- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
vante
aktív tag
válasz
Tigerclaw #260 üzenetére
Nekem olyan gondom van, ahol én lakok, azok a bankok nagyon basic változatok. Netkártyát nem ismerik, mert mondják minek. Tehát, ahol van ilyen (pl. cib, nem tudom máshol van-e még), azok 2 várossal arrébb vannak. Tehát, ha valamit alá kell írni, intézni kellene, akkor menetelni kellene nem sokat. Gondolom nem lehet mindent itt se online intézni (cib), vagy postai úton is lehet (csak akkor külön díjat kell utána fizetni)?
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw #260 üzenetére
Persze online nem kell, de másodlagos kártya, és nincs rajta pénz, akkor felesleges is lenne. Ez azoknak kellemetlen akiknek olyan dombornyomott kártyája van, amivel mindent tud vásárolni, és ugye ez ott meg is volt adva...
Ha bemegyek idehaza patikába, vagy bármelyik boltba fizetni a VisaElectronnal csupán a zöld gombot kell megnyomni és már adják is az árut. Viszont itt is van egy buktató. Aki lenyulja a fő kártyámat, nem tudhatja, hogy mennyi pénz van rajta. Ha egy chipset megy be venni a penny-be esélyes, hogy ki is ér vele, de ha egy plazmatévét akar venni abba már beletörne a bicskája, és azrt az eladónak is fura lenne ha hősünk ezután benyögné, hogy jaj el is feledkeztem ,hogy nincs ennyi rajta, akkor nézzük egy árszinttel lentebbi terméket
Főleg ha már ott is fail lenne, de mindegyis ,mert ha sikerül a vásárlás ha nem - utóbbi a jobb - küldi a bank az SMS-t, és onnan bajban van
Amúgy a hajdú bihari naplóban szokták leközölni az ATM-eken keresztül sikeresen vagy sikertelenül pénzt felvenni próbáló kártyatolvajok képét. Van köztük olyan aki a néni pénztárcáját nyúlja le amiben ott van a PIN is, meg olyan is aki PIN-t nem csak a kártyát tudja megkaparintani, és utána még próbálkozik
Meg azon szoktak vigyorogzni, hogy milyen primitív módon próbálják magukat álcázni, napszemüveg meg baseball sapka, télen esetleg sál
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw #251 üzenetére
Na most ugye nekem két kártya van állandóan szinte nálam... az egyik a fő számlához tartozó kártya. Ezt egy négy jegyű PIN védi, ha elhagyom, 3 lehetősége van az csákónak, ha nem veszem észre rövid időn belül... az első bénázás után már kapom is sms-ben az értesítőt, miszerint a baleknak nem sikerült belépnie ... még két lehetősége van, de onnantól már nem cska a kombinációk világával versenyez, hanem velem is mert az első megdöbbenés okozta pár pillanatot követően már hívom is a bankot, és tüstént de rögvest letiltatom...
Egyébként egyszer már tiltattam le a kártyámat, mert azt hittem elvesztettem, közben meg 10 perccel később megtaláltam a szobámban... ja rend másniás vagyok na
Onnantól, hogy letiltattam, nincs visszaút, pár nap múlva érkezett az új kártya a móka 1000 Ft -omba került kb.
A másik kártya az Internet kártya, igen ehhez nincs külön PIN-em,tehát ha elveszteném, a kicsit járatosabb tolvajnak felcsillanhatna a szeme egy pár másodpercre, mivel pénz sincs rajta, sőt néha még minuszban is van - mert annyira kicentizem a vásárlásokat, hogyha három napon belül kicsit gyengül a FT- akkor átmegy negatívba, amit utólag orvoslok
Onnan meg a csákó életművész ha tud belőle alkotni
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest