Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
Ezért nem értem,mi ez a töltögetési láz.Decemberben mentünk volna asszonnyal valahová.A hatodik teles varta azt mondta nem.Egy tartalék excide akuval elindítóttam az autót.Elmentünk Auchanba,levettem a polcról egy aksit,betettem az autóba és pöcc-röff,már ment is.Ki tudja mióta állt a polcon,senki nem töltögette.
-
válasz
troll81 #6079 üzenetére
2 db hasznalaton kivuli power safe akut es rajra hagynam.
Annyit tanácsolnék, hogy akkutöltőt felügyelet nélkül nem javasolt hagyni. Még éjszakára se veszélytelen, ha nincs otthon senki, meg főleg gázos. Egyik ismerősnek egy zárlatos akkutöltő miatt semmisült meg kb mindene. Garázs, autó, értékek, ház stb.
-
Nálam ugyan ez a töltő 6v-motor-autó-téli üzemmód a sorrend és szikrázik, mikor a második csatit felcsípteted. A 3.8-as ugyan ilyen.
A dobozon lévő piktogramok sorrendje pedig 6v-autó-motor-hópihe. Amúgy ennek szerintem nincs jelentősége, csak hogy miket tud azokat sorolja ott. Ezek a pikotgramok a kisebbiken is így vannak a dobozon és a valós sorrendje annak is 6v-motor-autó-hópihe.
-
lipido
senior tag
válasz
molnarpeter #6086 üzenetére
Koszonom. Az izzo rakotes hogyan mukodik?
-
embe
nagyúr
-
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni (ismet). Adott agy auto akku. Tortent vele, hogy az autoban mar nem igazan funkcionalt megfeleloen. ( hozza kell tennem, nem tudom az eloeletet. Nalam kb 1 eve van, en tolteni nem toltottem). Gyorsan kellett az auto, ezert nem vacakoltam vele, vettem egy masikat. Azota bosch c3-al feltoltottem. Kb 1 hete vettem le a toltorol, kint van a futetlen mobilgarazsban. Jelenleg 12,89 V van benne. Kerdesem az, honnan tudhatnam meg, h kuka-e az akku? Egy gyari, peugeotban levo akkurol van szo, kb 7 eves.
Valaszaitokat elore is koszonom -
bwoay
nagyúr
én nem hiszek benne, de nyilván ez nem mérvadó. valamit biztosan csinál, de kétlem, hogy különösebben hatékony lenne. szerintem bármennyit is töltőzik az ember, legjobb esetben 1, talán 2 évet nyer. én legalábbis ennek fényében mérlegelem az árakat. egyébként szívem szerint leadnám az akksimat mondjuk 2 év után egy alapos szulfátmentesítésre olyan helyre, ahol ezt komoly céleszközzel végzik. csak ilyenről nincs tudomásom
embe:
jól sejted, mármint jó, hanem szikrázik, de sok töltő szikrázik. nekem ez az 5A-es Lidl féle is szikrázott egy picit. a CTEK nem csinálta egyszer sem. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Vettem ma egy Lidl -s töltőt, az újabbat, az ULGD 5.0 A1-t. A kijelzőn az üzemmód az eddigi sorrendhez képest kicsit felcserélődött.
Eddig így nézett ki: 6V - motor - autó - hópiheMost ezen amikor csatlakoztatom a 230V-hoz: motor - autó - hópihe - 6V
Csak a kezelésije az első variációt írja, vagyis hogy az 1-es program a 6V-os mód, illetve a dobozon van a 4 kis piktogram azok is az elsőnek leírt sorrendben vannak.
Viszont a leírás fedlapján van egy fotó a töltőről bekapcsolt állapotban, azon úgy tűnik, hogy a kis autó ikon a 2. helyen van a kijelzőn, vagyis annak a működésnek felel meg amit a kijelzője nekem is mutat.
A régebbi kijelzős LIDL ULGD 3.8 A1 -es még a 6V - motor - autó - hópihe sorrend szerint működik. Illetve volt korábban kijelző nélküli LIDL-s töltőm, az is eszerint a sorrend szerint működött.
Remélhetőleg a leírás nem pontos csak ugye?
Másik: A fent említett régebbi töltőt ha az akkuhoz csatlakoztattam, akkor a második akku sarokra amikor rátettem a csipeszt kicsit szikrázik. Na nem húz ívet, de szikrázik, és ugye ilyenkor még nincs bedugva a 230-ba.
A ma vásárolt újabb LIDL töltő ilyet nem csinál, ilyenkor nem szikrázik. Emlékeim szerint a régebbi kijelző nélküli sem csinálta ezt.
Jól sejtem, hogy az a helyes működés, ha nem szikrázik? -
bwoay
nagyúr
ez igy igaz, illetve csak azota, amiota a ctek kiadta a sima mxs 5.0 "upgrade-elt" valtozatat, ami jol lathatoan kevesbe robusztus, ranezesre egy olcsobban legyarthato verzio, valtozatlan ar mellett. na hat azota van ez a kulonbseg, korabban nem volt elteres a ket modell kozott, csak a teszt funkcio, ami viszont nem er meg 10000 Ft-ot.
tesztelni en mindenkeppen a multimetert javaslom, mert atkapcsolni feszultsegmeresre es megjegyezni 3 jellemzo ertektartomanyt nem egy nagy ordongosseg, viszont egy multimeter meg ezer mas dologra is jol johet. ha nagyon idegenkedsz tole, a Lidl-ben pont most lehet kapni ilyen tesztert kulon, szerintem olyan 3e. Ft lehet, vagy kevesebb, ez is ledekkel kommunikal, legalabb olyan jol hasznalhato "meresre", mint a ctek toltoje, sot, lehet hogy nem csak harom kulonbozo allapotot kepes kijelezni. a ctek test&charge mindettol fuggetlenul jo cucc, most van nalam egy kolcson, tetszik, de ket akkumulator arat nagyon is sokallom erte, plane, hogy a rendszeres hasznalataval sem fogom megduplazni az akkuk elettartamat. szerintem ezt inkabb erzelmi alapon veszi az ember (no offense, ugy en is megvennem), mert bazi jol nez ki, total egyben van, meg a markanev... viszont racionalisan megkozelitva a kerdest: 5000 egy jo tolto a Lidl-ben + 1500 egy multimeter, ha valaki tesztelgetni is akar egy kicsit. -
troll81
addikt
Es lenne meg egy töltő ez lenne 12 A változat. Köszönöm.
-
troll81
addikt
sziasztok ezt tudnatok e velemenyezni?RSCPR25
-
finest
addikt
Srácok, nekem Aldis csodatöltőm van. Valahogy nem megy el a max. 14-15V-ig a töltési feszültség,12,6-ról indulva 13,6V a max, amivel tölti az akksit 10 óra után is. Két éves akksit töltök vele.
A csatlakozáskor végigfut a feszültség tesztelése, de szépen visszaesik 13,xV-ra, és azzal folytatja. A töltő, vagy az akksi a ludas? -
agyarka
aktív tag
válasz
troll81 #6053 üzenetére
Optimate 6 om van 14,3 V a töltési végfeszültsége, és 55W os (azaz max 4,6A rel tölt). Hőmérséklet szenzor miatti feszültség kompenzáció nincs benne ( ami nem hátrány, legalább egyszerűbb a hibaszűrése). A 12 órás ciklusokat hosszúnak tartom.
Strapabíró, bolondbiztos konstrukció. Töltöttem már vele 6 és 120Ah akkut is. Nyaranta használom, télen inkább a 4 esen tartom az autót. A 7 éves akkum teszterrel gyári értékeket mutat.A töltési végfeszültségét inkább a zselés akkukra tervezték, gondolom ezért csinálták meg a Select verziót, amelyiknél nyomógombbal választható az akkunak megfelelő töltési végfeszültség. ( + még van fix táp funkciója).
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
olasz61 #6064 üzenetére
Szia!
A másik műszerrel való mérés vagy ebbe friss elemet téve nem rossz ötlet.
A legegyszerűbb viszont,ha a töltőt ráteszed az akkura tölteni és azt méred, ha a töltő és a műszer ugyanazt mutatja, akkor a műszer jónak mondható.
(ezek az olcsó multiméterek tökéletesen megfelelnek a háztartásban előforduló problémák megoldásához, ha valaki laborpontosságot szeretne, az egy másik liga) -
bwoay
nagyúr
szerintem azt egyszerű megnézni utólag is, mert ahogy tapasztaltam, fullra töltött akksinál ezek a töltők gyorsan végigszaladnak a töltési fázisokon, tehát ha csak 1-2 mp-re is, de elvileg meg fog jelenni a 14.4.
amúgy nekem az 5A-es verzió kb 12 órás töltés után (amit nem követtem végig, mert a közelben sem voltam) 13.31 V-on állapodott meg az akkuval. a multiméter 13.31-et mutat, a töltő 13.3-at, de ugye szereencsétlen csak tized pontossággal jelez, tehát neki a 13.34 is 13.3. elégedettséget érzek
prsq:
várj vele, ez normális, ha a feszültség túl alacsony. ja de amúgy az akku jó eséllyel kuka, igen
ettől függetlenül feltöltheti normál feszültségre, csak terhelésre fog bezuhanni, szóval... esetleg mérhetsz feszültséget cellánként, akkor látod, ha az egyik zárlatos. mármint ha szeretsz bíbelődni reménytelen dolgokkal, mint mondjuk én. -
prsq
aktív tag
ULGD 5.0 A1 töltő (Lidl) a 40 Ah-s Varta autóakkut csak motorkerékpár üzemmódban hajlandó tölteni (ami max 14Ah-s kapacitás elméletileg).
(Ha átváltom autóra, kb. kettőt villan a töltés, majd leáll. (kb. 11.x V-on, ami gyorsan esni kezd.)
Ez ugye normális, ha az akku kuka? :-)
(Hirtelen halál-os akku, semmi előjel, tavaly ősszel egyszercsak nem indult, bebikázva igen, mentem vele 15 km-t, aztán másnap megint nem indult. Csere lett. Azóta ott áll, el kéne vinni hulladékudvarba, csak most gondoltam pont jó lesz, rárakni a töltőt, tud-e valamit kezdeni vele.)
-
olasz61
tag
Az ULGD 3.8 A1 kilenc és fél óra töltés után 12.53V-ra töltötte az aksit Motorcraft Calcium Plus 44Ah 440A.
Az aksi nem százas vagy a töltő? -
olasz61
tag
Lidl-is töltőnél ha teljesen feltöltött az aku az autó jelnek el kell tünni?
-
troll81
addikt
Optimate 5 6 töltőkkel valakinek tapasztalat velemeny
találtam hasznaltban és vennek kiprobalni.
-
heep
újonc
A kifejezetten start/stop rendszerhez való ctek töltő 3.8 A.
-
sparta2
tag
válasz
Grande Ale #6050 üzenetére
Én is erre gondoltam. Köszi!
-
sparta2
tag
A kérdés változatlan! Melyiket vegyük pl. egy Start-Stop rendszerhez, ahol 60Ah-ás akku van?
-
bwoay
nagyúr
rosszul tudjátok: a téli az a magasabb feszültséggel történő töltés, ez sok töltőn egyben a zselés akkukhoz való program is. +5 Celsius fok alatt javasolják. és a 3.8-as Lidl töltő is tudja.
-
válasz
Grande Ale #6044 üzenetére
A téli a fenntartó üzemmód. Tulajdonképpen fitten tartja az akkut, ami egyébként az önkisülés következtében lassan merülne.
-
válasz
Grande Ale #6041 üzenetére
Szerintem a 3. és a 4. program is megfelel erre a célra, mivel ha a 3. programon feltöltötte az akkut, automatikusan átkapcsol fenntartó üzemmódba.
-
troll81
addikt
Optimate 6 tolto 50 eu koruli hasznalt aron milyen vetel lehet?
-
Üdv!
Adott 2 db egyforma töltő. akkura téve egyik 12.4 v, a másik 12.6v mutat.
Több helyen mérve, nem változtak a töltők értékei. motorvezérlő 12.6v ír. Multiméter 12.62v.
A 12.4v jelző töltő megbízhatónak mondható? -
bwoay
nagyúr
szerintem nagyjából semmi előnye nincs a 3.8A-es változatnak, pláne azonos ár mellett, de korábban ugye csak ilyen volt. jól tették, hogy csináltak belőle 5A-es verziót. ha megnézed a manualt, látod, hogy 6V-os akksikat, meg 12V-os motorakkukat ugyanúgy 0.8A-rel tölt, mint a régebbi típus. autóknál viszont jól jön a nagyobb áramerősség - ami egyébként olyan sokkal azért nem több. viszont most már kb csak a rekondícionáló mód hiányzik, hogy egy az egyben a kis CTEK másolata legyen
-
-
Vásároltam a lidlben akkutöltőt. Azonban kétfélét is találtam, külön polcon volt kirakva. Az egyik az ULGD 3.8 B1, a másik az ULGD 5.0 A1. Annyi különbséget fedeztem fel rajtuk, hogy az egyiknek a max töltőárama 3.8A, a másiké 5A. Érdekes, az újságban csak az 5 amperest írták. Végülis vettem mindegyikből, max majd visszaviszem. Nem tudom melyik a beváltabb, melyiket érdemes megtartani.
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Hozzaertok velemenyet szeretnem kerni. Autoakku toltot szeretnek vasarolni. Ctek mxs 5.0 test&charge, vagy Bosch C7?
Valaszokat elore is koszonom -
olasz61
tag
Ford Focus mk2
A töltő szerint teljesen feltöltve mégis hidegen indulás előtt naponta 12.1.-12.2V-ot mérek,alapjáraton 14.22V.
Az akku rendesen dolgozik.A töltő rossz vagy haldoklik az aksi? -
cool13
őstag
Csütörtöktől, töltő a LIDL-ben.
-
Ata61
újonc
válasz
molnarpeter #6015 üzenetére
Ja,még csak azt sem kel.A szenzornak van biztije(csak az van rákötve)a motortérben, azt kel kivenni.
-
Ata61
újonc
válasz
molnarpeter #6015 üzenetére
Igen,ez pontosan így van.
-
ddsteel
aktív tag
Csak 7végén autózom, főleg télen van így, nyáron többet. A köztes időben CTEK lóg rajta, úgyhogy egyelőre ezen sem aggódom. Az autó előéletét nem tudom, szeptemberben került hozzám 4 évesen, de valóban, most cserélte akkut benne. A start stopot is kilövöm mindig, az nagy akkugyilkos (és önindító és esetenként turbó-gyilkos, szóval én máshogy spórolok inkább...)
-
Ata61
újonc
válasz
olasz61 #6012 üzenetére
"Először megijedtem az Opel után, ami ugye konstans14,2V-tal töltött, de ezek szerint minden üzemszerű így."
Igen így üzemszerű,és így működik jól.Az már más kérdés,hogy az akkunak is(sokáig tartott túl alacsony feszkó) mindig jó-e? Ebben megoszlanak a szakemberek véleményei független attól,hogy ezt a rendszert éppen az akku védelmében fejlesztették ki.Vagy is elég sok gyári akku elhalálozik 4-5-6 évesen,míg a régi töltés rendszerben a gyárilag beszerelt akkuk elmentek akár 8-10 évet is.
-
ddsteel
aktív tag
Csak alátámasztani tudom. 2014es Honda Civicem van, szereltem bele kis USBs feszmérőt, gyakorlatilag össze-vissza ugrál. Sőt, indulás után még ilyen 11.8-9eket is mutat, szerintem az van, hogy akkor még nem tölt a generátor, és még megy a kocsi utóizzítása (dízel). Menet közben néha egész sokáig 14,1V körül mutat, de van, hogy 12,2 és 15,2 között ugrál. Kb tényleg,mintha regenerálna. Először megijedtem az Opel után, ami ugye konstans14,2V-tal töltött, de ezek szerint minden üzemszerű így.
-
Ata61
újonc
Valamiért a link nem ment át,így megnyitottam csak képek nem lesznek.
Az autók smart töltési rendszere
Írta: Brogyi | 2019-01-04 18:01[ ÚJ BEJEGYZÉS ]
Szokásomhoz híven próbálok egyszerűen fogalmazni, hogy minél többen megértsék. A téma apropója a Ford töltési rendszer amit kevesen értenek, pedig nem is olyan bonyolult ha már értjük
a lényeget. Ötletadók embe/Vappali, Ata61. Nincs Ford autóm, de mindegyik mai autó rendszere nagyon hasonlít erre. Tehát mindenki tanulhat belőle terveim szerint. Az ötletadók kérdezték, hogy lehet ellenőrizni ezt a rendszert. Tapasztalataim szerint az első válaszom az volt „sehogy”. Akkor nézzük egyszerűbben ezt a kérdést. A válasz azért ez volt, mert valamilyen oszcilloszkóp kell hozzá.
Tudtam, hogy még szakmabeliek se használják, és ezért ez volt a válasz. Miért is merül fel az autó tulajdonosban, hogy nem jó a töltés? Az ok egyszerű. A mai autók járó motor mellett simán mutathatnak +12,2V feszültséget. Ez egy hagyományos rendszernél hibát jelent, de nem a mi esetünkben. El kell fogadni, hogy a mai autók feszültsége +12,2V-14,9V-ig bármi lehet. Sőt, az említett Ford még +15,2V-t is tud produkálni a frissítés alatt (vagy még többet). Mi ez a frissítés, és mikor csinálja ez a fránya Ford?
A központi egység 80% töltöttséget tart. Az olyan +12,5V-nak felel meg. Abba ne menjünk bele, hogy ez jó, vagy se. Szerintem jó, mert csak nem hülyék tervezték. Vissza a frissítésre. Sajnos pontos időt nem írt a pdf csak azt mondja, hogy hosszú ideig ezen a 80%-on van az akksi akkor a központi egység frissít/recond, vagy amit akartok. A lényeg, hogy ilyenkor tolja +15V felett az akksit. Itt jön be Ata61 aki törölte az adatokat, mintha akksit cserélt volna, de nem tette meg a cserét csak hát ezt tanácsolták a „szakik”. Maradt az öreg akksi, de az időzítője nullázva lett, így a frissítés/recond el fog maradni, vagy addigra kinyúlik az akksi. Szóval ne töröljétek ezeket az adatokat a központi egységben. A törlés oka az IBS érzékelő alaphelyzetbe hozatala volt. Ez is téveszme.
Az IBS alaphelyzetbe hozza saját magát (recalibration) minden este ha a következő feltételek teljesülnek. Az akksiból 100mA alatti áram folyhat ki, és ez legalább 3 órán keresztül teljesül.
A kalibráció annál pontosabb minél hosszabb ez a periódus. Itt nem megoldás az akksi leválasztása.
Itt hívnám fel a figyelmet az utólagosan beszerelt riasztók, és még sok más gagyi energia vámpírra.
Nézzük miért is fontos, és milyen egyszerűen bele fogunk futni ebbe a csapdába.
A legtöbb tudós kikapcsolja a start/stop rendszert, mert az marhaság. Igen ám, de ha valami okból túllépjük azt a 100mA-s szivárgási áramot akkor nem történik meg az IBS kalibrálása. Na mit gondoltok mi a tünete ennek? Nem fogjátok elhinni nem működik a start/stop amit a magyar autós konzekvensen kikapcsol, és ezért nem fogja észrevenni. Innentől beálltatok a fejőállásba. Kezdődik az akksi/generátor/IBS/ECU vagy PCM csere. A start/stop mellett még az SRC (Smart Regenarative Charging) is megáll ha van ilyen.
[SRC]
Hogyan is teszteljük le a rendszert oszcilloszkóp nélkül?
Az SRC tesztje jól látható a videón. Nem magyarázom.
Beindítjuk az autót, és megvárjuk míg a központi egység lecsökkenti a fordulatszámot. A beindítás után közvetlenül +14V felett kell mérnünk . Amikor a fordulat stabilizálódott bekapcsolunk minden lehetséges fogyasztót. Ilyenkor leesik +12,2V-ra. Ha gázt adunk akkor emelkednie kell. Ez majdnem olyan mint a régi ellenőrzése. Természetesen apró eltérések lehetnek, mert mint említettem nincs Ford a közelemben.
Ide a végére azért beszúrom a tudományosnak látszó magyarázatot is.
A központi egység lényegében két kábelen keresztül beszélget a generátorral. Tipikus RX/TX kapcsolat. Egyik dróton a központi egység küldi mekkora feszültséget szeretne, a másikon a generátor küldi a megtörtént jelet. Ezek lehetnek folyamatos négyszögjelek, vagy akár 5 másodpercenként küldött néhány pulzus. Ezeket nem lehet, vagy nincs értelme voltmérővel vizsgálgatni. A szkeptikusok rögtön mondhatják, hogy az én generátoromon 4 drót van.
Nem számít, mert a fentebb leírt két vezeték a lényeg. A maradék dróton akksi feszültség lehet, vagy bármi egyéb ami most nekünk nem fontos. A megfelelő kód olvasóval is tudjuk ezt követni.
Jogos kérdés a miért ilyen alacsony a töltési feszültség?
A központi egységnek több helyről van direkt, és indirekt hőmérsékleti adata. Az akksi nagyon nem szeriti az 50°C-t. Mindjárt megértitek. Fekete autó a déli órákban a napon. Be se kell indítani már is túl vagyunk az említett hőmérsékleten úgy július környékén. A hagyományos +14,4V simán elforralja a vizet, míg az új rendszer nem. A szulfátosodás ellen meg ott a frissítés/recond funkció ha ugye még nem töröltük az időzítő adatait. Összességében jobbnak kell lennie az új rendszernek ha tulajok, vagy a tudatlan szakik bele nem avatkoznak. Sajnos ez a helyzet még ha tagadják a szervizesek ezt a tényt. A másik véglet az Orosz tél. A -20 vagy -30°C se ritka. No, ott lehet tolni +15V felett is. A régi rendszer ezt se tudja.
Végére maradtak a képek.A két adatjel.
Az említett alacsony feszültség. Itt éppen ellenőrzi a kicserélt generátort. Ugye, hogy nem kell szkóp.
Az a bizonyos 80% itt is látható.
Az IBS. Ez itt nem Ford
.
-
Ata61
újonc
válasz
olasz61 #6001 üzenetére
Fordnál índiás közben ha felvillan a fényszóró,az lemerült akkut jelent.Nekem 1,6 TDCI-m van,és az is vígan indit11,9 V mérve és még a refi sem villan fel.Amúgy érdekes ez a töltési rendszer(itt már kiveséztük,és értem is)pl feltöltőm az akkut töltővel,majd lekapcsolva 14,4V és hagyva másnapig nyugalmiban lemegy 12,8V-ra,ami teljesen jó így.12,8V-al indítva motort(pöccre indít)a töltés 12,2V alapjáraton és menet közben is,ami ennél a rendszernél rendben is van,hisz feltöltött akkunál így tölt.Viszont ami érdekes,hogy akkunál mérve is csak 12,2V van ilyenkor,tehát akkuban is annyi van.Az rendben,hogy az indítás kivett valamennyit,mondjuk 12,2-re de akkor miért nem tölti fel 12,6-8V ra,és ezt tartva hisz az akkunak ez volna jó.Néha felmegy a töltés azért 13,8-14,7re is,aztán megint sokáig 12,2V(műszerfalba van Voltmérő)ilyenkor úgy e akkunál mérve is annyi,és ha leállítom marad is ennyi.Ha mindjárt újra indítom akkor12,2V-al indít.Ha viszont nem indítok, hanem hagyom állni több órát nyugalmiban,akkor felkúszik 12,6ra az akkufesz.Na most ezt mindenhol után járva, jól,és így kell működjön.Én el is fogadom,de azért a nagykönyv szerint 12,2 alatt már megindul a szulfásodás.Jelenleg így működik minden gond nélkül.
-
bwoay
nagyúr
CSÜTÖRTÖKTŐL lesz akksitöltő a LIDL-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!