Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Jó hogy rátaláltam erre a gondolatmenetre
. Nálam is folyamatosan töltögetett akksi lenne a rendszeren és épp ma gondolkoztam, hogy a lítium nem lesz az igazi - sőt, lehetséges, hogy az akksis HAT-ek is neccesek lehetnek
. Nézek vmi jóöreg zselés ólomakksit.Egy érdekes projekt: napelemes Pi. - kapcsolódó gondolat: meg kell tanítani aludni a rendszert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ketogén étrend
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby rádiós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nálam is folyamatosan töltögetett akksi lenne a rendszeren és épp ma gondolkoztam, hogy a lítium nem lesz az igazi - sőt, lehetséges, hogy az akksis HAT-ek is neccesek lehetnek
. Nézek vmi jóöreg zselés ólomakksit.
wassermann