Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
OTP kártya csere megtörtént. 1,5-2 héten belül jön postán. 500 Ft-ba került.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Wolverine #401 üzenetére
Nálam a Steam kliens elindításától mindig is független volt az akciókat mutató ablak megjelenése. Amikor kedve van neki, akkor előjön. Szóval mostanában egyáltalán nem bukkant fel és csak híroldalakról értesültem róla, hiába jelentkeztem be 11-én reggel.
De igazán letörne a kezük, ha küldenének egy körlevelet?Szerk.:
Most párszor újraindítottam a Steamet. Harmadszori bejelentkezésre előbukkant végre az akciós ablak és már Én is látom az üzenetet. -
JetiRulez
őstag
válasz
sniper elite #394 üzenetére
Hol közlik? Én még egy árva e-mailt sem kaptam tőlük, de még a főoldalukon se látok semmilyen közleményt. Ha barátom nem hívja fel a figyelmemet egy Hír24-es cikkore egyik nap, hogy feltörték a Steam-et. Nem jövök fel ide a Gamepod ezen cikkét se megnézni, mert nem tudom, hogy ez az eset megtörtént.
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #229 üzenetére
A rozssebbe már! Megvan a jelszó!
Barátomat felhívtam és meg tudta mondani nekem, még emlékezett rá.
Mostmár módosítottam minden oldalon.hackeeeee: Kliensen kívül is. Ahogy írtam az előbb. Elfelejtett fiókadatokra kell hivatkozni, küld a rendszer hitelesítő kódot és válaszolni kell a titkos kérdésre, majd új jelszót megadni.
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #228 üzenetére
Nagyszerű. Szeretnék bejelentkezni, hogy jelszót változtathassak, de a jelenlegi jelszavamat elfelejtettem. Ráadásul már azt se tudom, hogy mi a titkos válasz a beléptető kérdésre.
Illetve azt hiszem tudom a beléptető kérdésre a titkos választ, de kb. 100 féleképpen beírhatom, ha a beceneveket is beleszámolom a 6 lehetséges válaszba.
-
JetiRulez
őstag
Az a gáz az egészben, hogy e-mailen, steamen és otp-n is múlt héten cseréltem jelszavakat. Most kezdhetem előről. Ráadásul valaki tegnapelőtt a PH! profilomat is fel akarta törni valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó fejhallgató + tartó szett gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest