Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Ühüm. Szegény valve. A sok gonosz tipikusember meg a pénzüket akarja, pedig semmilyen káruk (?) nem származott a szerencsétlen esetből. Jó.
Azt itt tanultam, hogy a számítógépes játék luxuscikk, és nem jár alanyi jogon: "ha nincs pénzed rá, akkor ne játssz vele!"
Most kiegészül azzal, hogy ha luxuscikkekre költesz, akkor bizony ez extra költségekkel járhat. Elvégre egy porsénak drágább a lökhárító, mint egy menetrend szerint közlekedő autóbusznak. Ausztriában is, ha jól veszem ki...Mindegy igazából, csak gondoltam érdekes lehet egy másik szempont is.
-
HaaS
addikt
Aki meg félti a pénzét, az rohan, letilt, meg új kártya, meg az idő, amit eltölt vele... ők is tipikusak, tudom.
Persze egy ilyen kis szegény apró vállalkozásnak, akinek a nevét sem ismeri senki, hatalmas törés lenne egy ötszázforintos játékot odatenni a listába, ami még nincs meg a delikvensnek, csakúgy.
Gondolom ennek olyan íze lenne, mintha beismernék, hogy "hibáztak", vagy ilyesmi.
Szóval jó így, ahogy van, a rohanóktól meg elnézést.
-
HaaS
addikt
Nem találom a bankkártyámat. Akkor most a sztímes hekker lopta el?
Kérem vissza, köszönöm.
-
HaaS
addikt
Ouch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest