Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Insolent #293 üzenetére
Az b@sz fel, hogy nem képesek emberek végigolvasni hsz-eket.. Tehát lényegében csak write only módban van, utálóm ezt..
Látom még mindig nem sikerült megérteni azt, amit leírtam..
Meg ugyanúgy, ha használ konzolon live-ot, vagy ps3 store-t (ahonnan ugyanúgy lehet vásárolni) akkor ugyanúgy megszerezhetik az adatait.. Tehát, nick. mailcím, név... store esetén ugyanúgy vásárlási adatokat, bár ugye ott nem tudjuk, hogy hogy és mi van titkosítva..
-
gyigyoo
csendes tag
válasz
BlackPriest #291 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ott is van live illetve ps3 store acc.. Vagy a többi..Ott is megvan ugyan ez a rizikó, hogy megszerezzék a személyes adataid.. Gondolom akkor már érdekelne.
Az, hogy Téged nem érdekel, az egy dolog, attól még nem kell általánosítani..
De ha már itt tartunk, gondolom szoktál bankkártyával fizetni, onnantól ugyanúgy megtörténhet veled, hogy benyúlják a bankkártya adataid..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én mondtam, Én is boltban veszem meg inkább a játékokat, de van amihez steam kell, mert anélkül nem tudod használni, ilyen a CS, HL2, ehhez kapcsolódoan az Orange box, és a többi...Steam nélkül nem megy.. Tehát feltételezem, hogy ilyen játékokkal nem játszol...
Plusz, megteheted azt is, hogyha megvetted lemezen a játékot, nem szeretnél 123131 ikont, akkor steam-en beaktiválod az adott játékhoz a kulcsod, és ott lesz a játék, egyszerűen.. Tudom, lehet 1 mappába pakolni az ikonokat, Nekem is így van, de steam-en belül ez sokkal egyszerűbb, szerintem...Hasonlóképp mint pl. EA-nál az Origin...
Fizetési adatom nem volt megadva, de attól még bosszantó, hogy a mail-címemet megszerezhették..
-
gyigyoo
csendes tag
Én nem sajnálok 1 steam-eset sem így jártak
miért kell mindent a neten vásárolni? főleg steam játékot, komolyan nem értem..
bemész a boltba megveszed a lemezt azt kész... -
Integra
titán
szerencsére épp lejárt a bankkártyám, úgyhogy azzal már sokra nem mennek...
rohadjanak meg. -
-
vante
aktív tag
válasz
Tigerclaw #260 üzenetére
Nekem olyan gondom van, ahol én lakok, azok a bankok nagyon basic változatok. Netkártyát nem ismerik, mert mondják minek. Tehát, ahol van ilyen (pl. cib, nem tudom máshol van-e még), azok 2 várossal arrébb vannak. Tehát, ha valamit alá kell írni, intézni kellene, akkor menetelni kellene nem sokat. Gondolom nem lehet mindent itt se online intézni (cib), vagy postai úton is lehet (csak akkor külön díjat kell utána fizetni)?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#41133696 #263 üzenetére
Az úgy szép.
Nekem van öhm, HL2, HL2 DM, Orange Box, CS-CZ, UT3.. De ezeket mind lemezen vettem, az UT3-at csak egyszer kerestem Steam-en, felfedeztem, hogy van, na mondom akkor letöltöm ott, hogy meglegyen már ott..
Lényegében ennyi.
De ezek szerint inkább maradni fogok a lemezeknél.
-
ErosenZold
senior tag
Sokan itt reklamálnak, hogy nesze neked online vásárlás..
Ember a kártyádat 12 millió módon le tudják klónozni amikor automatát használsz.
Na ennyit a biztonságos offline használatról. -
InHell
senior tag
A biztonság kedvéért letiltattam a bankkártyámat, másfél-két hét múlva kapom az újat.
2500huf Erste Bank. -
törölt tag
válasz
Wolverine #262 üzenetére
Hát igen, nekem pont erről a dologról jutott eszembe a történet, mert szegény srác évekig akarta győzködni a muterját, hogy adja oda neki a kártyájat, de az anyukája ragaszkodott hozzá, ha drágább akkor is boltból vegye
Eddig is esélytelen volt tehát neki elmagyarázni
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw #260 üzenetére
Persze online nem kell, de másodlagos kártya, és nincs rajta pénz, akkor felesleges is lenne. Ez azoknak kellemetlen akiknek olyan dombornyomott kártyája van, amivel mindent tud vásárolni, és ugye ez ott meg is volt adva...
Ha bemegyek idehaza patikába, vagy bármelyik boltba fizetni a VisaElectronnal csupán a zöld gombot kell megnyomni és már adják is az árut. Viszont itt is van egy buktató. Aki lenyulja a fő kártyámat, nem tudhatja, hogy mennyi pénz van rajta. Ha egy chipset megy be venni a penny-be esélyes, hogy ki is ér vele, de ha egy plazmatévét akar venni abba már beletörne a bicskája, és azrt az eladónak is fura lenne ha hősünk ezután benyögné, hogy jaj el is feledkeztem ,hogy nincs ennyi rajta, akkor nézzük egy árszinttel lentebbi terméket
Főleg ha már ott is fail lenne, de mindegyis ,mert ha sikerül a vásárlás ha nem - utóbbi a jobb - küldi a bank az SMS-t, és onnan bajban van
Amúgy a hajdú bihari naplóban szokták leközölni az ATM-eken keresztül sikeresen vagy sikertelenül pénzt felvenni próbáló kártyatolvajok képét. Van köztük olyan aki a néni pénztárcáját nyúlja le amiben ott van a PIN is, meg olyan is aki PIN-t nem csak a kártyát tudja megkaparintani, és utána még próbálkozik
Meg azon szoktak vigyorogzni, hogy milyen primitív módon próbálják magukat álcázni, napszemüveg meg baseball sapka, télen esetleg sál
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #259 üzenetére
Ja
Hát én úgy vagyok vele, hogy az első steames játékomat onnan vettem, A Red Orchestra volt vagy a Company of Heroes. Még $ -ban lehetett akkor fizetni. Igazából ami Steam exklúzív, de dobozos formában vettem, azok a COD-ok - 6-os és 7-es az ötös is Steames, de azt giftként kaptam, egy angliai haveromtól
-, de a DLC-ket ott is közvetlenül a Steamtől vettem, vagy ha nem akkor a D2D-ről. Amikor olvastam a dolgot, azért én is kicsit elszongyolodtam, de ma már rájöttem, hogy nekünk vásárlóknak még akár jó is lehet, mert én például ezek után is repülni fogok az Akciókra ugrani, sőt én tipikusan nincs olyan nap, hogy ne neéznék be a Steamre nincs e valami finomság. Ja és hogy miért is lehet ez nekünk jó? Hát ma azt kezdtem el sejtetni, hogy komoly akciókkal fogják vissza édesgetni az embereket a presztizsveszteséget minimalizálandó. Nyilván lesz 100-ból mondjuk 7-8 ember akik ezek után, nincs az az akció amivel visszalehetne csábítani. Nem tudom pontosan mekkora lesz ez a réteg, de nyilván lesz ilyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#41133696 #253 üzenetére
A rendes fizikai kártyádat 4 jegyű pin kód védi, de csak fizikai vásárlásoknál, online sehol nem kell pin kódot írnod. Amit online vásárláskor kérnek, az mind rajta van a kártyán. Persze online vásárlás legtöbbször terméket és kiszállítást jelent, de szerintem akik ebben otthon vannak, jól tudják, hogy hogyan jussanak a pénzhez. A lényeg hogy egy bank vagy hitelkártyát online vásárlásnál nem védi a pin kód, ezért találták ki ezeket a megoldásokat.
Az én netkártyám fizikailag nem létezik, csak az azonosítási adatait kaptam meg a banktól. Mikor legutóbb lejárt a kártyám, akkor postán megkaptam a normál kártyámat, a webkártya adatait, meg a netbankon keresztül egy üzenetben. Annak az adatait nem hordom sehová, mert otthonról szoktam csak neten vásárolni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#41133696 #254 üzenetére
Hogy, hát, nem kell neki elmondani.
Nah amúgy igen, Engem is ez lepett meg, hogy bizonyos adatok nem voltak titkosítva, amiknek mondhatni illett volna titkosítva lennie, legalábbis szerintem.
A kérdés jó, hogy vajon mit fognak tenni, az sem kizárt, hogy ez csak egy "erőfitogtatás" volt, hogy bebizonyítsák, hogy ez sem 100%-os rendszer, a fene sem tudja. De a tény az, hogy eléggé megrendült ezek után az emberek bizalma, az tuti.
Az enyém személy szerint annyira azért nem, mert ugye Én nem vásároltam, amim Steam-en van, az mind lemezen lett megvásárolva, csak beaktiváltam Steam-en. Ebben az esetben ugye sem lakcím, sem név, sem vásárláshoz szükséges adatok nincsenek a rendszerben, viszont az bosszant, hogy az e-mail címem simán kikerülhetett így azért, mert nem titkosítva volt tárolva az adat, ami azért szerintem egy ekkora presztízsű cégnél eléggé hanyagságnak tűnik...
-
-
Destructo
senior tag
Hát ez elég vicces...nem gondoltam volna,de ez van.Ott pont nem vásároltam kártyával,hanem boltban vettem az 1.6-ot és a Source-öt.
-
dystopia
tag
"tanácsként elmondta, hogy érdemes figyelni a kártyákon történő pénzmozgást"
Okostojás megmondta a tutit, fáradj be a bankba hetente legalább egyszer, mert az biztonságos és szórakoztat, vagy internetbankolj, hátha közben az internetbank jelszavadat is lelopják. Persze nem nyersz vele semmit, mert utólag veszed észre, a bank meg nem fog kártalanítani.
Nem kellett volna letárolni a bankkártya számokat. Mi közötök hozzá a vásárlások közben, kispajtások? Vásárláskor majd megadja a vevő, legjobb ha egy online banki felületen, főjjön az ő fejük, nektek meg SEMMI adatot nem kellene kezelni login neven és jelszón kívül.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #235 üzenetére
Több kérdést is felvet ez a dolog.
Ez a Gabe Navell, nem egy buta gyerek, ahogy olvasgattam az életrajzát, az MS-nél is dolgozott, és nem vízhordó volt...
Nyilván több száz vagy több ezer betörési kísérlet történik a rendszerük ellen, de mivel azok elhárításra kerülnek, ezért nem is lesz belőle hír értékű dolog.
Ezek az emberkék akik most betörtek a rendszerükbe valószínűleg ügyesebbek voltak az összes többinél, és nem igen volt a szerencsének benne jelentős része.
Feltételezhető, hogy minden jól el volt tervezve, az időpont... nem véletlen az, hogy nem a nyári ubi szezonban történt az eset. Most ugye kénytelenek voltak közzé tenni a dolgot, és ahhoz sem kell nagy jósnak lenni, hogy belássuk, ez hatalmas presztizsveszteség a vállalatnak, és hatalmas anyagi kár is.
Sokan lesznek akiknek megrendül a bizalmuk, akik félni fognak ezek után megadni a kártya adataikat, jó esetben dobozos gőz exklúzív játékokat vesznek majd, rossz esetben, meg átmennek valami olyan konkurenshez akinél még nem történ meg az ilyen. Pl D2D.
Minden informatikai rendszer sebezhető, ez most újra bebizonyosodott azok számára akik azt gondolták, hogy azért vannak szuperbiztos rendszerek...
Önmagában éppen ezért, mert tudom, hogy minden rendszer sebezhető, engem nem is ez rázott meg... Ha a történet annyiból állt volna, hogy egy csomó titkosított adatot loptak, akkor azt mondanám, hogy hát igen, 2003- 2004- óta mióta a Steam indult ez az első ilyen , várható volt.
Az viszont meglepett, hogy bizonyos személyiségi adatok lakcím, email cím , név meg kitudja még mi, titkosítatlanul voltak tárolva. Ugyan miért? Mint mondtam, a gőzt, nem hülyék üzemeltetik, számítani kellett rá.
Illetve arra is ,ha bekövetkezik, akkor azt el kell mondani az embereknek - ezt meg is tették - ha pedig elmondják, akkor tényleg oltári nagy akciókat kell csinálniuk - árleszállításra gondolok - , hogy azok akik rettegnek ezek után, hogy áldozattá válnak, pár € -t még elmerjenek küldeni.
Konkrétan ha egy játék dobozosan a boltban egy egység, akkor minimum egy ideig itt fél vagy kevesebb egységbe kell, hogy kerüljön. A bizalom egy képlékeny dolog. Nagyon nehéz megszerezni, de egy pillanat alatt ellehet veszteni.
Visszaszerezni pedig még nehezebb mint megszerezni elsőnek.
Ráadásul voltak előzmények, Sony PSP-s balhé, tehát nem lett volna szabad lazulni egyáltalán. A sok siker élmény - az elhárított támadások által begyüjtött sikerélményre gondolok - a jelek szerint elbizakodottá tette őket is, miszerint nagy baj nem lehet. Hát lett.
Azon sem lepődnék meg ha ezek a suttyók, külső megbízásból csinálták volna...
Na és nagy kérdés, hogy mi lesz az adatokkal. Lehet bezsarolják a céget, vagy megpróbálják visszafejteni aztán vagy vagy.
Nos nekem van egy ismerősöm, akinek az édesanyja, soha sem engedte, hogy vásároljon az Interneten még a Steam-en sem játékokat, mert hogy veszélyben lehet a kártyája.
Persze én azt mondtam neki, hogy az életben csak a halál a biztos, de nyugodtan megbízhat a cégben, még soha semmi ilyen nem volt.
Hozzáteszem a muterja nem egy informatikai beállítottságú hölgy. Ezek után hogy győzze meg ?
-
törölt tag
válasz
Tigerclaw #251 üzenetére
Na most ugye nekem két kártya van állandóan szinte nálam... az egyik a fő számlához tartozó kártya. Ezt egy négy jegyű PIN védi, ha elhagyom, 3 lehetősége van az csákónak, ha nem veszem észre rövid időn belül... az első bénázás után már kapom is sms-ben az értesítőt, miszerint a baleknak nem sikerült belépnie ... még két lehetősége van, de onnantól már nem cska a kombinációk világával versenyez, hanem velem is mert az első megdöbbenés okozta pár pillanatot követően már hívom is a bankot, és tüstént de rögvest letiltatom...
Egyébként egyszer már tiltattam le a kártyámat, mert azt hittem elvesztettem, közben meg 10 perccel később megtaláltam a szobámban... ja rend másniás vagyok na
Onnantól, hogy letiltattam, nincs visszaút, pár nap múlva érkezett az új kártya a móka 1000 Ft -omba került kb.
A másik kártya az Internet kártya, igen ehhez nincs külön PIN-em,tehát ha elveszteném, a kicsit járatosabb tolvajnak felcsillanhatna a szeme egy pár másodpercre, mivel pénz sincs rajta, sőt néha még minuszban is van - mert annyira kicentizem a vásárlásokat, hogyha három napon belül kicsit gyengül a FT- akkor átmegy negatívba, amit utólag orvoslok
Onnan meg a csákó életművész ha tud belőle alkotni
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
hackeeeee #244 üzenetére
A VbV és MSC igénylése nem csak arra jó, hogy azzal is tudsz biztonságosan fizetni, hanem arra is, hogy ha ellopják a kártyát ne használhassák online fizetésre, hiszen a kártyán sajnos minden azonosító szerepel, ami online fizetéshez kell. Egyébként nekem is van külön netes kártyám, de beugrok a bankba legközelebb megkérdezni az MSC-t.
-
mrhitoshi
veterán
Ha ezek a nagy tudásúak nem rosszra rosszra törekednének, akkor már egy csöppet szebb lenne a világ. Nincs több hozzáfűzni valóm, nevetséges az egész.
-
scorpy02
aktív tag
Webkártyás fizetésnél a főszámla visszakereséséhez már a banki oldalt kellene a támadónak feltörnie, ugye? Tehát ha csak a webkártya adatokat adom meg, abból még nem jut el a főszámlához, ahonnan az utalás érkezett?
hackeeeee: Na meg is érkezett akkor a válasz.
Most szerintem le is tiltom szépen a kártyám otp-nél, aztán hétfőn megigénylem a netszámlát.
-
Tigerclaw
nagyúr
A külön netkártya kérése mellett van lehetőség a hagyományos visa és mastercard kártyákkal való online fizetés biztonságosabbá tételére is.
A Verified by Visa és a Mastercard Securecode arra szolgál, hogy online vásárlás esetén ne csak a nevet, kártyaszámot, lejárati dátumot és cv kódot kérjen a rendszer, amik sajna mind szerepelnek magán a kártyán, hanem egy külön titkos kódot is. Elvileg a saját bankunknál kell érdeklődni ez ügyben, aki kiadta a kártyánkat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naja..
Nekem ebből a szemszögből "jó", mert vásárlási adatom nincs, mivel mindent lemezen vettem meg, csak aktiváltam steam-en keresztül...
De azért tényleg azoknak, akik ott vásároltak meg minden játékot, tehát tényleg minden adatuk meg van adva, azoknak ez elég kellemetlen....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mindent fel lehet törni, csak idő kell hozzá.
(#234) GoodSpeed: Mailcím Nálam is így van, ez igaz... Épp olyat adtam meg, amit nap mint nap használok, ami így utólag jól is jött, mert ugye jött ez a beléptetés megerősítése dolog, tehát, hogy kódot küld a rendszer.. Majd figyelem, ha megindul a spam áradat, akkor muszáj lesz mailcímet váltani... Bár jelen esetben, a gmail-nél ugye elég jó a spam szűrés, dehát ha itt ez tényleg megindul, akkor ahhoz az is kevés lesz..
Szomorú, hogy ez így történt, főként egy ekkora cégnél, mint a Valve...
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #232 üzenetére
Annál a résznél én is pislogtam, de a kártya szám titkosított, akkor mit ér a címemmel ? Ami viszont marhára zavar, hogy maga az email cím sem titkos, és a Steamheza fő címemet adtam meg. Na most ezektől a hekkerektől minimálisan az kitelik, hogy az adatbázis - az email cím adatbázist - "értékesítik" szóval készülhetek, hogy a majd 6 éves email címemre,melyre eddig alig alig jött spam, most majd százával jönnek
-
XZoli
aktív tag
Random Password Generator az ezzel generált jelszavakat törjék fel, ha tudják
ui: Figyelj a telepítésre, csak azt tedd fel amit akarsz ne automatikusan nyomkodjad az igeneket
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
JetiRulez #231 üzenetére
Jah eh.. Titkos kérdés, Én azt sem tudom, hogy adtam-e meg olyat.
Megcsináltam kliensen belül. Ott ez nem kell, ott csak ki kell választani, h módosítás, és kész.
Most olvastam a linkelt cikket, azért ilyen helyzetben azért az vicces, hogy a számlázási cím nincs titkosítva...
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #229 üzenetére
A rozssebbe már! Megvan a jelszó!
Barátomat felhívtam és meg tudta mondani nekem, még emlékezett rá.
Mostmár módosítottam minden oldalon.hackeeeee: Kliensen kívül is. Ahogy írtam az előbb. Elfelejtett fiókadatokra kell hivatkozni, küld a rendszer hitelesítő kódot és válaszolni kell a titkos kérdésre, majd új jelszót megadni.
-
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #228 üzenetére
Nagyszerű. Szeretnék bejelentkezni, hogy jelszót változtathassak, de a jelenlegi jelszavamat elfelejtettem. Ráadásul már azt se tudom, hogy mi a titkos válasz a beléptető kérdésre.
Illetve azt hiszem tudom a beléptető kérdésre a titkos választ, de kb. 100 féleképpen beírhatom, ha a beceneveket is beleszámolom a 6 lehetséges válaszba.
-
JetiRulez
őstag
Az a gáz az egészben, hogy e-mailen, steamen és otp-n is múlt héten cseréltem jelszavakat. Most kezdhetem előről. Ráadásul valaki tegnapelőtt a PH! profilomat is fel akarta törni valaki.
-
BlackPriest
őstag
ugye ilyenkor a "steam" visszafizeti az esetleges károkat, mivel ő cseszte el?
-
dark_hmz
tag
-
Insolent
aktív tag
Ezért nem tanácsos hitelkártya adatokat megadni steamen.
Nekem már törték fel az accom, 3nap volt mire visszaszereztem. -
-
hűha... ez cinkes!
-
HaaS
addikt
Nem találom a bankkártyámat. Akkor most a sztímes hekker lopta el?
Kérem vissza, köszönöm.
-
echterion
nagyúr
Na szép. Kíváncsi vagyok, a Blizzard szervereit mikor támadják meg. Ott van 10 millió ember bankkártyaadata.
-
DeFranco
nagyúr
Nem kell betojni.
1) titkosított adatokat vittek, nem fejtik meg egyhamar (soha)
2) ha le is vonnak pénzt, arról te sms-t kapsz (ugye?!) és le tudod tiltani a tranzakciót
3) tényleg nyiss(on mindenki) egy virtuális számlát a netes vásárlásoknak, és akkor nincs ilyen gond
3/b) ha végképp nincs virtuális számla virtuális kártyával, akkor csak a PayPal (hiperborzasztóerős egyedi jelszóval, amit máshol nem használsz) -
ch003067
addikt
Nahh, ilyen se volt még
-
JanR
addikt
Normális ha nem tudok belépni steam-be?
-
wikings2
őstag
Még jó, hogy sosem használtam és nem is fogom.
-
viharhozo
addikt
Legalabb otven, de az is lehet, h szaz helyen is megadtam mar a kartyam adatait (ha vasarolni akarsz, es nincs Paypal, nem marad mas opcio), es vhogy sose nyultak le semmit rola. De biztos csak szerencsem volt, es az elet majd vhol mashol all rajtam bosszut.
Egyebkent nagy cegnek nyugodtan meg lehet adni, a kicsit meg ugyis vmilyen payment processort hasznalnak, aki megint csak megbizhato.
-
zolee86
tag
Ez bizony ciki, azért engem nem nyugtat meg, hogy ez vagy az azt mondta hogy titkosítva voltak az adatok, főleg hogy pár napig be sem vallották az egészet.
-
Vasinger!
nagyúr
A steam most írta ki hírnek minden steam felhasználónak, hogy mi is a helyzet:
10 November 2011
Dear Steam Users and Steam Forum Users:Our Steam forums were defaced on the evening of Sunday, November 6. We began investigating and found that the intrusion goes beyond the Steam forums.
We learned that intruders obtained access to a Steam database in addition to the forums. This database contained information including user names, hashed and salted passwords, game purchases, email addresses, billing addresses and encrypted credit card information. We do not have evidence that encrypted credit card numbers or personally identifying information were taken by the intruders, or that the protection on credit card numbers or passwords was cracked. We are still investigating.
We don’t have evidence of credit card misuse at this time. Nonetheless you should watch your credit card activity and statements closely.
While we only know of a few forum accounts that have been compromised, all forum users will be required to change their passwords the next time they login. If you have used your Steam forum password on other accounts you should change those passwords as well.
We do not know of any compromised Steam accounts, so we are not planning to force a change of Steam account passwords (which are separate from forum passwords). However, it wouldn’t be a bad idea to change that as well, especially if it is the same as your Steam forum account password.
We will reopen the forums as soon as we can.
I am truly sorry this happened, and I apologize for the inconvenience.
Gabe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest