- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Még nem is lendültem be
anno mikor terveztem a váltást sokat olvastam utána, napi szintű használatra nem javasolták sehol asztali gép kiváltására...
Az hogy a debian disztrót sűrűn frissítgetik az jót eleve nem jelent, ha ilyen sűrűn kap frissítést az azt jelenti hogy sok a hiba van benne amit korrigálnak...
Elsőként amit kipróbáltam, ubuntu mate 14.04, ami nem mai disztro...
Mellesleg a raspib3nak nincs gigabites lanja csak 10/100as...max 1gb sdram ramja van,nincs belső tárhelyes verzió...meg drága...
Orange pi-ből van olyan ami gigabites lannal,2gb gddr3 rammal,16gb emmc belsővel szerelt 33%-al magasabb cpu órajellel használható cpu változata is van, ami nem sokkal drágább mint a raspi3b... Tehát akkor hardveresen miben is gyengébb egy orange pi?Azbest: azért számold bele azt is hogy itt nagyon senki nem segített senki...senki...érdemben...ez majdnem olyan volt nekem mint ha azt mondták volna egy analfabétának hogy olvassa el a bibliát és mondja el fejből betűről betűre...az armbian fórumál sokkal segítőkészek voltak a userek mint itt..
azért na...ha az ember segítséget kér segíteni kéne,nem lehurrogni ahogy most te engem
én mint kezdő nagyon úgy nézel rám mint aki profi lenne,pedig nem... Valóban voltak gondjaim,de nem az elindításával
ennyire ne ferdítsd a dolgot...ejnye bejnye... Csúnya fiú
Amúgy nincs okom panaszra, nem bántam meg, merem ajánlani bárkinek,ne legyetek negatívak és ne alapozzatok egy múltbéli negatív élménynek...az okostelefonoktól is féltek anno az emberek, ma meg már meg se tudnak lenni nélküle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TP-LINK routerek
- Horgász topik
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest