Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

Most egy kissé megint visszaesett a lendületem a pi-vel. A konyhai tévénél betettem a raspi helyére az androidos sticket, miután megjött hozzá a hiányzó minihdmi-hdmi átalakító. Bár a raspin ez kivételesen jobban megy (képaránykezelés jobb, tvheadend kliens van xbmc alá, menü alatt nem akad a háttérvideó pivel), csak a wifire nem mindig lépett fel.

Szerverként meg a kártyaolvasós mizéria miatt gondolkodom, hogy a linuxos notim kapja meg újra a feladatot. (a kártyaolvasótól fagy teljes sebességen az usb, viszont a realtek chipsetes jobb fajta tuner nem megy usb1.1 sebességgel... patt helyzet megint).

Persze a pi-re is mindig jön valami ötlet, múltkor műholdvevő gondolatával játszottam el. Mivel a lakás félreesőbb helyén lehetne felszerelni az antennát, így a pi-t érdemes lenne a közelébe rakni és az streamelné be wifin át.De ez még bizonytalan, mert nem tudom milyen a választék. A bbc és társai is kódolatlanok lettek, de azt csak óriás tányérral lehet fogni, a német fta adókból nem tudom hányfélét lehet fogni, analóg korban azokat néztem.

Új hozzászólás Aktív témák