- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Insolent
üzenetére
Azóta sincs hír arról hogy bárkit is lehúztak volna pénzzel...
szóval ez megint arra volt jó hogy a maradi embereket igazolják hogy mennyire fúj a digitális vásárlás. Az már hozzájuk úgy sem jut el, hogy egy károsult sincs, csak elolvasták a hírt és megsimizték saját buksijukat majd beírták hogy így jár az aki netről vásárol és elégedetten tudtak menni aludni.
-
Drenadar
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
de manapság már nem is értem ezt a felhajtást. nem olyan drága a dombornyomott kártya mint régen... nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ne ilyet igényeljek a banknál.
amúgy úgy tudom, hogy a dombornyomottnak az az extrája, hogy ezzel "offline" is lehet fizetni. persze ha van olyan "kereskedő" aki ezt elfogadja...
Illetve hogy On is legyek:
van bármi olyan hír, hogy bárkitől is loptak volna ebben az ügyben?
úgy tudom, hogy steam accot is csak idiótáktól sikerült elvenniük.akinek nincsen bekapcsolva a steam guard az kapcsolja be...
-
Drenadar
veterán
válasz
BlackPriest
üzenetére
most miért? a paypalt egyszerűbb használni mint egy dombornyomott kártyát?

-
Drenadar
veterán
mennyi provokátor troll jár ide..
-
-
Drenadar
veterán
vajon az elegendő, ha az ember vásárlásnál nem mentette el a kártyaadatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő