Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Nyomtató topik
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Apple asztali gépek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - OLED TV topic
 - Milyen asztali médialejátszót?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

hackeeeee

üzenetére
						Ja

Hát én úgy vagyok vele, hogy az első steames játékomat onnan vettem, A Red Orchestra volt vagy a Company of Heroes. Még $ -ban lehetett akkor fizetni. Igazából ami Steam exklúzív, de dobozos formában vettem, azok a COD-ok - 6-os és 7-es az ötös is Steames, de azt giftként kaptam, egy angliai haveromtól
 -, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
 - iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
 - Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
 - (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

-, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.