Hirdetés
- iPad topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz
Psycho12
üzenetére
Gondolod..koax kábel az csak a kábel "anyaga".
A koax kábel egyik oldalán a TV van, a túloldalán mi van?
DVB-T: antenna van a TV mellett, vagy a tetőn, és a mindigTV adásait lehet fogni, földfelszíni sugárzással,
DVB-S: műholdvevős tányér van, a zűrből jön a jel,
DVB-C: Kábeltv szolgáltatótól jön a jel, (faluhelyen utcáról póznán), ilyenkor nincs antenna a házon. Lakásban is ez a legvalószínűbb.Nálam DVB-C van, 26 csatornával, a telekom a szolgáltatóm. Egy éve még analóg módon jött a jel, csak bedugtam a koaxot a régi TV-be és volt adás. Mióta átálltak digitálisra, régi TV-re kell ugye a Set Top Box, vagy a Pi USB tunerrel. Az eszköz, amit vettem, az a Geniatech MyGica T230. Kínából rendeltem 23$ volt. Ez az eszköz tudja Pi-n a DVB-C-t és a DVB-T-t is, tehát nem nagyon lőhetsz vele mellé.
Kell egy kis bűvészkedés és utánaolvasás a beállításához, azbest blogjában nézz körül, illetve a hozzászólásai között keress, sokat ír róla, nekem is ő segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann