Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam egy 5V 4A tápra forrasztottam egy megfelelő csatlakozót, amit bedugtam a hub-ba és visszatáplál USB-n keresztül.
Rá tudtam kötni még egy 1.8-as USB HDD-t, webkamerát is, ezek mellett lejátszotta a DTS-es 1080p-s filmeket is hálózatról, viszont amikor rámértem, hogy mennyi feszültség is van a TP1-TP2 pontok között, csodálkozva láttam, hogy kb. 4,18V.
Nem is értem, hogy mehet ilyen alacsony feszültséggel a PI, amikor azt írták, hogy min. 4,75 kell legyen, a legnagyobb terhelésnél is...
Vagy USB-n keresztül nem kell,hogy meglegyen? Az is lehet, hogy rossz a műszerem, bár üresjáratban 5.08V-t mutatott a táp csatlakozóján.
Azt lehet, hogy rajta hagyom a nokia töltőt is a microUSB-n, meg a hub-ba is bedugom a másik tápot az eszközöknek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann