Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#33772) moleculez & (#33775) aryes: Jogos felvetés. Egyik részről módszer maga ami érdekes. Mert több helyen is fogják ezt alkalmazni a jövőben így általánosságban véve lesz nehezebben szűrhető a tartalom. Tehát nem feltétlen PH specifikusnak szántam. Inkább csak példaként akartam...
Másik részről volt pár konfliktusom a vezetőséggel ami miatt valahogy nem érzem azt, hogy nekem ezért fizetnem kéne... Bele lehet menni elvi fejtegetésekbe ki mivel fizet és mit kap cserébe de már meguntam...és fárasztó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Asztalos klub
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest