Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem többeknek max az nem tetszhet, hogy a festés nélkül nem nyert volna, márpedig azt nem ő csinálta.
Egyébként meg kb. olyan ez mint egy szépségverseny...Ott sem mindig a zsüri által első helyezettnek választott tetszik a legtöbb embernek.
Ennyi.A gép pedig szép,bár kár, hogy nem látom hol van az a hangszóró benne!:D(néztem én a képeket, de nem jöttem rá)
Én gratulálok kalandornak!
Bár nekem más a két kedvencem,de kalandor megérdemelte. -
modd3r
őstag
Visszaolvastam, és rájöttem hogy igazad van, tényleg reklamáltam.
Ezúton elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg megbántottam, akinek a szakmai hozzáértését 'ne adj Isten megkérdőjeleztem.
Ezzel a ''vitát'' a magam részéről lezártnak tekintem.
Kalandor: szerintem sokan ötletet merítettek a munkádból, én személy szerint nagyon szeretném, ha jövőre is eljönnél és megmutatnád, hogy mit tudtál még kihozni a gépedből, illetve ha új gépet építesz, az hogyan sikerül majd.
Aktív témák
- Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest