Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Insolent #467 üzenetére
Azóta sincs hír arról hogy bárkit is lehúztak volna pénzzel...
szóval ez megint arra volt jó hogy a maradi embereket igazolják hogy mennyire fúj a digitális vásárlás. Az már hozzájuk úgy sem jut el, hogy egy károsult sincs, csak elolvasták a hírt és megsimizték saját buksijukat majd beírták hogy így jár az aki netről vásárol és elégedetten tudtak menni aludni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Insolent #408 üzenetére
Itt a Twitter feedje - ha rákeresel a Steam szóra, láthatod, hogy dicsekszik tettével. Itt meg a videó az eseményről. Nagyon remélem, hogy elkapják a büdös kölkét.
(Persze lehet, hogy fake.)
-
-
zolee86
tag
válasz
Insolent #307 üzenetére
Én pl CS Source-ot durván 1000 Ft-ért vettem meg, igaz lemezen adnak hozzá pár játékot(7-8 k-ért).
Igazából azt nem értem, hogy sok ember miért vesz meg egy játékot több ezer forintért, ha nem játszik vele multiban vagy nincs is multija. Én nagyon sokat játszok, szinte minden játékot kipróbálok, de eredetiben csak a cs sorurce és dod source van meg -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Insolent #307 üzenetére
Ez meg a másik..
De ez már megoldható úgy, ahogy Én tettem, hogy megveszed a lemezt, és utána ha fentvan steam-en a játék, beaktiválod a kulccsal steam-en, és kész..
Most pl. az F1 2011 és a Dirt3 van leakciózva, elég rendesen...
Együtt a kettő ~80€ helyett ~27€.. Szerintem nemmindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Insolent #293 üzenetére
Az b@sz fel, hogy nem képesek emberek végigolvasni hsz-eket.. Tehát lényegében csak write only módban van, utálóm ezt..
Látom még mindig nem sikerült megérteni azt, amit leírtam..
Meg ugyanúgy, ha használ konzolon live-ot, vagy ps3 store-t (ahonnan ugyanúgy lehet vásárolni) akkor ugyanúgy megszerezhetik az adatait.. Tehát, nick. mailcím, név... store esetén ugyanúgy vásárlási adatokat, bár ugye ott nem tudjuk, hogy hogy és mi van titkosítva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gran Turismo
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Hajszálvékony ÉRINTŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 (10.gen Core I5 16Gb DDR 512Gb SSD) eladó!
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest