- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone85
újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdőként szeretném a segítségeteket kérni. Életem első pí vásárlása megtörtént ( Rpi 4B 4GB) valamiért néha eldobálja a wifi kapcsolatot, és TVn használom de nem tölti ki a képernyőt. (Samsung 4K) elmondaná valaki nekem hogy mit kéne a config.txt be beállítanom? És minden egyebet amivel érdemes kezdeni. Kali van fenn rajt és nem nem script kiddie hackelés gyanánt. Debiant használtam már elég sokat de rpihez lövésem sincs bevallom. Bármi tanács és leírást megköszönök. Web böngészőn keresztül pl YouTube nagyon laggol és a képernyő beállításnál 0Hzet látok és nem is tudom változtatni. előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest