Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Na most kicsit gondba vagyok :D

Ugye eddig úgy volt, hogy külön jelszó volt magához a Steampowered.com-hoz és a Steamcommunity.com-hoz. Az előbbi jelszavamat már megváltoztattam, miutáán tényleg megerősítést nyert , hogy felnyomták a rendszert.

Tegnap az utóbbit is megakartam, régen nem használtam már a community-t és oda is külön jelszavam volt. Viszont sehogy sem engedett be a régi jelszóval a community-be. Tippre beírtam a kliens-es jelszavamat azzal meg beengedett. Na most én tuti nem állítottam azonosra a két jelszót. Arra emlékeznék, meg csacsiságot nem lépnék meg.

Ja és ugye a napokban megváltoztattam a kliens-es jelszavamat, és ugye ezt csak a klien esetében tettem meg határozottan emlékszem, a community eddig eszembe sem jutott, így különösen meglepett, hogy a community az új jelszóval enged be.

Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi lehet az oka, de egy tippem van, nálam amióta létezik a Steam Guard be van kapcsolva. Lehet, hogy emiatt van?

Új hozzászólás Aktív témák