- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
bigrock #44576 üzenetére
Kernel Adiutorban is vannak színprofilok.
-
-
m_dawe
senior tag
válasz
bigrock #33655 üzenetére
Jó, igaz
Na szóval az lenne a problémám,hogy egyre gyakrabban dobálja el a wifit a telefon.Telenorban vettem, szóval elvileg vihetném hozzájuk is, de az gyorsabb ha a Váci utcai szervízbe küldöm.(Ha tévedek javítsatok ki) Mivel vidéki vagyok, ezért csak a posta játszik. Ha a Váci utcai címre feladom elsőbbségivel-ajánlva az megfelelő? (Mert korábban máshol már láttam, hogy ne ajánlva adjam fel mert nem tudják átvenni)
Valamint elég a telefont és a számlát/garancia papírt küldeni?
A hibajelenséget írjam le egy papírra és tegyem bele a dobozába? A válaszokat előre is köszi, és bocsi a sok láma kérdésért. -
Tomace91
senior tag
válasz
bigrock #32644 üzenetére
Melyik Zoli ROM-ot használod?
(#32622) Fkris: Megvan már rá a megoldás bőven és utána semmi baja nincs: "OK the force close is to do with the headsup button, go into headsup settings, enable and disable the option to show quick access button, that will fix it for now, you can enable it again after that."
(#32650) Mozzarella: Igen olyankor újra kell rakni a kernelt.
-
slice14
veterán
válasz
bigrock #28475 üzenetére
Azzal semmi, én arra céloztam hogy van olyan aki egy nyilvános wifi-t biztonságosnak ítélne, ha a telefon megkérdezné...
noorbertt: Remélem mimnél hamarabb jön a frissítés a secure settings-hez.
Amúgy nekem az volt az első dolgom, hogy kikapcsoltam a smart lock-ot. Valahogy nem látom értelmét, ha legalább tudná a wifi-t is.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bigrock #26241 üzenetére
Az LTE kevesebbet fogyaszt mint a 3G. Ne állítsd át, hacsak nem olyan helyen vagy ahol az LTE és a 3G váltogat. Ami problémás lehet az az, ha váltogat a hálózatok vagy bázisállomások között. Err azonban nincs igazán megoldás.
2G az van szinte mindenhol és keveset fogyaszt. Esetleg arra állítsd át ha nem aktív youtube-ozásrs kell akkor jó lehet. Az emailek, üzenetek megjönnek azon is. -
dozsabalint
senior tag
-
dozsabalint
senior tag
válasz
bigrock #24406 üzenetére
Igazából nagy baj nincs vele, így is jobb, mint a dalvik, de az utóbbi időben néha érdekes hibák produkálnak rajta a google féle alkalmazások. Olyan hibákat, amik dalvikon nem jellemzőek. (Play Áruház, Google Kereső, Google Docs/Sheets/Slides, ezekkel voltak gondjaim)
-
Carasc0
őstag
válasz
bigrock #24053 üzenetére
Szia!
De jó hogy említed. Az általad említett launcherek megbízhatóak? Anno a Sony T-n GO Launchert használtam de volt mikor a telcsi nem kapcsolt be csak újraindítással. Tehát Nova vagy a másik? Megnézem....
Viszont abba kérnék még segítséget hogy pl. hogyan tudom pl. a telcsit teljesen újra telepíteni egy tiszta rendszerrel ha esetleg szoftveresen valami gebasz lenne. Szeretnék tanulni ilyesmit. Leírások is jöhetnek.
-
torrente91
tag
válasz
bigrock #23649 üzenetére
Köszi a választ ! Érdekes kb 2 napja vettem észre, nem okozhatja esetleg valami alkalmazás ? Skype vagy viber, amik használhatják a kamerát ? Nem nagyon szeretnék romolni, meg vagyok elégedve a gyári rendszerrel. Ha minden kötél szakad egy kernelcsere is megoldhatja ?
-
metal01
őstag
válasz
bigrock #23609 üzenetére
Ezek a számok ahogy olvastam a gyártási dátumot jelölik.
rev_10 - 2013 - Október
rev_11 - 2013 - November
rev_12 - 2013 - DecemberNémi javítással jöttek ki készülékek:
- alul a hangszóró lyukak nagyobbak lettek, ezzel jobb hangzást biztosítva
- a hangerő szabályzó és a bekapcsoló gombok nem zörögnek, nem állnak ki annyira
- a kijelző bezeljén is javítottak?!
- a SIM-kártya tácája kilógott kicsit, most nemItt vannak képek a javításokról. Alul a régi, fent az új.
Hogy melyik rev-nél mit javítottak az passz. Nekem rev_11 van. És a fenti javításoknak nyoma sincs. XDA-n írják többen, hogy nekik a rev_11 már a javított verzió. Van akinek már rev_10 is. És van akinek a rev_12 is a régi. Szóval passz, hogy a Google most melyik készüléket hogy dobja piacra.
-
Krisz79
őstag
válasz
bigrock #23380 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam a hibát.
Tegnap telepitettem, azóta csinálja...
Kamera nem indult, folyamatossan leállt, led lámpa nem kapcsolt be.
Az app: Go battery saver & power widget.
Töröltem és azóta helyreállt.Viszont tetszik az app és a status barja is.
Tudnátok ilyen statusbar kialakitással widgetet?- 3g-n használom a telt. Vodás vagyok. Lte beállitást érdemes beállitani? Hol lehet.
Vácon használom többnyire a készüléket.
Köszi -
gps76
őstag
válasz
bigrock #22021 üzenetére
Köszi az infót,stock 4.4.4 P-s végű romon,franco t62-vel működik,tényleg hallatszik normálisan a háttérhangok is,nincs a mikrofon érzékenysége állítgatva felvétel közben.Talán picit halkabb a felvétel,de jó.
Én is próbáltam a Mahdi romot,még az elementalx-el,jó gyors is volt,de a gyári olyan smooth-osabb,teljesítményben meg ugyanott van.
Annyit mókoltam még,higy feltettem az 1.05-ös kamera patch-et,lux-it,light flow-ot,meg a speaker volume boost-ot.
Az elementalx szerintetek jobb mint a franco?
Vagy mit érdemes felrakni,annyi a kinálat,hülyét kap az ember.Próbáltátok már a Sony féle AR kamera progikat? Mióta felrettem a kölykök nyúzzák a telefonomat.
-
tybsen
addikt
válasz
bigrock #20703 üzenetére
Elony a sebesseg, de az LTE elerhetosege szolgaltatas es SIM fuggo is. Tehat ha nem fizetsz az LTE sebessegert, nem tudod elerni az LTE-t illetve ha nincs megfelelo SIM-ed, akkor szinten maximum 3G sebesseg amit elerhetsz. (Mindez kulfoldon van igy, nem tudom, hogy Magyarorszagon hogy mukodik, de gondolom hasonlo lehet).
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
bigrock #18623 üzenetére
Logcat Extreme alkalmazással. Google Play letöltés
-
ToMmY_hun
senior tag
-
horvathkrisz
addikt
válasz
bigrock #12845 üzenetére
Egyetértek. Az, hogy egy gyártó legyárt X darab telefont/autót és párat összetör, az teljesen érthető számomra. Autónál nagyon fontos, meg azért telefonnál sem árt tudni hogy mennyire sérülékeny.
A gúgli is csinált töréstesztet a Nexusról is, na de ezek a maszek telefonösszetörők... Szóval nem értem milyen lelkiviláguk van ezeknek a barmoknak... -
nbarnabas
tag
válasz
bigrock #12232 üzenetére
Major Custom ROM comparison database
Érdemes egy csillagot dobni a neve után, és gyorsabban megtalálja az ember.
-
Kari1
aktív tag
válasz
bigrock #11891 üzenetére
Ez nem teljesen igaz LG Mo. ezt válaszolta nekem mikor az expansys-ról és küldfölni telefonról kérdeztem.
"Fontos azt tisztázni, hogy ha magánszemélyként vásárol az EU-ban telefont, és erről van számlája, mi forgalmaztunk hasonló készüléket, garanciális dőben van, és garanciális hibája van akkor fogjuk javítani. Amennyiben magyarországi számlával rendelkezik, és az a cég szerezte be az EU-ból a készüléket, amit megvásárolt abban az esetben nem fogjuk csak fizetőben kezelni a terméket, hivatkozva a 151/2003. (IX.22.) kormány rendeletben foglaltakra."
Expansys honlapja szerint ők UK számlát adnak. Tehát LG Mo-nak kezelni-e kellene (számla tartalmazza az IMEI számot.) Ill ha a magyar LG mégsem kezeli akkor ingyenesen szállítják a telefont ezt az infót adta az expansys"Leegyszerűsítve az biztos, hogy az EXPANSYS bármikor kezeli az esetet. Ha a hazai szerviz nem foglakozik a vásárlóval akkor pedig az EXPANSYS-tól a díjmenters elszállítás is kérhető, ha bizonyosan garanciális az eset."
-
MiZY
tag
válasz
bigrock #11178 üzenetére
En GadgetShieldz foliat vettem. Azt is szappanos vizzel kellett felrakni, plusz a kijelzot is kicsit nedvesiteni, de igyis maradt alatta 2-3 porszem, ami a kiszaradas utan latszott csak. Levennem, csak ahogy tudom nem moshato. Annyira meg nem zavar, hogy leszedjem, es kidobjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest