy egész nap cipeljem. Ráadásul, ha mindez meg is oldódna valahogy, akkor még cipeljem Pécsre vasárnap hajnalban, hogy aztán Atus autójában egy csomó helyet elfoglalva felvigyük Pestre, ahol ugye el kellene vinni Budakeszire.
Vagy mikor érnénk haza vasárnap?? -
_George
senior tag
Zs! gyere haza péntekten, aztán vasárnap hajnalban elutazunk Pécsre, és onnan megyünk Atusékkal? válszolj minél előbb...
-
modd3r
őstag
Sajnos az idő rövidsége miatt (későn kezdték hirdetni a rendezvényt) nem nagyon lehetett merészebb dolgokba belevágni (pl.: új formákat kitalálni, stb.) ezért szerintem inkább a hagyományos kocka formák fognak majd dominálni vasárnap, viszont azok remélem nagyon szépek lesznek.
-
_George
senior tag
NOs? atus? mi a helyzet? van már valaki? :)
-
Vagyok
senior tag
Nem tudom olvastátok-é a másik azonos támás topikot. Kitűző a mellre PH felirattal, így azonosíthatjuk magunkat. (Nem olvastam végig a topikot, ha volt ilyesmiről szó bocs.).
-
zsoltee10
addikt
Nekem a szombat lenne a jó. :O Vasárnap már nem tudom. Lehet. George majd beszélünk.
-
fanatic
aktív tag
Legmagasabb órajel elérése?!
Ez most pénz kérdés?
Vagy azonos teljesítményű procik között a legjobb??? -
Mosqu!to
addikt
amúgy már volt ennek a témának 1 topic. ott az lett megbeszélve hogy valamikor(még nem tudjuk mikor) de a nyugati órája alatt kéne találkozni. szal ez így korrekt? mikor?
-
_George
senior tag
Zs! a modding vasárnap lesz, akkor mi lesz?
-
_George
senior tag
zS!
-
_George
senior tag
hala!
a tuning verseny lesz szombaton, a mod meg vasárnap... :(
ehhez akkor kettő napot kell áldozni...
de, atus ti is ott lesztek 2 napot vagy mi? és hol alszotok? meg ilyesmi...
mert én igazán a modder versenyre lennék kíváncsi...
az meg vasárnap
ezt az ut dolgot le kellene fixálni, akárhogy is... -
Lehet tudni, hogy eddig hány versenyző/jelentkező van már?
-
_George
senior tag
pl. Csendpenge nem akar feljönni? mert akkor már lennénk négyen? vagy valaki pécsi? :)
-
atus
senior tag
Gondoltam rá, hogy viszem a gépeket, de akkor kocsival kellene menni, és nem nagyon van lóvém benzinre. Viszont ha négyen megyünk akkor majdnem ugyanannyira jön ki kocsival fejenként, mint a vonat. Ha jöttök mind a ketten, akkor felőlem mehetünk kocsival, és akkor lehet, hogy addigra rendbe rakom kicsit a házakat, és elhozom. Benevezni nem fogok velük, az mégiscsak hülyén venné ki magát.... :DDD
jeges: Gondoltam rá, hogy jó lenne belőle egy tudósítást írni, digigépet viszek, úgyhogy képek lesznek, meg elvileg valami írás is. Még megdumáljuk flatcoke-kal hogy is legyen.
Addig is, mindenki hozzon magával még egy embert! :DDD;] -
_George
senior tag
remélem én is eljutok zsoltee10 társaságában ide...
szvsz szombati nap lesz...
ATUS! a te géped is fent lesz????
mikor és mivel mentek?
mehetnénk együtt is ha vonat, nem?
:) -
Bizony bizony... én is megyek. Meg vagyok (elméletileg hívva) :D Nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lesz.
-
jeges
senior tag
kérdés a szerkesztőséghez:
lesz a kiállításról/versenyről beszámoló, vagy ''csak'' mint zsűritagok vesztek részt?
egyébként meg:
a vasárnapi cuccokat asszem én is megnézem :D -
elmo
aktív tag
Igen, azt láttam, hogy van nevezési díj; de szerintem tök jó ötlet, meg amúgy is csak egy jelképes összeg. Sőt, én még akár egy százast belépőként is fizetnék, ha azt a versenyzők díjazására használnák például. Itt főleg e modder-ekre gondolok, egyik-másik alkotás igencsak dögös. :D
-
elmo
aktív tag
Ez igen klassz ötlet, én is kimegyek, ha lesz időm. A link-en szereplő oldalon se és itt se szerepel a belépővel kapcsolatos info, ezért jól sejtem, hogy ingyenes lesz? :D
-
Notes
senior tag
Hú, ez meleg lesz. :))
-
supercow
őstag
én is megyek, valamikor szombat délelőtt, majd megkeresem a mélyen tisztelt zsűritagokat, végre személyesen is megismerkedünk :)
-
Keitaro
addikt
Hű lehet én is kimegyek, érdekel mi jót csinált a sok jó magyar modder :)
Tehát az én napom vasárnap ^^ -
engusz
veterán
Én ott leszek, de sajnos gép nélkül. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ASUS TUF Gaming F16
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest