Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Konkrétan az, hogy Magyarországon nem (nagyon) szervizelik a Nexusokat. Valamennyi alkatrész van az LG-nél aztán kész. Ha például alaplapcsere van, akkor az LG vagy akár a szolgáltató kénytelen kiküldeni a telefont a legközelebbi Google shophoz ahol vagy megtörténik a szerviz vagy cserélik egyből a készüléket.
A Telenor ugye vállalta szerződésben a garanciát. Így kénytelen volt a saját pénzén postázni a készüléket.
Érdemes belegondolni, hogy a nagy T vagy épp a Voda miért is nem tart Nexust?
Anno az i9250 is csak a Telenornál volt. -
törölt tag
válasz
randras_83 #22834 üzenetére
Cserét. Vagy amennyiben lehetőség van akkor szervizt. Na, de nem nagyon hosszan tartott a Nexus árusítás. Okkal...
-
törölt tag
válasz
randras_83 #22827 üzenetére
Gyári garanciás...
Na, igyál egy kávét!
-
törölt tag
válasz
Carasc0 #22816 üzenetére
A "Prémium Csomag" leírásán felsikkantottam azért. A szoftvergari egyenlő a nullával! Nexusnál egy flash-el újrahúzza és kész. Na, ha erre egy bolt "Prémium"-ot ír, akkor feladok egy hirdetést, hogy "Giga Csomag"-ban adom el a készülékemet.
Ennyit megér nekem a "+3 000 Ft". -
törölt tag
Ezt csak megerősíteni tudom!
Délelőtt hívtam fel, hogy fekete S5 kell. Elmondtam, hogy honnan mennék, etc., mire kaptam a választ, hogy vegyem úgy, hogy már úton is van. Mire odaértem még picit várakozni kellett, de addig nagyon elbeszélgettünk.
Korrekt cégről, eladóról tudok beszélni aki a végletekig mindenről tájékoztat, ha kérdés van. -
törölt tag
válasz
Carasc0 #22805 üzenetére
Nexusnál a szoftvergarin jókat tudok röhögni.
Sok készülékem volt, de ezen rendszert cserélni tényleg gyerekjáték, ha belejött az ember. A megtanulása sem nagy dolog!Attól függ amúgy, hogy melyik bolt! Van amelyik tényleg korrekt. Viszont van ami csak látványos, de sunyik.
Origi gyári gari csak a Google-től megvett készülékekre van. Az meg ugye szívás, mert lehet kimenni érte. Írtak is róla már pár helyen, hogyha Google forrásból akarja megvenni az ember akkor kénytelen sokat szívni. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
csenor #22716 üzenetére
http://www.slimroms.net/index.php/faq/slimbean/71-how-too-change-dpi
"To change the DPI on Slim Bean go to:Pre 4.2.1 ->Settings/Interface/GeneralUI/LCD density
4.2.1 -> Settings/Interface/General/LCD Density
and then follow the instructions.
Device Slim and Stock DPI"
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
belavagyokbp #22633 üzenetére
Kapható N5 is!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
trance89 #22555 üzenetére
Egyetértek!
Nekem is volt életem során több első szériás készülékem és bizony keményen megszívtam. Jó példa erre az iPhone 3GS. Egyből repedt a hátlap alja. De a sokadik generációst amit kifogtam elő sem jött ilyen hibája. Pedig az kapott rendesen!
iPhone 4-ből volt ugye a térerőhibás. Azt is kifogtam! Lecseréltem egy újabb generációsra, annál tényleg nem volt már hiba.
Xperia Z-vel dettó megszívtam.
Persze volt kivétel is! A Galaxy S3-am amit még kisebb vagyonért vettem anno premierbe, az a tulajdonosánál a mai napig kiváló állapotnak örvend kívül-belül. -
törölt tag
Nexus 5 (2014) Leaks in Benchmarks, Runs Android 5.0 Lion
Google has been long rumored to be working with one of its hardware partners for the release of a new smartphone in the popular Nexus series, and it seems that some more info on the device is now available online.Said info allegedly comes from the GFXBench application, and sheds some more light not only on the possible hardware specs of the device, but also on the possible name of the next Android version.
The upcoming Nexus phone is expected to be designed by Motorola, which is still part of Google, but which has already been sold to Lenovo (the deal is expected to be closed before the end of this year).
Previously called Nexus 6 or Nexus X, the upcoming mobile phone might actually end up with the name of Nexus 5 (2014) attached to it, new info on the matter, available courtesy of @emtleaks, suggests.
Moreover, said leak suggests that the upcoming Android OS flavor, currently known as Android L, will go official as Android 5.0 Lion, inspired by the popular Nestle sweet treat.
As PhoneArena notes, it would make sense for Google to go for this name after calling the previous major Android iteration KitKat (also in partnership with Nestle).
Up until now, Android L was said to be codenamed Lollipop or Lemon Meringue Pie, and this is the first time that Lion is mentioned in relation to it. For the time being, however, we’ll take the info with a grain of salt, since no official details on the matter have been provided.
The phone will pack very high-end hardware specs
The same applies to the hardware specs that the upcoming Nexus 5 (2014) can be seen listed with in a screenshot allegedly taken from the GFXBench application. However, these are not new, and chances that they will pan out in the end.
Thus, the upcoming mobile phone should arrive on shelves with a 5.2-inch touchscreen display capable of delivering a Quad HD (1440 x 2560 pixels) resolution, which brings it in line with what some of the latest flagship phones out there have to offer.
The handset is also said to include a 2.7GHz quad-core Snapdragon 805 processor with Adreno 420 graphics, the same as the newly announced Samsung Galaxy Note 4 does.
Moreover, it should sport 3GB of RAM and 32GB of internal memory, along with a 12-megapixel camera on the back, with UHD video recording capabilities, and a 2MP front camera (capable of full HD videos).
As mentioned above, the hardware specs of the upcoming Nexus phone could easily pan out, though it remains to be seen what name it will actually sport in the end, so keep an eye on this space for additional details on the matter.
-
törölt tag
válasz
randras_83 #22365 üzenetére
De!
És azóta szereztem egy fekete Nexus 5-öt. Nem bírok nélküle élni! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
mazsonpopo #22075 üzenetére
SW-es dolog nincs időhöz kötve!
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #22009 üzenetére
CBA-ra!
-
törölt tag
A bevezetőben az "2. Adb & Fastboot programot letöltitek innen majd kicsomagoljátok" rész alatti zippyshare link halott! Javítani kellene.
-
törölt tag
válasz
_t0Mi_ #21492 üzenetére
Nekem is fehér van. Szerintem semmi gond nincs vele! Egyedül a piros színű antihetero jellegű...
ROM-ot csak akkor érdemes cserélni, ha valami extra dolgot szeretnél. 10 fogorvosból 9 ezt ajánlja dolgokra ne hallgass!
Nyilván az aki ROM-olással foglalkozik úgyis kampányol a saját ROM vagy ROM/kernel combója mellett. Az a Te saját szuvenír döntésed, hogy megelégszel-e majd a gyári stockal, vagy egy másik mellett döntesz.Nem kell semmit túlbonyolítani!
-
törölt tag
válasz
_CsViktor_ #21441 üzenetére
HA a kijelző zabál, akkor hogyan lehet az akku rossz?
SW hiba helyett ezt már UE-nek hívnám... Alias User Error!
-
törölt tag
válasz
randras_83 #21361 üzenetére
Már rég nem ez a szabály van. Köszi!
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #21337 üzenetére
Nem flasheltem én semmit. Feldobtam CM Installer segítségével. Aztán egyszer teszteltem 11S rendszert, de az kuka. Visszapakoltam CWM alól a Nightlyt és azóta csodásan muzsikál. Ennyi amennyit bogarásztam vele.
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #21332 üzenetére
Dalvikkal fut. Nekem felesleges az ART!
GAPPS? Lövésem sincs, hogy az micsoda. -
törölt tag
válasz
slice14 #21325 üzenetére
Lehetett volna húzni, de úgy voltam vele, hogy azzal babráljon az akinek van türelme. Illetve nem akarok úgy csalni a pontszámnál, hogy azzal kitegyem a készüléket annak, hogy behalhat.
Tehát csak finom SW-es moddingokat csinálok, és a HW-es dolgokhoz nem nyúlok.Amúgy annyi a lényege, hogy a rendszert minimálisra kell venni!
Mármint a fogyasztást, hogy ne zabálja a ramot. Ezáltal értelemszerű, hogy a proci is jobban tud dolgozni. Ennek ugye az lesz az eredménye, hogy a benchmark simán agyonkaristolhatja a memóriát meg a procit és így gyönyörűen magas pontot fog adni, ami jelen esetben így nem modhacking pont, hanem effektív nyers pont. Legalábbis szerintem!
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #21298 üzenetére
Inkább az Artot tartanám ebből bűnösnek! Dalvik alatt érdemes lenne tesztelni.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #21295 üzenetére
Most lestem, de nálam semmi hibát nem okoz a Power gombos megoldás.
Igaz, nekem CM 11 Nightly rendszerem van.
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #21290 üzenetére
Ennyi erővel az összes kamera app dolgait törölheti, mivel az újabb sem működik.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #21288 üzenetére
A hibajelenség pontos okát passzolom! Lehet cache ürítések után újra kell rakni a rendszert, mert valahol sérül(hetet)t.
Én csak azért használom ezt, mert jobban tetszik.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #21284 üzenetére
Próbáld ki ezt! Én erre cseréltem a gyári appot.
-
törölt tag
válasz
horvathkrisz #21179 üzenetére
Nálam is volt ilyen. Másodjára mindig jó!
-
törölt tag
Teszteltem egy napig a 11S portolt cuccot!
A kameraszoftver megvalósítása tetszett. Még a képernyőfeloldó is.
Az üzemidő viszont brutálszar! -
törölt tag
Üdv!
Gyors kérdések órája!
Valaki tesztelte már a CM 11 M9-et?
Ha alaphangon CM van fent, akkor hogyan s miképp lehetne egy gyors updatet nyomni M9-re vagy akár a frissebb nightly verzióra?Előre is nagy köszönetem a válaszadóknak!
-
törölt tag
Sikerült az L-t felvarázsolni CM 11 után. Ezúton is szeretném köszönetemet kifejezni azoknak akik segítettek itt a topicban.
Illetve külön kiemelten szeretném megköszönni Keckix segítségét privátban, ami technikai nehézséggel kezdődött, de segítőkészsége és türelme által sikert értem/értünk el. -
törölt tag
válasz
atillaahun #20420 üzenetére
"A legújabb tiszta Google szoftverrel - 4.4.4 - érhető el." - Hivatalosan 4.4.2-est kapta csak meg! Legjobb tudomásom szerint...
-
törölt tag
Az ár érthető! Konkrétan a Nexusok mellett csak azt lehetett elmondani, hogy elsőnek kapják a friss rendszer, illetve simán lehet ROM-olgatni. Aztán nagyjából itt kifújt.
Nyilván a vevő réteg inkább a smart dolgokra vágyik. Lásd ujjlenyomat olvasó, retinakukkoló érzékelő, pulzusmérő és így tovább. A Nexusok sosem adtak ilyen plusz dolgot. Ebből adódóan egy darabig tartják az árukat, aztán mélyrepülés.A Nexus 4-nek volt ellenfele dögivel. Például Galaxy S4, Xperia Z. De mondhatnánk még jó párat!
A Nexus 5 hasonlóan járt. Megjött a Galaxy S5, a G2, G3. És még pluszba ott van a OnePlus One!Szóval a kedves eladó ragaszkodhat az általa kigondolt árhoz. Csak azon kell elgondolkodnia, hogy vajon miért nem viszik?
Vajon más miért adja annyiért amennyiért?
De végül is Ő tudja...
-
törölt tag
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mezei 1.0-s (helyett 0.1-es) user miképp tudja feltolni az Android L-t Nexus 5-re?
Előre is köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest