Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Nálam a Steam kliens elindításától mindig is független volt az akciókat mutató ablak megjelenése. Amikor kedve van neki, akkor előjön. Szóval mostanában egyáltalán nem bukkant fel és csak híroldalakról értesültem róla, hiába jelentkeztem be 11-én reggel.

De igazán letörne a kezük, ha küldenének egy körlevelet?
Szerk.:
Most párszor újraindítottam a Steamet. Harmadszori bejelentkezésre előbukkant végre az akciós ablak és már Én is látom az üzenetet.
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Hát igen, nekem pont erről a dologról jutott eszembe a történet, mert szegény srác évekig akarta győzködni a muterját, hogy adja oda neki a kártyájat, de az anyukája ragaszkodott hozzá, ha drágább akkor is boltból vegye

Eddig is esélytelen volt tehát neki elmagyarázni

-
Воланд
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
jah, erre gondoltam. mert az otthoni gepemen mentve vannak a kartyam adatai, de ha mashol lepek be a steambe, akkor ott nem szerepelnek ezek az adatok.
szoval jelen esetben irrelevans azt irni, hogy nem mentettek le a kartyajuk adatait a steam kliensbe, mert ettol fuggetlenul mashol tarolva vannak ezek az adatok. vagy legalabbis egy reszuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi