- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #46126 üzenetére
Dedikált gép kell(ene) a HA-nak és akkor nincs ilyen problem:
The first step is to install Home Assistant. We recommend a dedicated system to run Home Assistant. If you are unsure of what to choose, follow the Raspberry Pi guide to install Home Assistant Operating System.
Home Assistant Operating System uses Docker as Container engine. It by default deploys the Home Assistant Supervisor as a container. Home Assistant Supervisor in turn uses the Docker container engine to control Home Assistant Core and Add-Ons in separate containers. Home Assistant Operating System is not based on a regular Linux distribution like Ubuntu. It is built using Buildroot and it is optimized to run Home Assistant. It targets single board compute (SBC) devices like the Raspberry Pi or ODROID but also supports x86-64 systems with UEFI.
Home Assistant Operating System
#Flowtation:
A két linken tudsz informálódni
Egyébként ha nem használod a wifi-t minek is állítanád be? Docker egy virtualizációs megoldás (konténer), rengeteg guide van róla: alapok. Azt se tudom mi az a obex szerverNem nagyon használok HA alatt bluetooth-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP Prodesk i3 240 SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest