- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.A configom az rpi2-őn fut OSMC és erre rá van akasztva 2db winyó.Az OSMC-re pedig felvan rakva egy samba egy minidlna és egy transmission torrent. Az lenne a probléma hogy megteltek a lemezek és törölni szeretnék róluk filmeket.Régebben sikerült is de valamit akkor is mókolni kellet és most az istenért sem jut az eszembe mit állítottam korábban.OSMC filekezelőből annyit ír hogy nem sikerült törölni és a hibanaplóban több infót találok (a hibanaplót nem nagyon találtam) Ha PC-n keresztül próbálom törölni valamelyik filmet akkor meg ezt írja:A file hozzáférés megtagadva. Ezen művelet végrehajtásához engedély szükséges.A file módosításához forduljon engedélyért a következőhöz
nix User\debian-transmission.
Ebből arra következtetek hogy valamit a transmissionban kell beállítani de nem tudom hogy mit.Esetleg ötlete valakinek? Azt próbáltam hogy leállítottam a transmissiont de úgyse hagyta törölni a filmeket.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Subaru topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nix User\debian-transmission.
wassermann