Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniL
tag
Sziasztok. Nálatok az új kiadású xbmc disztrókkal minden rendben? (13.1 alapú). Raspbmc és openelec szintúgy válogat.....smb megosztást tallózok be, amivel korábban semmi gondom nem volt, most meg minden másodikat ha elindítják. (Nincs húzva, de volt, visszavettem. Már a harmadik kártyával tesztelem.....) Táp: az egy 1,2A-es, semmi sincs ráaggatva, csak egy wifi stick.
Most töltöm a rasplex-et, mert kicsit kiakaszt, hogy elkezdtem nézni egy filmet, jöttek ismerősök, lekapcsoltam, és azóta ugyan azt a filmet nem képes elindítani, rámegyek, forgó kis karikácska, majd semmi változás.....és azóta nem folytattam a filmet, mert most elkapott az
agyérgörcsmi lehet ezzel a .......
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Mikrotik routerek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- AOOSTAR GEM12 MAX Mini PC
- 14600K + RTX5060 + 32GB 6000Mhz DDR5 + 2TB + 750W
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann