Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Az úgy szép.

Nekem van öhm, HL2, HL2 DM, Orange Box, CS-CZ, UT3.. De ezeket mind lemezen vettem, az UT3-at csak egyszer kerestem Steam-en, felfedeztem, hogy van, na mondom akkor letöltöm ott, hogy meglegyen már ott..
Lényegében ennyi.

De ezek szerint inkább maradni fogok a lemezeknél.

-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
üzenetére
A rendes fizikai kártyádat 4 jegyű pin kód védi, de csak fizikai vásárlásoknál, online sehol nem kell pin kódot írnod. Amit online vásárláskor kérnek, az mind rajta van a kártyán. Persze online vásárlás legtöbbször terméket és kiszállítást jelent, de szerintem akik ebben otthon vannak, jól tudják, hogy hogyan jussanak a pénzhez. A lényeg hogy egy bank vagy hitelkártyát online vásárlásnál nem védi a pin kód, ezért találták ki ezeket a megoldásokat.
Az én netkártyám fizikailag nem létezik, csak az azonosítási adatait kaptam meg a banktól. Mikor legutóbb lejárt a kártyám, akkor postán megkaptam a normál kártyámat, a webkártya adatait, meg a netbankon keresztül egy üzenetben. Annak az adatait nem hordom sehová, mert otthonról szoktam csak neten vásárolni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
Hogy, hát, nem kell neki elmondani.

Nah amúgy igen, Engem is ez lepett meg, hogy bizonyos adatok nem voltak titkosítva, amiknek mondhatni illett volna titkosítva lennie, legalábbis szerintem.
A kérdés jó, hogy vajon mit fognak tenni, az sem kizárt, hogy ez csak egy "erőfitogtatás" volt, hogy bebizonyítsák, hogy ez sem 100%-os rendszer, a fene sem tudja. De a tény az, hogy eléggé megrendült ezek után az emberek bizalma, az tuti.
Az enyém személy szerint annyira azért nem, mert ugye Én nem vásároltam, amim Steam-en van, az mind lemezen lett megvásárolva, csak beaktiváltam Steam-en. Ebben az esetben ugye sem lakcím, sem név, sem vásárláshoz szükséges adatok nincsenek a rendszerben, viszont az bosszant, hogy az e-mail címem simán kikerülhetett így azért, mert nem titkosítva volt tárolva az adat, ami azért szerintem egy ekkora presztízsű cégnél eléggé hanyagságnak tűnik...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, pislogott nagyokat..