Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tigerclaw #251 üzenetére

Na most ugye nekem két kártya van állandóan szinte nálam... az egyik a fő számlához tartozó kártya. Ezt egy négy jegyű PIN védi, ha elhagyom, 3 lehetősége van az csákónak, ha nem veszem észre rövid időn belül... az első bénázás után már kapom is sms-ben az értesítőt, miszerint a baleknak nem sikerült belépnie ... még két lehetősége van, de onnantól már nem cska a kombinációk világával versenyez, hanem velem is mert az első megdöbbenés okozta pár pillanatot követően már hívom is a bankot, és tüstént de rögvest letiltatom...

Egyébként egyszer már tiltattam le a kártyámat, mert azt hittem elvesztettem, közben meg 10 perccel később megtaláltam a szobámban... ja rend másniás vagyok na :D

Onnantól, hogy letiltattam, nincs visszaút, pár nap múlva érkezett az új kártya a móka 1000 Ft -omba került kb.

A másik kártya az Internet kártya, igen ehhez nincs külön PIN-em,tehát ha elveszteném, a kicsit járatosabb tolvajnak felcsillanhatna a szeme egy pár másodpercre, mivel pénz sincs rajta, sőt néha még minuszban is van - mert annyira kicentizem a vásárlásokat, hogyha három napon belül kicsit gyengül a FT- akkor átmegy negatívba, amit utólag orvoslok :D

Onnan meg a csákó életművész ha tud belőle alkotni :D

Új hozzászólás Aktív témák