- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
F7
tag
'' Miért, reklamált v.ki ?
Én maximum a véleményem írtam le, ami hűtés-modding tekintetében mit sem változott.
Viszont egyszerűen tudomásul kell venni, hogy a zsűri milyen szempontok alapján dönt, és kész.
Ezzel nincsen probléma, a következő versenyre úgy kell majd készülni, hogy az ember tudja, hogy a zsűri mit figyel.
Ennyi. ''
Bocs, de ez álszent egy kicsit szvsz. Olvasd vissza, igen reklamáltál, nem is gyengén.
Volt egy érzésem, hogy ez lesz. Kalandornak nekiesünk, Andorpapánál már csendben figyelünk.
UI.: most én leszek az egyik közellenség, lehet utálni, de csalódás volt az, hogy PH!, PH! nak farkasa .. '':)'' -
Den
veterán
''1: Hűtés 1-10 pontig
2: Ötlet kívül 1-10 pontig
3: Ötlet belül 1-10 pontig
4: Kivitelezés minősége 1-10 pontig
5: Belső praktikusság (kábelek elhelyezése, hardverelemek elhelyezése) 1-10 pontig
6: Összhatás 1-20 pontig''
Ebből a teáltalad preferált szempont a 2,3, 4-es pont, de lényegében a hatos is. Azaz az álltalad preferált dolgokra összesen 30 pontot lehetett kapni, tehát háromszor akkora súllyal estek a latba, mint a hűtés, ami az összpontszámnak csak a hetedét teszi ki.
Mivel ez egy _számítógép_ modoló verseny volt, értelemszerűen számítógépnél fontos szempontokat is figyelembe kellett venni, különben akár nyerhette volna a versenyt egy szépen ''modolt'' autó vagy motor is, hiszen ha csak az ötlet és megvalósítás számít, akkor miért is ne nyerhetne egy gyönyörűen átalakított autó.
És mivel házi mod segítségével a hűtésen kívül nem nagyon lehet egy számítógép más paraméterét javítani, ezért a hűtés került be mint értékelési szempont. -
Dokibá
aktív tag
Pont errôl beszélgettünk a Heineken moddos sráccal (egyébként nézetem szerint egy különdíjat
megérdemelt volna és ezzel nem vagyok egyedül), hogy mi van akkor, ha valaki csak egy üres
házzal érkezik? Nem volt nevezési feltétel a m?ködô gép. Szóval ha én odaállítok egy
iszonyatosan megmoddolt überbrutálállatra festett géppel, amiben nincs semmi (de lehetne,
szóval a funkcionalitás megmarad), akkor nincs esélyem? Ráadásul az én ?gépem?-nek abszolúte
nincs szüksége semmi extra h?tésre, van benne egy procih?tô+a tápé és így 37 fokos. Asszem
sportot fogok ?zni abból, hogy extrakevés pénzbôl extrasok munkával mit lehet kihozni egy olcsó
házból. :t -
elmo
aktív tag
Igen, azt láttam, hogy van nevezési díj; de szerintem tök jó ötlet, meg amúgy is csak egy jelképes összeg. Sőt, én még akár egy százast belépőként is fizetnék, ha azt a versenyzők díjazására használnák például. Itt főleg e modder-ekre gondolok, egyik-másik alkotás igencsak dögös. :D
Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged