- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Fecogame #36407 üzenetére
Nem lehet, a szolgáltatómnál 1 lehetőség van, ha kérek FIX ip-t akkor kapok egy publikusat (plusz pénzért), hosszasan leveleztem már az ügyfélszolgálattal, hogy szeretnék publikus ip-t, erre sokszor jött a válasz, hogy ők dinamikusan osztanak nekem ip címet, írtam is hogy ez nem gond, csak a dinamikusan kiosztott ip cím legyen publikus ip, persze hogy ilyenre nincs lehetőség. Nem emlékszem fejből, de valami 255.255.0.0-át osztanak, szóval az ideális 255.255.255.255 helyett ez van. Igazából ha nem lennék olyan rohadtul elégedett az árral, és az elérhetőséggel, akkor még lehet váltanék is telekoma, de élénken él még bennem az emlék, amikor a 10/0,5-ös telekom netért 6000ft-ot fizettünk, és délután 4 és este 11 között használhatatlan volt, tehát amikor kb mindenki használta munka után, és a szolgáltatót ez nem érdekelte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- ASUS PRIME B760M-K D4 + Intel I5 12400F + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest