Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz vadkörte #23309 üzenetére
Keresés kérdése.
Én több tucatnyi találat után arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy nem érdemes használtat keresni. Egyszerűen nem volt olyan, ami akár csak a rövid gondolkodást is megérte volna, legjobb esetben is csak 1-2 ezrest spóroltam volna az új, PI3-hoz képest, de volt nem egy olyan "alig használt PI2" is, amiért ténylegesen elkérték az új PI3 árát. Nagyon valóságtól elrugaszkodottnak tűnik a magyar használtpiac, amit főleg az táplál, hogy sok hülye vevő tájékozódás nélkül vásárol, mivel használtan biztosan olcsóbb...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest