- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én évek óta egy Thomson Box távirányítóját használom mindkét RPI3 esetében Kodihoz. [kép]
A beltéri soha nem volt a birtokomban, a távirányítókat kaptam. Viszont megvan rajta minden gomb ami kellhet. Iránygombok, ok, vissza, play, stb...
Illetve univerzálisan kezel 1db TV-t. Kényelmes, mert ha beltéri van kiválasztva a távirányíton akkor minden gomb annak a kódját küldi, de hangerő változtatásnál az univerzálisan beállított TV kódját. Vagyis nem kell eszközök között váltanom, hanem csak nyomkodom a gombokat. Olyan az egész, mintha egyetlen eszköz lenne a tv és a rasbperry.
PC/Linux használatkor még USB-s MCE infra vevőt használtam (egy kártyaolvasóval egybeépített verzió), de rpi esetében ez már macera lett volna, ezért átálltam a gpio portra csatlakozott IR diódára (kb 300ft)
Lirc lazán lekezeli, bármilyen távirányítót képes megtanulni és megy vele a kodi a lircmap beállítással.Elméletileg MCE Receiver-el is megy és MCE távirányító azonnal használható. Egyéb távirányítóra tanítani kell tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann