Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Nálam a Steam kliens elindításától mindig is független volt az akciókat mutató ablak megjelenése. Amikor kedve van neki, akkor előjön. Szóval mostanában egyáltalán nem bukkant fel és csak híroldalakról értesültem róla, hiába jelentkeztem be 11-én reggel.

De igazán letörne a kezük, ha küldenének egy körlevelet?
Szerk.:
Most párszor újraindítottam a Steamet. Harmadszori bejelentkezésre előbukkant végre az akciós ablak és már Én is látom az üzenetet.
-
-
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Hát igen, nekem pont erről a dologról jutott eszembe a történet, mert szegény srác évekig akarta győzködni a muterját, hogy adja oda neki a kártyájat, de az anyukája ragaszkodott hozzá, ha drágább akkor is boltból vegye

Eddig is esélytelen volt tehát neki elmagyarázni

-
Воланд
titán
válasz
Wolverine
üzenetére
jah, erre gondoltam. mert az otthoni gepemen mentve vannak a kartyam adatai, de ha mashol lepek be a steambe, akkor ott nem szerepelnek ezek az adatok.
szoval jelen esetben irrelevans azt irni, hogy nem mentettek le a kartyajuk adatait a steam kliensbe, mert ettol fuggetlenul mashol tarolva vannak ezek az adatok. vagy legalabbis egy reszuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő