Aktív témák
-
-
Nah, a ''szőke csaj'' továbbra is egy valóságos személy, aki egyrészt olvassa a fórumokat, másrészt hamarabb érkezett a helyszínre, mint én, harmadrészt semmi köze a barátnőmhöz (bár csinos -- főleg, ha ezt olvassa ;]).
De, csütörtökön egy szakmai napon átadom neki, amiket írtatok :P. -
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Aaaargh... így születnek a legendák.
Az a ''szöszi'' Detti volt a Ramiristől, akit kikísértem, mert éppen ment el kajálni.
Intim helyzetben nem láthattatok minket -- elég élénk fantáziátok van :P. -
Gyerekek, lehet lepörögni Kalandorról, állítsátok le magatokat! Megérdemelten nyert, fair verseny volt, a fanyalgók fanyalgás helyett inkább készüljenek a következőre -- nyilván Kalandorral és a többiekkel egyetemben.
Miért kell elrontani valamit, ami igazán nem szolgál rá? Marha szar érzés, és szar hozzáállás.
Kalandor: gratulálok -- kár, hogy nem beszéltünk, szívesen megismertelek volna. -
Egyébként gratulálok a PH!-s moddereknek, markánsan reprezentálták magukat a nyertesek között!!! :P
-
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Én nem tudok róla, hogy ott lett volna a kedvesem, de kíváncsi vagyok, kit gondolsz annak -- hátha van esélyem ;]
-
Igyexem én is odakeveredni vasárnap délután. PH! kitűző PH!-soknak kötelező... mutassuk meg, ki az úr a háznál ;];];].
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen routert?
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest