- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Köszönöm az infót és utána is nézek, de még gondolkodnom is kell a témán.
A nyitvatartásinapok: Hétfő-Csütörtök 08-16 óráig Péntek 08-14 óráig, ez a problémás most nálam de vásárlással nem is kapkodok.(#23878) cigam
Köszöntelek a Commodor csapatában és világában, ez egy jó config, én is ismertem ezt a cuccot mert sokat volt szerencsém használni, de jött az öreglány és eladtam a C64+floppy configot mert kellet a pénz is.
Beidézem amit mondasz,"Most szereztem egy C64+floppy kombót, de nincs hova tennem.", értem de a C64+floppy kevesebb helyet is foglal el mint egy Amiga, részletekbe nem is megyek most bele.
Ha érdekel az emulátor is itt egy rövid leírás.
Az Amiga emulátor gépigénye egy Pc-n, ha jól emlékszem a minimum P2vagyP3-as configon 512Mb rammal vagy többel és Agp-s videokártyával meg is közelítőszintű sebességgel képes utánozni is Amiga vasakat.
A külső merevlemezem Usb-s és csatlakoztatnám is a Pi-re ha meg is lesz.
A tápellátása külső tápos gyárilag, így használom jelenleg is Pc-n Linux-hoz külső adattárolónak is.
Mivel már vannak Linux és terminál ismereteim is de profi azért nem is vagyok még, csak egy kezdő user vagyok és sokat tanulok hogy lehetőleg minden jól is sikerüljön.
Köszönöm a korrekt bő infókat és blogbejegyzéseidet is átolvasom mert tetszik a leírásod.Üdv, István László
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, I5-6500, 8GB DDR4, 240GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia ( olvasd végig)
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter ELKELT, szállítás alatt!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann