Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! köszi a válaszodat UberMutant, nekem is feltűnt hogy régi az FWje, fizakilag semmi sérülése nincs a panelnek, a ledek világítanak az 1ik villog időnként bekapcsoláskor,
De sajnálom a dolgot, mert nem erre számítottam, Ha nem találok megoldást vagy eladom ahogy tudom, vagy megy a fiókba de be is fejeztem a történetet. Sajnos nincs olyan ismerősöm aki ezt valahogy felfrissítené. De még nem adtam fel, a lehetőségeket megpróbálom, de félek hogy sérült az eeprom, Most megpróbálom Az azbest nevű felhsználó tanácsát, hátha. Nekem csak két kártyám van, mármint micro sd, Azokkal próbálkozhatok, talán az lenne a gond hogy már a 32es kártya felismerése is nehézkes neki? Most írom ki kártyára a raspberrypiost az imagerrel, de ha alapvető baja van sztem hiába. Azon a sok kiálló lábacskán a panelen, nem lehet valamelyiket rövidre zárni úgy hogy betöltön az eeprom menü? Csak érdeklődök, Legközelebb Decemberben megyek Pestre, talán találok ott valakit.
Aki elszöszölne vele.
pénzem bánta meg az idegeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Le Mans Ultimate
- World of Tanks - MMO
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- HP Microserver Gen8 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann