- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DeFranco
üzenetére
"- bekapcsolt steam guard
- különböző steam és email jelszó
- vagy elkülönített netszámla, vagy paypal használata"Ezt én így egészeném ki:
- bekapcsolt steam guard
- különböző steam és email jelszó
- és elkülönített netszámla, vagy paypal használataA három együtt a maximális biztonság jegyében.
-
-
-
Zolee11
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Te... én teljesen nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban.

Igen értem én, gondolom ez a könyvelés dolga, mondjuk én nem értem, hogy hogyan működik pontosan, de miért a kártyaszámot kell letárolni, és nem a bankszámlaszámot és a nevet? Elég csak ráhibázni arra a 3 számra és máris mehet a bevásárlás...
Arról nem is beszélve, hogy a pénzügyi bizonylatokat miért ilyen felületen tárolják ami a világhálóról elérhető? Ilyen adatokat napi/heti/havi mentéssel kellene Offline szerveren tárolni, vagy nem? Lehet én vagyok a setét, de ekkora kockázatot elég nagy bátorság bevállalni.Olvastam, hogy titkosítva van, meg minden, de akkor is elég gáz...
-
Zolee11
senior tag
-
Ilsyde
őstag
Debit kartyanal (dombornyomott bankkartya?) nem igazan van vedelem, amit lenyulnak azt lenyulnak de utana tudod zarolni. Ez kb. ami Mo.-on is van ha nem tevedek? Ha szerencsed van akkor elotte felhiv a bank hogy tenyleg te koltekezel-e. Ezert nem szabad ezt tranzakciokhoz hasznalni. Nekem is csak Paypalhoz van rendelve, ugy "lathatatlan".
Credit kartyanal (hitelkartya?) teljesen be vagy vedve, ha illetektelen hasznalja akkor "visszakapod" a penzt - azert idezojelben mert alapbol sem a tied volt - es zaroljak a kartyat. Itt is hivhatnak tranzakcio kozben/utan hogy meggyozodjenek rola hogy te vagy-e a kartyatulajdonos. Minden normalis ember ezt hasznalja ha vasarolni akar (kiveve ha nincs, bar debit utan radtukmaljak es ugyis lesz).
-
imibogyo
veterán
Nekem például 500Ft felett azonnal jön az SMS. Hogy pénzmozgás van a számlámon. Tehát rögtön látnám, ha valaki próbál vele valamit kezdeni. És azonnal letiltom a kártyát.
De ettől függetlenül én is készíttetek egy másod netes vásárlásra szánt kártyát, mert a hír első olvasatra megrémített.

-
nkmedve
őstag
Persze ez igy van, én se tartom minden pénzem egy számlán, de nem is lehet 5 bankkártyát tartani minden célra külön. Nekem egy kártyám van amire kapom a fizut és ezzel fizetek online és boltokban. Ezen általában csak annyi pénzt hagyok ami 1-2 hónapra elég, a többi (ha még marad
) megy a megtakaritási számlára (amihez nincs kártya). Eddig azt hittem, hogy ez a módszer igy működhet, és biztonságos, de úgy tűnik nem. Nem örülnék neki ha még csak az az 1 hónapi fizu is csak pikk-pakk eltűnne, mert egy online szolgáltatás nem titkosit rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

!
!